- 13 Mart 2016
- 3.897
- 8.660
- 78
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
Kagit ile bosanip bosanmamaniz fark eder mi? Aile baginiz kalmamis.Daha bosanmadık ayrıldık sdce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kagit ile bosanip bosanmamaniz fark eder mi? Aile baginiz kalmamis.Daha bosanmadık ayrıldık sdce
Oha.Sizin 2 konunuz yok mu biri "cocuklarindan vazgecen baba", digeri "bekar anne".
Siz zaten orda da yalniz basinaymissiiz, yani adam iskele babasiymis cocuklarla ilgilendigi yokmus. Cocuklar uzaklasinca mi baba oldugu aklina gelmis??? Cocuklar yakinindayken umrunda miymis ki????
Hakkiniz helal etmezse de etmesin ne hakki var ki, aldatmis, 4 kez evi terk etmis, cocuklarini sahiplenmeyen bir adamin ne hakki var allah askina? Size somuru yapiyor, o kadar. Kesin iletisimi. Eger babalik yapma niyeti ciddiyse para gondersin, ondan sonra affedin. Nerde rahatsaniz orda yasayin. Bu adamin ne babalik ne kocalik hakki var 2 tarafta yatacak yeri yok.
Aslında ayrılığın üzerine kafa dağıtmak için gelmiştim ama işler sarpa sardı orda ev sahibi beni evden attı evsiz kaldım ev aç dedim kactın dedi kaçmadım döncektim dediysemde inanmadı. Yalvardım sinirinden ev tutmadı sdce çocukları gonder buraya dedi ona da ben yanasmadım.
Şimdi ev tutarım ama ayrı yasıcaz ona gore geliyosan gel demeye basladı cocuklara dayanamıyomus sdce oyuzden
Birde şu var buraya gelmeden once atılmadım evden o an atılcamı bilmiyodum bile turkiyeye gelince ev sahibini aradım o da ben sizi cıkarıyorum zaten dedi yani buraya gelme nedenim o değil sdce kafa dağıtmaktıEvden atilmissin ya ne yapacaktin gelmeyip? Sinirden sana ev tutmaya da yanasmamis zamaninda. Bu adamin ipiyle kuyuya inilir mi? Inilseydi zamaninda bosanir miydin?
eşimle ayrıldık haberi olmadan çocukları turkiyeye getirdim şimdi vicdan azabı çekiyorum
Beni hiç affetmiceni soyleyip duruyo benden nefret ediyomuş napacam ben
eşimle ayrıldık haberi olmadan çocukları turkiyeye getirdim şimdi vicdan azabı çekiyorum
Beni hiç affetmiceni soyleyip duruyo benden nefret ediyomuş napacam ben
he hatçe![]()
Olamazzzz bu uye Hatce mi?
o kadar çok banlanırsan olacağı bu.. önemli mevzuları kaçırıyorsun hep![]()
OMG
Hatcenin yeni nickinden benim banlanmama nerden geldik simdikaristirmayalim lutfen
![]()