• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vicdan azabı

Sizin 2 konunuz yok mu biri "cocuklarindan vazgecen baba", digeri "bekar anne".

Siz zaten orda da yalniz basinaymissiiz, yani adam iskele babasiymis cocuklarla ilgilendigi yokmus. Cocuklar uzaklasinca mi baba oldugu aklina gelmis??? Cocuklar yakinindayken umrunda miymis ki????

Hakkiniz helal etmezse de etmesin ne hakki var ki, aldatmis, 4 kez evi terk etmis, cocuklarini sahiplenmeyen bir adamin ne hakki var allah askina? Size somuru yapiyor, o kadar. Kesin iletisimi. Eger babalik yapma niyeti ciddiyse para gondersin, ondan sonra affedin. Nerde rahatsaniz orda yasayin. Bu adamin ne babalik ne kocalik hakki var 2 tarafta yatacak yeri yok.
Oha. :oha:Ben sok. Bu ayrintilari bilmiyordum. Yalniz konu sahibinin duygulari tam bitmemis gibi bir supheye kapildim. Cocuklara uzulurum oyleyse.

Eski konularınızı okumadan yorum yapmışım yeniden yazıyorum.
Çocuklarınla orada bulamadığın huzuru, ailenin yanında bulduysan gezin eğlenin birbirinize sarılın uyuyun.
Seni affetmeyecek miymiş.
Sende onu affetme! Teraziye koysanız hangi taraf daha ağır basacaksa o tarafın hakkı diğer tarafın burnundan
Fitil fitil gelsin. İstersen bunu ona söyle :kahve:
Elindekinin kıymetini gidince anlayanlara
Bir tekmede siz vurun ki daha çok yansın.
Mutlu günler :KK50:

Ayrildiysaniz ayri evde yasarsiniz zaten normali bu..
Aslında ayrılığın üzerine kafa dağıtmak için gelmiştim ama işler sarpa sardı orda ev sahibi beni evden attı evsiz kaldım ev aç dedim kactın dedi kaçmadım döncektim dediysemde inanmadı. Yalvardım sinirinden ev tutmadı sdce çocukları gonder buraya dedi ona da ben yanasmadım.
Şimdi ev tutarım ama ayrı yasıcaz ona gore geliyosan gel demeye basladı cocuklara dayanamıyomus sdce oyuzden

Evden atilmissin ya ne yapacaktin gelmeyip? Sinirden sana ev tutmaya da yanasmamis zamaninda. Bu adamin ipiyle kuyuya inilir mi? Inilseydi zamaninda bosanir miydin?
Birde şu var buraya gelmeden once atılmadım evden o an atılcamı bilmiyodum bile turkiyeye gelince ev sahibini aradım o da ben sizi cıkarıyorum zaten dedi yani buraya gelme nedenim o değil sdce kafa dağıtmaktı

Kendi ayakları üzerinde durup arkasına hiç bakmayan, yaptığından emin söylediği şeylerin sorumluluğunu alan güçlü kadınları daha çok gördüğümüz günlerde gelecek inşallah.
Anladınız umarım şimdi kırmak istemiyorum sizi. Böyle söyleyeyim.

Back
X