Vicdan azabı :(

Bu kadar ufak şeyler için değil ama ben de geçmişte yaptığım bazı şeyleri düşünüp düşünüp vicdan azabı çekmekten kendimi alıkoyamıyorum. Başka insanların yaptıktan bi gün sonra bile kafasına takmadığı şeyler benim içimde yıllar sonra bile yara olarak duruyor. Normal değil bence de. Ben terapi görüyorum memnunum. Ruhumun bağışıklığı düşük sanki sürekli kuvvetlendirmem gerekiyor. Terapi de benim için koruyucu tıp gibi bi şey

Bende aynıyım canım çocukken yaptıgım şeylerden bile pişmanlık duyarım birine bi sözümün dokunduğunu hissetsem ille üstüne giderim kırıldımı alındımı anlamam lazım ne dicem diye saçmaladığım çok oluyor git gide artıyor bu durum artık insanlara bağımlı olmaya başlıyorsun ulaşamadığında kötü senaryolar kuruyosun sana göre bi laf söz olmasa bile bi şekilde üstüne alınıp ağırlaşıp soyutlanabiliyosun berbat bi his

Bazen bende de oluyor o.
Mesela bugün yaşadığım bir olay,alt komşumuza gittim ve konu konuyu açtı,üst komşu ile görüşüyor musunuz diye sordu pek görüşme taraftarı değilim diye ağzımdan çıktı
Aslında içim dışım bir olduğu için öyle söyledim.
Üst komşum ev sahibim oluyor,ve kadın takıntılı.
Sorun yaşamak istemediğimden dolayı öyle düşünüyorum :))
Ama yanlış anlaşılmış olabilirim diye içim içimi yiyor şuan :))

Haklisinz gün gectikce daha çoğalıyor çünkü 2,3 senedir böyleyim öncesinde yoktu
Tetikleyen bir olay olmuştur belkide birkaç sene öncesinde. Takıntı derecesine gelmiş hayat kalitesini daha fazla düşünmeden de gitmekte fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…