bu konuya kötü yorum yapan canidir ..
sizde hiçbir suç yok siz yazdıkça kendimi gördüm resmen ben bu köpek aşkı yüzünden neler çektim neler...
zillim vardı benimde birinin bahçesinde bulmuştuk yavruydu gözleri maviydi sibirya kurdu kırmasıydı o kadar tatlıydıki anlatamam sevgilim okul çıkışı bana getirmişti eve getirdim annem demediğini bırakmadı onun için okulumu herşeyimi atmıştım bikenara veterinerlere heryere götürdüm büyüdü eve istemediler bahçeye indirdik kulube herşey aldım ona alıştırana kadar neler çektim gece 4 5 lerde bahceye ındım kısın sogunda ... uzun uzun zamanlar gectı sabah kalktıgımda kopegım yoktu ıpı kesılmıstı... deli gibi sokaklarda aradım gunduz gece karakola gıttım oturdugum mevkıdekı hırsızlarla bıle ırtıbata gectım ama bulamadım.... otrdugum mevkının dıger semtıne bırakılmıs bı ılkokul arkadasımın annesının pesıne takılmıs 2 gun bakmıslar kacmıs ordan sonradan duydum tabı sonra arkadaslarım delı gıbı kkosarken gormusler uzun cabalar sonucu yakalayıp bana getırdıler eve geldıgınde okadar korkmustu ve aglıyodukı sarıldım delı gıbı optum kokladım yıkadım sobanın arkasına aldım resmi bile var pısırık gibi sinmişti...yemiyodu içmiyodu.... tekrar bahçeye indirdim... ev sahibim köpeğim içindeyken kulubeyı tasladı yıktı ortalıgı bırbırne kattı nefret ediyorum ondan halada ... sinir krizleri geçirdim .. arkadaşıma vermek zorunda kaldım onunda babannesi ortalığı birbirine kattı köpeği aldığımız yere geri verdik oda il dışına mı götürmüş hiç bilmiyorum ben size özetleyerek anlattım neler çektim neler hala özlüyorum ama haber alamıyorum... pes etmedim köpek aşkı beni yedi bitirdi 500 tl biriktirdim okulumun ordaki veteriner 500 tl ye pekinez getirdi yavru 1 hafta bile dayanamadı amansız hastalıgı varmıs resmen benı dolandırdı kendı basıma aldıgım ıcın fıs bısey almadım 100 tl veterınere verdm 600 tl bırden gıttı babam annem kmse evde yemek yemıyodu herks aglyodu kucuck kopek ayakta duramydu can cekısıyodu ağıt yaka yaka belediyeyi aradık geldiler aldılar ... veterinere lanet okuyorum ev sahibimede dünyada böyle merhametsizler olduğu sürece şeytan eksik olmaz Allahlarından bulsunlar bigün mutlaka hesabını vericekler 3 sene içinde neler çektim bu sadece özeti o yüzden gerçekten içinde bu sevgiyi yaşamayan anlamaz seni hayırlısı buymuş üzülme eminim melekler ona iyi bakıyodur
![]()
beni anlayabilcek biri daha çıktı sağol allah razı ben hikayelerimi anlatmayım sayfalar yetmez hayatımı köpeklere adamış bir insanım ben halda devam ediyorum her yerde köpeklere zarar verenlerle kavga ediyorum ortalıgı ayaga kaldırıyorum