Vicdan azabından ölücem..

Ben de ilkokulda bir kızı itip yere düşürmüştüm, vicdan azabından ölüyorum gidip özür dilesem mi :KK17: yapmayın yahu! Lise diyorsunuz, geçmiş geçmişte kalmış. Bana da biraz entrika peşindesiniz gibi geldi maalesef. Bunlar yanlış şeyler :KK43:

O zaman hic umrunda degilmis.iliskiniz devam etse yine umrunda olmayacakti.bence simdi yillar sonra onu hatirladin ve kucuk bir ozlem duydun hepsi bu.cok da dusunup uzme kwndini.o onemsedigin biri degildi bunu hatirla.

Vicdanınıza deyinki bunca yıl neredeydin? Şaka bir yana unutun. Geçmiş geçmiştir...

Ya unutmustur o sizi. Mutlu mesut coluklu cocukludur. Madem vicdan azabi çekiyorsunuz, ki bence çok gereksiz:), dua ederken onun için de edin. Baska bir hayriniz olmaz bu saatten sonra

Henüz liseli bir çocukmuşsunuz daha. Köprünün altından ne sular akmıştır hem. Boşuna vicdan yapmayın, tekrar ulaşmaya çalışırsanız vicdan azabı duyun bence, hem o kişi adına hem de eşiniz adına.

merhaba Kızlar uzatmadan konuya giriyorum kafam çok karışık umarım çıkar yol buluruz. Yaklaşık üç senedir evliyim ondan önce eşimle yaklaşık 4 yıl kadar görüştük. Ondan önce bir erkek arkadaşım vardı o üniversitedeysken ben lisedeydim bir iki sene kadar inişli çıkışlı bir ilişki yaşadık bu Arada şehirler farklıydı ama bu ilişki sürecinde ben adama çok çektirdim herşeyi burnundan getirdim aldattım çok üzdüm en son eşim için terk ettim hemde söyleyerek yani başka biri var diyerek:/ o zaman bile beni unutma ayrılansanız üzerse seni dön bana diye ayrıldık benim için çok fedakarlık yaptı ben böyleyken o hep Benim için uğraştı velhasıl şuan aklımdan çıkmıyor yaptıklarım vicdan azabı çekiyorum geri dönüp özür dileme imkanım da Yok malum evliyim ama aklımdan hiç çıkmıyor eşime de haksızlık ediyormuşum gibi geliyor. Ne yapmalıyım nasıl dinecek vicdan azabı ? Hep bir noktada yine buluşacak gibi hissediyorum başka birini düşünmek böyle aldatma sayılır mı :KK43:

Ben özur diledim. Vicdanen çok rahatladim.

merhaba Kızlar uzatmadan konuya giriyorum kafam çok karışık umarım çıkar yol buluruz. Yaklaşık üç senedir evliyim ondan önce eşimle yaklaşık 4 yıl kadar görüştük. Ondan önce bir erkek arkadaşım vardı o üniversitedeysken ben lisedeydim bir iki sene kadar inişli çıkışlı bir ilişki yaşadık bu Arada şehirler farklıydı ama bu ilişki sürecinde ben adama çok çektirdim herşeyi burnundan getirdim aldattım çok üzdüm en son eşim için terk ettim hemde söyleyerek yani başka biri var diyerek:/ o zaman bile beni unutma ayrılansanız üzerse seni dön bana diye ayrıldık benim için çok fedakarlık yaptı ben böyleyken o hep Benim için uğraştı velhasıl şuan aklımdan çıkmıyor yaptıklarım vicdan azabı çekiyorum geri dönüp özür dileme imkanım da Yok malum evliyim ama aklımdan hiç çıkmıyor eşime de haksızlık ediyormuşum gibi geliyor. Ne yapmalıyım nasıl dinecek vicdan azabı ? Hep bir noktada yine buluşacak gibi hissediyorum başka birini düşünmek böyle aldatma sayılır mı :KK43:
ona bir mektup yazın ve sonra yakın, onunla vedalasin, kendinizi ve onu affedin.
bu konuda bazı siteler bloglar var, arastirin.
vedalasirsaniz size iyi gelir, hafiflersiniz

7 yıl sonunda sıkıldınız ve alternatif arayışına mi girdiniz ya da eşinizle aranız mi iyi değil de geçmişi deşmeye başladınız acaba

siz o zaman söylediği laflara ne bakıyorsunuz ki oda gençmiş belki söylediği lafları,yaşadıklarınızı hatırlamıyordur bile çoktan yoluna bakmıştır ömür boyu yas mı tutacak asıl bu adamla iletişime geçerseniz eşiniz için çok daha büyük bir vicdan azabına kapılırsınız

Hiç dinmeyecek cunku yapilan haksizlik akil dan cikmiyor. Hatta evlilikte kotu anlarinda aklina bile geliyor acaba Onunla olsaydim bunlari yasar miydim diye öyle bir hayat iste
Ben de aynini yasadim cok da keske dedim ama hayat bizim tercihlerimizden ibaret

O acısını çekip unuttuktan sonra siz vicdan yapsanız ne yarar
Kesinlikle aramayın ulaşmayın bir yerden

Hayatta herkes kendi seçimlerinin sonucunu yaşar. Bu kisiyle evlenmeyi,bu yolu siz secmissiniz. O kisiyi de siz aldatmışsınız. Bosyere eski defterleri kurcalamaya gerek yok,olan evliligini de sarsar bu düşünceler. Gerek yok sulari bulandirmaya bence. Sen keyfine bak
Evlilik kötü mü gidiyo?

yalnız söylemeden edemiycem ufak tefek cinayanetlerdeki merveyle kerimin fazla etkisindeki mi kaldınız ?tıpatıp benzer bir hikaye gençken sevgiliydiler kız adama neler yapıyo adam yine de kabulumsun diyo,ama kız daha zengin biri için çocuğu terk ediyor adam yıllar sonra karşına çıktığında eli ayağına dolaşıyo (çünkü evliliğinde mutsuz )gerçi sizinki karşınıza çıkmamış ama vicdanınızda derin bir yara bırakmış

Aklına geldiğinde dışa yansıtacağına. İcine bastirmaya calis duygularını. Ne bu yıllar sonra hatrımda demek.. cok yanlis

Bir tur da eşinizi aldatmak istiyorsunuz sanırım :)

Aradan bilmem kaç yıl geçmiş, bir ömür beraber olmak niyetiyle evet demiş, yepyeni bir başlangıç yapmış, bir yola girmişsin. Şimdi de yok vicdanım rahat değil diye eski sevgilini aramak sözüm ona özür dilemek için bahaneler üretiyorsun. Özrünün bu saatten sonra kime ne faydası var? Eski sevgiline yoracağım kafayı evliliğine yor. Yanlış sularda yüzüyorsun. Ayrıca altı üstü bir lise aşkıymış, bu kadar değerliyse ve bu derecede vicdanlıysan aldatmasaydın, adamı elinden alan mı vardı?

Back
X