- 1 Ağustos 2018
- 2.224
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.824
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İii de adamı özlemiyorsunuz ki yaşattıklarınız için vicdn azabı duyuyorsunuz. Bunun aldatmakla ne ilgisi var?merhaba Kızlar uzatmadan konuya giriyorum kafam çok karışık umarım çıkar yol buluruz. Yaklaşık üç senedir evliyim ondan önce eşimle yaklaşık 4 yıl kadar görüştük. Ondan önce bir erkek arkadaşım vardı o üniversitedeysken ben lisedeydim bir iki sene kadar inişli çıkışlı bir ilişki yaşadık bu Arada şehirler farklıydı ama bu ilişki sürecinde ben adama çok çektirdim herşeyi burnundan getirdim aldattım çok üzdüm en son eşim için terk ettim hemde söyleyerek yani başka biri var diyerek:/ o zaman bile beni unutma ayrılansanız üzerse seni dön bana diye ayrıldık benim için çok fedakarlık yaptı ben böyleyken o hep Benim için uğraştı velhasıl şuan aklımdan çıkmıyor yaptıklarım vicdan azabı çekiyorum geri dönüp özür dileme imkanım da Yok malum evliyim ama aklımdan hiç çıkmıyor eşime de haksızlık ediyormuşum gibi geliyor. Ne yapmalıyım nasıl dinecek vicdan azabı ? Hep bir noktada yine buluşacak gibi hissediyorum başka birini düşünmek böyle aldatma sayılır mı![]()
merhaba Kızlar uzatmadan konuya giriyorum kafam çok karışık umarım çıkar yol buluruz. Yaklaşık üç senedir evliyim ondan önce eşimle yaklaşık 4 yıl kadar görüştük. Ondan önce bir erkek arkadaşım vardı o üniversitedeysken ben lisedeydim bir iki sene kadar inişli çıkışlı bir ilişki yaşadık bu Arada şehirler farklıydı ama bu ilişki sürecinde ben adama çok çektirdim herşeyi burnundan getirdim aldattım çok üzdüm en son eşim için terk ettim hemde söyleyerek yani başka biri var diyerek:/ o zaman bile beni unutma ayrılansanız üzerse seni dön bana diye ayrıldık benim için çok fedakarlık yaptı ben böyleyken o hep Benim için uğraştı velhasıl şuan aklımdan çıkmıyor yaptıklarım vicdan azabı çekiyorum geri dönüp özür dileme imkanım da Yok malum evliyim ama aklımdan hiç çıkmıyor eşime de haksızlık ediyormuşum gibi geliyor. Ne yapmalıyım nasıl dinecek vicdan azabı ? Hep bir noktada yine buluşacak gibi hissediyorum başka birini düşünmek böyle aldatma sayılır mı![]()