Vicdan azabından ölücem..

Asıl aldatma dediğimiz olay da bu oluyor işte.

Kış temizliğine filan kalkışın..
Rahatlık mı battı!?
Çok mu boşta kaldınız!?

Vicdan azabı değil bu, o adamla konuşasınız gelmiş kendi kendinize bahane arıyorsunuz.
Bunun bir seviye sonrası da bir helallik aliyim olacak.

merhaba Kızlar uzatmadan konuya giriyorum kafam çok karışık umarım çıkar yol buluruz. Yaklaşık üç senedir evliyim ondan önce eşimle yaklaşık 4 yıl kadar görüştük. Ondan önce bir erkek arkadaşım vardı o üniversitedeysken ben lisedeydim bir iki sene kadar inişli çıkışlı bir ilişki yaşadık bu Arada şehirler farklıydı ama bu ilişki sürecinde ben adama çok çektirdim herşeyi burnundan getirdim aldattım çok üzdüm en son eşim için terk ettim hemde söyleyerek yani başka biri var diyerek:/ o zaman bile beni unutma ayrılansanız üzerse seni dön bana diye ayrıldık benim için çok fedakarlık yaptı ben böyleyken o hep Benim için uğraştı velhasıl şuan aklımdan çıkmıyor yaptıklarım vicdan azabı çekiyorum geri dönüp özür dileme imkanım da Yok malum evliyim ama aklımdan hiç çıkmıyor eşime de haksızlık ediyormuşum gibi geliyor. Ne yapmalıyım nasıl dinecek vicdan azabı ? Hep bir noktada yine buluşacak gibi hissediyorum başka birini düşünmek böyle aldatma sayılır mı :KK43:
İii de adamı özlemiyorsunuz ki yaşattıklarınız için vicdn azabı duyuyorsunuz. Bunun aldatmakla ne ilgisi var?

Bence caniniz esinizi aldatmak istiyor ama buna bir kilif bulmak istiyorsunuz ve bunu kendiniize bile itiraf edemiyorsunuz..lafta vicdaninizi rahatlatmak icin arayacaksiniz.sonra karsi taraftan bi isik gelirse cikmaz yollara girip kaybolacaksiniz..sonrada ama ben sadece vicdanimi rahatlatmak istedim.o israr etti karimi sevmiyorum dedi falan fistan mistan

Hayır bu aldatma değildir o kadar da değil yani.
Ama vicdan azabı da değil.
Bu tür düşüncelere devam eder de ilerlerseniz hayal filan kurarsanız belki aldatma diyebiliriz.

Napıyorsunuz?Sosyal medya hesaplarını mı stalklıyorsunuz?
Gördükçe içiniz sızladı belki de özlediniz.
"O beni çok sevmişti" triplerine girdiniz,gururunuz okşandı vs vs.
Öyle mi oldu?
Eşinizle sorunlarınız mı var?
Boşluktan olmalı bunlar.
Bence evliliğinize odaklanın eşinizle daha çok vakit geçirin.
Nete girmeyin düşünmeyin filan.
Adama mesaj atsanız vereceği cevap da şu
"Evliyim ama mutsuzum"
Sonra al başına belayı...
Gerek yok.

Ay bu aldatan vicdansızların vicdanlarıda beni öldürecek...
Vicdanın olsa aldatmazsın bi defa.
Hadi eskisini aldattın. Pişmansın. Ama aynı şeyi eşinede yapıyorsun ne iş?? Hani vicdan nerede?
Aldatmak sadece fiziksel değildir. Diğer adam aklında gece gündüz stalk peşindesin, bu aldatmaktır.
Vicdanmış pehhh...
Eğer gerçekten pişmansan eskisini tamamen unut tövbe et ve kocana sadık ol.

Ki bence fiziksel aldatmadan beter sizin ki.
Nasıl üzüldüm eşinize..
Eşiniz yüzünden eski sevgilinizi terk ediyor, şimdide eski sevgiliniz yüzünden eşinize haksızlık yaptığınızı düşünüyorsunuz. Ne diyelim ki? :KK11:

Üzgünüm bizden olumlayıcı yorumlar bulamayacaksınız, durumu ajite de etseniz buradan o beklediğiniz cevap çıkmayacak... :stop: bilinciniz size oyun oynuyor kendince sebepler yaratarak...

merhaba Kızlar uzatmadan konuya giriyorum kafam çok karışık umarım çıkar yol buluruz. Yaklaşık üç senedir evliyim ondan önce eşimle yaklaşık 4 yıl kadar görüştük. Ondan önce bir erkek arkadaşım vardı o üniversitedeysken ben lisedeydim bir iki sene kadar inişli çıkışlı bir ilişki yaşadık bu Arada şehirler farklıydı ama bu ilişki sürecinde ben adama çok çektirdim herşeyi burnundan getirdim aldattım çok üzdüm en son eşim için terk ettim hemde söyleyerek yani başka biri var diyerek:/ o zaman bile beni unutma ayrılansanız üzerse seni dön bana diye ayrıldık benim için çok fedakarlık yaptı ben böyleyken o hep Benim için uğraştı velhasıl şuan aklımdan çıkmıyor yaptıklarım vicdan azabı çekiyorum geri dönüp özür dileme imkanım da Yok malum evliyim ama aklımdan hiç çıkmıyor eşime de haksızlık ediyormuşum gibi geliyor. Ne yapmalıyım nasıl dinecek vicdan azabı ? Hep bir noktada yine buluşacak gibi hissediyorum başka birini düşünmek böyle aldatma sayılır mı :KK43:

Senin gibi düşünen evli bir kadının (sevgilimin yıllar önceki sevgilisi) sevgilime yazıp mevzuyu uzatması ile ilişkim darma duman oldu. Ne kendi hayatına ne de karşı tarafın hayatına zarar verme gerek yok.
Vicdan azabına dahasını da ekleme.
Hoş senin ki vicdan azabı değil onu özlemek merak etmek. Mevzuyu kapa bari kocana saygından. Varsa.

Bence vicdan değil aklınız onda kalmış. Yarın bir gün eşiniz içinde vicdan azabı çekmeyin de. Geçmiş gitmiş kaç yıl olmuş sizi çoktan unutmuştur neyin vicdan azabı Allah aşkına..

Esinden ilgi gormuyo musun? Belki o ilgiyi ozledin o yuzden aklina geldi?? Adam gercekten sevmis dicem ama daha cok takintiymis sanki

Eşimde zamanında birini sevmiş. Ayrılırken de büyük ihtimalle seni unutmıcam vs diye kıza söylemiştir. Aradan 8 sene geçti kız eşime sosyal medyadan ulaştı. Eşim gösterdi bana. Kıza evliyim diyor olsun eşin nerden bilecek diyor. Yani sizi ona benzetmek için söylemedim ama o kişi çoktan unutup hayatını kurmustır. Sizde geçmiş geçmişte kalsın diyip yolunuza bakın çocukluktu diyip geçin

Geçmişi deşme ileriye bak bu sana ders olsun eşini aldatma bari
Gidip özür dilesen adama hatırlatcan belki de o kızıp intikam almaya çalışcak uyuyan devi uyandırmayın hiç siz tövbenizi Allah'a edin bence geçmiş gitmiş

seni seveni sevdiğinle aldatmışsın.sevdiğini elde ettin şimdi 'acaba onunla nasıl olurdu'dasın.. bu durumu eğip büküp vijdana sığdırmışsın..daha masumdur vijdan..kusura bakma ama aldatma rutine binecek gibi...

boşver erkekler her halukarda kendıne sahıp çıkar zorlanmazlar..evlenmişsin etmişssin şimdi mi muhasebe tasasına düştün..başına iş alırsın boşu boşuna.geçmiş gitmiş.ergenliktı çocukluktu de geç.

Geçmiş geçmişte kalmıştır.siz yolunuza devam edip yuvanıza bakın.

Senin eski çamlar bardak oldu canım,senin bu halin normal değil destek al bence

Bunlar hep can sıkıntisindan yoksa herkesin geçmişte kalan vicdan azabı keşke öyle yapmasaydım dediği şeyler olmuştur. Ama iş ev çocuk derken aklımıza bile gelmiyor

Back
X