• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vicdan azabından uyuyamıyorum

Firarperesst

Smaçör Hanım "7" ✋
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2020
343
277
18
Merhaba herkese ❤️
Aslında bir nevi günah çıkarma psikolojisiyle yazıyorum çnkü sizler anlttıklarımdan sonra bana kızıcaksınız ve sanırım buna ihtiyacım var (çokta abartmasak mı kızma mevzusunu acaba 😊)
Her zaman ilahi adalete güvenen, ilahi adalete sığınan bir insan oldum ama ilahi adalet yüzünden mi geldi başıma gelenler diye düşünmemiştim yaklaşık bir haftadır aklıma dankkkkk eden bir gerçekle fikrinize ihtiyacım var 😔

Olay yaklaşık sekiz sene önce ben üniversite öğrencisiyken vuku buldu. Aşık oldum ama ne aşk ellerim ayaklarım titriyodu ismini söylerken bile... Aşık olduğum adamın adı pikaçu olsun.
Pikaçu çok mütevazi ve merhametli bi insandı niyeti benimle evlenmekti o da aşıktı hemde çok bunu iliklerime kadar hissediyordum. Ben ise kendini beğenmiş ergen kafasından çıkamamış oldukça burnu havada amaaan elimi sallasam ellisi modunda şımarık bir kızdım. Ahh kafam...

Mezuniyet senemin son demleriydi evlilik için adım atmamız gerektiğini söyledi ve ben ayrıldım. Baya ağlaya ağlaya ayrıldım ama bitirdim(evlilik korkunç geliyodu, kaçıyodum)

Aradan çok seneler geçti hanımlar. Benim artık olgunlaşıp, işimi gücümü elime alıp, ne istediğimi ve ne istemediğimi bildiğim çok doğru zamanlarda biriyle tanıştım. Evlenmeye niyetliydi ve bende nereye kadar kaçıcam evlilikten mantığıyla kabul ettim(etmemeliydimmm biliyorummm). Bununda adı balbazar olsun.

Balbazarla ilişkimiz ilerledikçe pikaçuyla çok yakın yerlerde yaşadıklarını falan öğrendim arkadaşlarmış. Sordum soruşturdum ortak arkadaşlarımıza bunlar baya baya ailece görüşen yakın arkadaşmış. Bizim pikaçuyla görüştüğümüz senelerde kopmuşlar tabi eskisi kadar samimi değillermiş. Ben pikaçuyla eskiden sevgili olduğumuzu söyledim ama balbazar bunu dert etmedi seni ondan daha çok seviyorum dedi. (Bu konuşmadan anlatmalıyım gözü kaşı ayrı oynuyo bu balbazarın)

Lafı uzatmıcam hanımlar biz balbazarla evlendik. Düğünümüze kadar çağırdık pikaçuyu evimize çıkarken bizi uğurlayan ekip arasındaydı ilk gece hatta. Gözleri dolu dolu bakmış bana. ben hiç bakmadım pikaçuya düğün videosundan gördüm...

Aradan bi kaç yıl geçince balbazarla boşandık anlaşamadık uyuşmadık bana çok haksızlıklar yapıldı. Şimdi konumuz balbazar değil zaten ben çok acayip vicdan yaptım pikaçuya çok çok üzülüyorum ben nasıl böyle bi eşeklik yaptım ah salak kafam başka adam mı kalmadıydı diyorum kendimden nefret ediyorum bu konuda ...
Benden hemen sonra pikaçuda evlendi hani desem ki bi helallik alıyım pikaçucum lütfen yaptıklarımı affet diyim ama evli adam. Ben bu vicdan azabıyla napıcam sevgili hanımlar (linçleri kısa tutalım valla çok üzgünüm 😔)

Niye vicdan azabı duyduğunuzu anlamadım. Evlenmek istememişsiniz ayrılmışsınız. Sonra sevdiğiniz adam böyle denk gelmiş. Balbazar, pikaçu ile çok yakın arkadaş olsa zaten sizinle bu işlere kalkışmazdı. Pikaçu zaten sizi unutamamış olsa, düğüne gelip, bi de damadın sırtını sıvazmalazdı.
Acaba bunların hepsini, siz pikaçuyu özlediğiniz için kendi kafanızda kurmuş olabilir misiniz? Sanki (boşluktan dolayı herhalde) pikaçuyu da sadece iyi yönleri ile hatırlayıp, olduğundan daha yüksek yere konumlandırıyorsunuz.

Niye vicdan azabı duyduğunuzu anlamadım. Evlenmek istememişsiniz ayrılmışsınız. Sonra sevdiğiniz adam böyle denk gelmiş. Balbazar, pikaçu ile çok yakın arkadaş olsa zaten sizinle bu işlere kalkışmazdı. Pikaçu zaten sizi unutamamış olsa, düğüne gelip, bi de damadın sırtını sıvazmalazdı.
Acaba bunların hepsini, siz pikaçuyu özlediğiniz için kendi kafanızda kurmuş olabilir misiniz? Sanki (boşluktan dolayı herhalde) pikaçuyu da sadece iyi yönleri ile hatırlayıp, olduğundan daha yüksek yere konumlandırıyorsunuz.
Arkadaşıyla evlenmem, düğünüme çağırmam falan vicdan yaptım çnkü baya kötü haldeydi gelmek zorundaydı gelmemek için bahanesi yoktu ailecenek geldiler. Ama dediğiniz gibi sadece benim kuruntum olmasını gerçekten çok isterdim 😔 özlemedim hayır hiç bi duygu yok içimde. Boşlukta değilim şu an iyi giden bi ilişkim var

Yazıma boşta olmadığımı eklemem lazımdı galiba 😑 ay niye bulaşıyım adama o kadarda değil ..
Boşta değilsen daha kötü. Hayatında biri varken başka bir erkek için vicdan yapmayı bırak bence. Vicdan da yapmıyorsun bahaneler silsilesi yok düğünde gözü dolu bakmış da vs vs.
Oldu nikahına beni çağır sevgilim dinleyip ağlamıştır bir de o gece yani.

Boşta değilsen daha kötü. Hayatında biri varken başka bir erkek için vicdan yapmayı bırak bence. Vicdan da yapmıyorsun bahaneler silsilesi yok düğünde gözü dolu bakmış da vs vs.
Oldu nikahına beni çağır sevgilim dinleyip ağlamıştır bir de o gece yani.
Bahane için bi nedenim yok zeytincim. Duygusal bi hissimde yok pikaçuya karşı. Vcdan yapıyorum dedim niye iletişime geçmek için bahane arayım evli barklı adamla

Daha okuyorum yarıdayım anlatıma hayran oldum Pikaçu Balbazar erkek kardeşimin jenerasyonundansın galiba
Seni seçtim Pikaçuuuu :KK70: derdi çizgi filmde bakalım hikaye sonunda kim seçilecek :KK70:

Bahane için bi nedenim yok zeytincim. Duygusal bi hissimde yok pikaçuya karşı. Vcdan yapıyorum dedim niye iletişime geçmek için bahane arayım evli barklı adamla
Duygusal bir hissin yoksa vicdan da yapma kafaya da takma firarcım. Kendini yıpratıyorsun yazık güzel kalbine, adamın aklına geldiğini bile sanmıyorum☺️

Bahane değil yahu niye bahane olsun bulaşmak konuşmak gibi bi niyetim yok ki
Çok anlamsiz değil mi bu sebepten uyuyamamaniz peki?

Siz üniversitesitedeyken sevgili olmuşsunuz, ciddi birşey istememiş ayrılmışsınız ki gayet normal.

Sizin yıllar yıllar sonra olan düğününüzde gözlerinin dolduğunu videodan fark ettiğinizi iddia etmeniz saçma değil mi?

Sonra düğün üzerinden de birkaç yıl geçmiş, boşanmışsiniz ne hikmetse kıymetli vicdanınız dile gelmiş. Yazarken bile çok anlamsız yahu.

Bir ilişkiniz de varmış bakın hayatınıza.

Üni zamanı yaşanmış bi ilişki daha toyken kafa sağlıklı düşünemiyorken. Evlenmek istemeyip ayrılmak olabilir bir şey ne var bunda.
Şimdi de hayatınızda biri varmış eee? Hani deseniz ki ya bir türlü mutlu olamıyorum ilişkilerimde dikiş tutturamıyorum o çocuğun ahı tuttu. Yoo öyle de değil.
Düğünde gözleri dolmuş, üzülmüş... Yav hee hee. Çoktan unutmuştur zaten o da yuvasını kurmuş. Kendinizi herkesin hayatının merkezinde görmeyi nasıl başarıyorsunuz?

Ben yıllar sonra hayatımda olmuş bu tarz birinden helallik almak için mesaj attım çokkk şaşırdı ama mutlu oldu çünkü onu kırmıştım hüngür hüngür ağlamıştı ömrümce unutmam o da evli ve bende evliyim içim elvermedi ve helallik aldım yıllar sonra onu aklıma getirdiğim için çok sevindi dostane muhabbet ettik hatta kızıma hediye yollamak istedi mutlu olduğu için ben de kızım yerine ihtiyacı olan birine verirsen daha çok mutlu edersin dedim ve noktayı koydum aklıma gelince hep içim cız eder ama vicdanım rahat gönlünü aldım yıllar sonra

Üni zamanı yaşanmış bi ilişki daha toyken kafa sağlıklı düşünemiyorken. Evlenmek istemeyip ayrılmak olabilir bir şey ne var bunda.
Şimdi de hayatınızda biri varmış eee? Hani deseniz ki ya bir türlü mutlu olamıyorum ilişkilerimde dikiş tutturamıyorum o çocuğun ahı tuttu. Yoo öyle de değil.
Düğünde gözleri dolmuş, üzülmüş... Yav hee hee. Çoktan unutmuştur zaten o da yuvasını kurmuş. Kendinizi herkesin hayatının merkezinde görmeyi nasıl başarıyorsunuz?
Siz neden herkese trip atar gibi yorum yapıyorsunuz çok mu mutsuzsunuz diyesim geldi mesela şu an. Vicdan yapma nedenimi yazdım. Saçma geliyosa gerek yok bu kadar takmana der geçersiniz mesela. Kişiliğe eleştiriye kadar gitmemeli bu olay.

Ben yıllar sonra hayatımda olmuş bu tarz birinden helallik almak için mesaj attım çokkk şaşırdı ama mutlu oldu çünkü onu kırmıştım hüngür hüngür ağlamıştı ömrümce unutmam o da evli ve bende evliyim içim elvermedi ve helallik aldım yıllar sonra onu aklıma getirdiğim için çok sevindi dostane muhabbet ettik hatta kızıma hediye yollamak istedi mutlu olduğu için ben de kızım yerine ihtiyacı olan birine verirsen daha çok mutlu edersin dedim ve noktayı koydum aklıma gelince hep içim cız eder ama vicdanım rahat gönlünü aldım yıllar sonra
Beni anlayan biri çıktı çok teşekkür ederim gerçekten yaa 😊 ben geç kldım helallik almak için sanırım o arkadaşıyla birlkte olduğumuzu öğrendikten sonra bi çok kez iletişime geçmeye çalıştı ama cevap vermemiştim ve arkadaşıyla sevgili olmadan öncede çok aradı ulaşmaya çalıştı gerçekten çok kötü hissediyorum ama evli bi adama mesaj atamam 😔

Biz kadınlar hep terkeden olmak ister sonra da terkettiğimiz kişiden önce mutlu olmalıymışız ve gözüne sokmalıymışız gibi hissederiz. Yoksa size ulaşmaya çalıştığında onunla konuşurdunuz. Siz de nispetinizi yapmışsınız, fakat siz boşandıktan sonra onun mutluluğu da size nispet olmuş.. e kimse yaşattığını yaşamadan ölmez. Sizin şimdi hayatınızda biri var ama bilinçaltınızda pikaçunun sizi unutamamış olmasını dileyip mümkünse karısını boşayıp size gelmesi ve sizin birlikte mutlu olmanız fikri var.
Rüyalar gerçek olsa seni hergün görürdüm..

Pişmanlığınızı keşkelerinizi anlarım ama Vicdan yapmanıza gerek yok. Evliliğe hazır değilken ona evet diyemezdiniz ne kadar iyi bir insan olursa olsun.. kaldıki düğüne çağıran siz değilsiniz istemese gelmezdi kardeş değiller sonuçta. Demem o ki yaşattıklarınızdan özür dilemeniz gerekmiyor. Üstünden çokça zaman geçmiş. İkinizde boşta olsanız neyse adam evli sizin ilişkiniz var. Hiç ortalığı bulandırmaya kalkmayın derim :)

Back
X