- 6 Ağustos 2020
- 343
- 277
- 18
- Konu Sahibi Firarperesst
-
Arkadaşıyla evlenmem, düğünüme çağırmam falan vicdan yaptım çnkü baya kötü haldeydi gelmek zorundaydı gelmemek için bahanesi yoktu ailecenek geldiler. Ama dediğiniz gibi sadece benim kuruntum olmasını gerçekten çok isterdimNiye vicdan azabı duyduğunuzu anlamadım. Evlenmek istememişsiniz ayrılmışsınız. Sonra sevdiğiniz adam böyle denk gelmiş. Balbazar, pikaçu ile çok yakın arkadaş olsa zaten sizinle bu işlere kalkışmazdı. Pikaçu zaten sizi unutamamış olsa, düğüne gelip, bi de damadın sırtını sıvazmalazdı.
Acaba bunların hepsini, siz pikaçuyu özlediğiniz için kendi kafanızda kurmuş olabilir misiniz? Sanki (boşluktan dolayı herhalde) pikaçuyu da sadece iyi yönleri ile hatırlayıp, olduğundan daha yüksek yere konumlandırıyorsunuz.
Yazıma boşta olmadığımı eklemem lazımdı galibaAdama bulaşma Allah aşkına. Evlenmiş gitmiş neyin vicdanı kaç sene önceki olayın? Bence siz macera arıyorsunuz boşta kaldığınız için.
Bahane değil yahu niye bahane olsun bulaşmak konuşmak gibi bi niyetim yok kiAdam unutup gitmiştir sizi. Olan olmuş biten bitmiş.
Vicdan azabı bahanesiyle adama bulaşmayın mümkünse.
Yapacağınız en iyi şey bu olur.
Boşta değilsen daha kötü. Hayatında biri varken başka bir erkek için vicdan yapmayı bırak bence. Vicdan da yapmıyorsun bahaneler silsilesi yok düğünde gözü dolu bakmış da vs vs.Yazıma boşta olmadığımı eklemem lazımdı galibaay niye bulaşıyım adama o kadarda değil ..
Bahane için bi nedenim yok zeytincim. Duygusal bi hissimde yok pikaçuya karşı. Vcdan yapıyorum dedim niye iletişime geçmek için bahane arayım evli barklı adamlaBoşta değilsen daha kötü. Hayatında biri varken başka bir erkek için vicdan yapmayı bırak bence. Vicdan da yapmıyorsun bahaneler silsilesi yok düğünde gözü dolu bakmış da vs vs.
Oldu nikahına beni çağır sevgilim dinleyip ağlamıştır bir de o gece yani.
Duygusal bir hissin yoksa vicdan da yapma kafaya da takma firarcım. Kendini yıpratıyorsun yazık güzel kalbine, adamın aklına geldiğini bile sanmıyorumBahane için bi nedenim yok zeytincim. Duygusal bi hissimde yok pikaçuya karşı. Vcdan yapıyorum dedim niye iletişime geçmek için bahane arayım evli barklı adamla
Çok anlamsiz değil mi bu sebepten uyuyamamaniz peki?Bahane değil yahu niye bahane olsun bulaşmak konuşmak gibi bi niyetim yok ki
Böyle bi yorum istedim işteDuygusal bir hissin yoksa vicdan da yapma kafaya da takma firarcım. Kendini yıpratıyorsun yazık güzel kalbine, adamın aklına geldiğini bile sanmıyorum
Siz neden herkese trip atar gibi yorum yapıyorsunuz çok mu mutsuzsunuz diyesim geldi mesela şu an. Vicdan yapma nedenimi yazdım. Saçma geliyosa gerek yok bu kadar takmana der geçersiniz mesela. Kişiliğe eleştiriye kadar gitmemeli bu olay.Üni zamanı yaşanmış bi ilişki daha toyken kafa sağlıklı düşünemiyorken. Evlenmek istemeyip ayrılmak olabilir bir şey ne var bunda.
Şimdi de hayatınızda biri varmış eee? Hani deseniz ki ya bir türlü mutlu olamıyorum ilişkilerimde dikiş tutturamıyorum o çocuğun ahı tuttu. Yoo öyle de değil.
Düğünde gözleri dolmuş, üzülmüş... Yav hee hee. Çoktan unutmuştur zaten o da yuvasını kurmuş. Kendinizi herkesin hayatının merkezinde görmeyi nasıl başarıyorsunuz?
Beni anlayan biri çıktı çok teşekkür ederim gerçekten yaaBen yıllar sonra hayatımda olmuş bu tarz birinden helallik almak için mesaj attım çokkk şaşırdı ama mutlu oldu çünkü onu kırmıştım hüngür hüngür ağlamıştı ömrümce unutmam o da evli ve bende evliyim içim elvermedi ve helallik aldım yıllar sonra onu aklıma getirdiğim için çok sevindi dostane muhabbet ettik hatta kızıma hediye yollamak istedi mutlu olduğu için ben de kızım yerine ihtiyacı olan birine verirsen daha çok mutlu edersin dedim ve noktayı koydum aklıma gelince hep içim cız eder ama vicdanım rahat gönlünü aldım yıllar sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?