Vicdan azabından uyuyamıyorum

Tamam ben yanlış anladım o zaman özür dilerim ben mesaj atarak karşı tarafla görüşmek isteme çabam varmış da mesaj atmışım gibi algıladım öyle bir çabam olsaydı konuşmayı devam ettirirdim geçmişte onu üzdüğüm için affetmesini ve bana hakkını helal etmesini istedim helal de etti evet duyguları depreşmiş de olabilir ama o da bana arkadaşça yaklaştı evliliğinde çok mutlu olduğunu söyledi karşılıklı güzel dileklerimizi diledik kızıma da bir amcası olarak hediye kabul etmemi rica etti ve kabul etmedim

Ayrılalı 6 ay oldu. Benim onunla görüşmek konuşmak gibi bi niyetim yok ki psikolojik olarak yıprandığım doğru ama fazla sürmedi evliliğimiz toparladığımı düşünüyorum iyiyim yani

Ayrılalı 6 ay oldu. Benim onunla görüşmek konuşmak gibi bi niyetim yok ki psikolojik olarak yıprandığım doğru ama fazla sürmedi evliliğimiz toparladığımı düşünüyorum iyiyim yani
Allah daha iyi etsin.
İşte bazen niyetiniz olmayan şeylerin içinde bulabilirsiniz kendinizi.
O olayın yaşanmasına sebep olabilecek şeylerden de uzak durmak gerekir diye düşünüyorum ben .
Yine de sen bilirsin.

Unutmasa evlenmez ama zamanında üzmüş olmam vicdan yaptırdı işte.. unutulmucak kimse yoktur kendimi kaf dağında görmüyorum ki böyle bi düşüncem olsun. Bu şekilde düşünsem bende saçma bulurdum ama olay bu değil

Anladım canım ben zaten konu sahibine de durumlarımız farklı ikimiz de evliyiz sen bekarsın iyi düşün karar ver görüşmek isteyebilir benim bu şekilde cereyan etti bilgin olsun diye yazdım insan hayatında hiç ağlamadığı kadar ağlayınca ben geçmişte ne yaptım da bu kadar ağlıyorum dedirtiyor vicdanen rahatlamak istiyor hatta ben ona dedim seni ağlattığımın bin katını ağladım dedim ve anlattım eşinin öyle olmaması için dileklerimi ilettim hayırlı bir evlat sahibi olmanı diledim ve noktayı koydum

Allah daha iyi etsin.
İşte bazen niyetiniz olmayan şeylerin içinde bulabilirsiniz kendinizi.
O olayin olmasina sebep olacak şeylerden de uzak durmak gerekir diye düşünüyorum ben .
Yine de sen bilirsin.
Evet haklısınız şu yorumdan sonra fark ettim ben bu konuda vicdn yapmaya devam ettikçe her ne kadar iletişime geçmemekte kararlı olsamda şeytan vericek vesveseyi.. uzak durmak bi yerde dursun düşünmek bile sakıncalı yapmıyorum vicdan falan

zamanında hepimiz birilerini üzmüşüzdür. bence sizi etkileyen boşanmanız olmuş. evlilikten umduğunuzu bulamadığınız için acaba pikaçuyla daha farklı olabilir miydi, tüh ya çok üzdüm çok ağlattım diye bu psikolojiye girmiş olabilirsiniz. ama emin olun birini üzen tek insan değilsiniz, cahillik ergenlik bu zamanlarda herkesin böyle bir ilişkisi illa olmuştur. geleceğe odaklanalim

Pikaçuyla nasıl olurdu hiç düşünmedim aslında sadece vicdan yaptım o da yorumlar sayesinde geçti o kadar büyütülücek bişi değilmiş insan çok üzüldünce geçmişte ne yaptımda bu başıma geldi diyo galiba öyle bişi bu

geçmişte kim neler neler yapmadı ki, neyse geçtiyse sorun yok, iyi geceler

Yazmam kendime, pikaçuya, eşine hakaret olur bu duruma düşürmem kimseyi... Kendimi affedicem

Üniversitedeki ilişkinizle ilgili gerçekten içiniz rahat olsaydı siz de evlenmeye sıcak bakardınız onun yerine vaktini almadan ayrılmanız bence daha iyi olmuş. Sonraki görüşme isteklerine de zaman zaman yanıt verseydiniz umut vermeye devam edecektiniz belki. Fakat ne isteyip istemediğinizi bildiğiniz için, reddedip net olmanız da bence daha iyi. Düğüne zaten erkek tarafı çağırmış galiba bir şekilde bahane bulabilirdi. Her iliskisi olan evlenecek diye bir kural yok siz iliskiniz boyunca ve ayrilirken ona haksizlik etmediğinizden eminseniz bence tekrar bu konulari gündeme getirmenize gerek yok.

Hiç kurcalamayın adam evlenmiş yerini pirelendirmeyin yazık olur

Vicdan yapacak helallik istenecek ne var ben anlamadım.
Siz zaten helalleşmiş ayrılmışsınız adamı aldatıp evlenmemişsiniz ki. Neden bu kadar kızacağımızı düşündünüz anlamadık.
Mezuniyetten hemen sonra evliliğe hazır hissetmemişsiniz çok da duygusal bir şey hissetmiyorsunuz. Pikaçu da yoluna bakmış yani adamın talihsizliği arkadaşıyla evlenmiş olman ki bu da tesadüf.
Neyse geçmiş gitmiş Pikaçu ile iletişime geçip huzur kaçırma. Yoluna bak.

Bnce vicdan azabı değil de nasıl kaçırdım cillop gibi çocuğu diyerek pişmansınız o kdr. Bence hiç bulaşmayın o da yuvasını kurmuş , bulandırmaya gerek yok.

Adam evlenmiş artik arama sorma..bide karısının huzurunu bozar onun vicdan azabını çekersin..

Konu sahibi son derece sorunlu bir kafa yapısına sahipsiniz. Yok birine deli gibi aşık olmalar sonra onunla değil başkasıyla evlenmeler sonra boşanmalar sonra sizi çoktan unutmuş evli adamı aramak istemeler falan. Siz iyi değilsiniz. Bu adamı arayın sizinle biraz gönül eğlendirir sonra karısına döner siz de kendinizi küçülttüğünüzle kalırsınız. Hayatınızı mahfediyorsunuz aklınızı başınıza alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…