- Konu Sahibi mizirtilicizirti
Kızlar on günlük anneyim sezeryan oldum kv ile iyi ilişkimiz vardır normalde o beni sever ben onu ama yönetmeye bayılır birilerini kalbimi kırdığı yerlerde bile saygımdan cevao vermemişimdir doğuma yakın annen ne zaman gelecek dedi haftaya gelecek dedim 20 si gibi gelir bi hafta on gün kalır döner dedi sanki benim annem onun lafıyla onun dediği kadar evimde kalacak eşime dedim haklısın ben konuşcam dedi konuşmadan onun yqnında da aynısını diyince esim ağzının payını verdi sessizim diye kendi dediği olsun istiyo normalde sever sıkıntımız yok ama bu şeyler beni boğuyo şunu söyle yao bu böyle olsun gibi şimdi lohusalıktan mıdır nedir herkesin her dediği laf batıyo bebeğimin yıkanacağı ilk gün kayınvaldem dedim beraber olsun anne yarın bebeği yıkayacağız gelirsin dedim tamam dedi ben acemiyim zaten annem o varken karışmıyım diyo bildiğiniz buz gibi suyla yıkadı çocuğumu giyindi yattı beşiğine 5 dk sonra bakıym dedim çocuk zangır zangır titriyo suyu dökerkende annemde dedi bu su soğuk diye bende dedim yok değil dedi kendi bildiğini yaptı bende aradım söylendim akşam yarın kaçta geliym yıkarz dedi bende gelmene gerek yok biz yıkarz dedim ama 2 yıllık evliym tek kalbini kırmışlığım yoktur yok gelirm dedi gelme sana yıkatmıcam dedim iyi sen bilirsin dedi yüzü düştü annemde bana kızıyo öyle şey denir mi diye evet ayıp ettim dememem lazımdı ama o da sözümü dinleseydi kalp kırmak istemezdim ama şimdi de üzüldüm keşke demeseydim diyorum ama sonrada o senin annenin kalcağı günleri hesaplıyo rahatsız olurken iyiydi diyorum kendime off