• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vicdan yapıyorum :(

mizirtilicizirti

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
447
104
103
Istanbul
Kızlar on günlük anneyim sezeryan oldum kv ile iyi ilişkimiz vardır normalde o beni sever ben onu ama yönetmeye bayılır birilerini kalbimi kırdığı yerlerde bile saygımdan cevao vermemişimdir doğuma yakın annen ne zaman gelecek dedi haftaya gelecek dedim 20 si gibi gelir bi hafta on gün kalır döner dedi sanki benim annem onun lafıyla onun dediği kadar evimde kalacak eşime dedim haklısın ben konuşcam dedi konuşmadan onun yqnında da aynısını diyince esim ağzının payını verdi sessizim diye kendi dediği olsun istiyo normalde sever sıkıntımız yok ama bu şeyler beni boğuyo şunu söyle yao bu böyle olsun gibi şimdi lohusalıktan mıdır nedir herkesin her dediği laf batıyo bebeğimin yıkanacağı ilk gün kayınvaldem dedim beraber olsun anne yarın bebeği yıkayacağız gelirsin dedim tamam dedi ben acemiyim zaten annem o varken karışmıyım diyo bildiğiniz buz gibi suyla yıkadı çocuğumu giyindi yattı beşiğine 5 dk sonra bakıym dedim çocuk zangır zangır titriyo suyu dökerkende annemde dedi bu su soğuk diye bende dedim yok değil dedi kendi bildiğini yaptı bende aradım söylendim akşam yarın kaçta geliym yıkarz dedi bende gelmene gerek yok biz yıkarz dedim ama 2 yıllık evliym tek kalbini kırmışlığım yoktur yok gelirm dedi gelme sana yıkatmıcam dedim iyi sen bilirsin dedi yüzü düştü annemde bana kızıyo öyle şey denir mi diye evet ayıp ettim dememem lazımdı ama o da sözümü dinleseydi kalp kırmak istemezdim ama şimdi de üzüldüm keşke demeseydim diyorum ama sonrada o senin annenin kalcağı günleri hesaplıyo rahatsız olurken iyiydi diyorum kendime off

Daha dur sen yeni keşfetmişsin benim gibi.ben de lohusayken tanıdım kv.yi ve kovdum üçüncü gün evden.
Orası onun evi değil annene karışamaz.suyun sıcaklığını anlamayacak kadar da gafil

Kimseye muhtaç değildiniz

Bebek sizin suyunu vs siz hazırlayın yani o anda müdahale etmeliydiniz

Çocuk sizin onlar yardım edecek siz yapacak onlara da şunu yap bunu yap diyeceksiniz annenize de Kv ye de

Bebeğini buz gibi suyla yıkamasına izin vermemeliydin sonradan söylediğin laf anlamsız olmuş .

Kızlar on günlük anneyim sezeryan oldum kv ile iyi ilişkimiz vardır normalde o beni sever ben onu ama yönetmeye bayılır birilerini kalbimi kırdığı yerlerde bile saygımdan cevao vermemişimdir doğuma yakın annen ne zaman gelecek dedi haftaya gelecek dedim 20 si gibi gelir bi hafta on gün kalır döner dedi sanki benim annem onun lafıyla onun dediği kadar evimde kalacak eşime dedim haklısın ben konuşcam dedi konuşmadan onun yqnında da aynısını diyince esim ağzının payını verdi sessizim diye kendi dediği olsun istiyo normalde sever sıkıntımız yok ama bu şeyler beni boğuyo şunu söyle yao bu böyle olsun gibi şimdi lohusalıktan mıdır nedir herkesin her dediği laf batıyo bebeğimin yıkanacağı ilk gün kayınvaldem dedim beraber olsun anne yarın bebeği yıkayacağız gelirsin dedim tamam dedi ben acemiyim zaten annem o varken karışmıyım diyo bildiğiniz buz gibi suyla yıkadı çocuğumu giyindi yattı beşiğine 5 dk sonra bakıym dedim çocuk zangır zangır titriyo suyu dökerkende annemde dedi bu su soğuk diye bende dedim yok değil dedi kendi bildiğini yaptı bende aradım söylendim akşam yarın kaçta geliym yıkarz dedi bende gelmene gerek yok biz yıkarz dedim ama 2 yıllık evliym tek kalbini kırmışlığım yoktur yok gelirm dedi gelme sana yıkatmıcam dedim iyi sen bilirsin dedi yüzü düştü annemde bana kızıyo öyle şey denir mi diye evet ayıp ettim dememem lazımdı ama o da sözümü dinleseydi kalp kırmak istemezdim ama şimdi de üzüldüm keşke demeseydim diyorum ama sonrada o senin annenin kalcağı günleri hesaplıyo rahatsız olurken iyiydi diyorum kendime off
O soguk suyu kullanmayacaktiniz.
Orada mudahele etmeniz lazimdi.
Musade ettikce tepene cikar.
Buyuk olarak onerisi olabilir pekala ama soguk suyla da bebek yikanmaz inat ugruna.

Yavrucak usumus yazik su soguk havalarda uc kadin bi suyu ayarlayamadiniz mi kiyamam ya.hazirladiginiz suyu kol dirseginizle bakin ne sicak ne soguk olacak.lutfen dikkat edin bidaha..

Yahu nye vicdan yapiyosn haketmis gayette yazik gunah minnacik kuzuya insan bsyi bilebilr ama siz soguk deynnce aa oylemi kizim ayarlayalm beraber diyebilrdi sizinde icinz rahat ederdi ki ben olsam coktan suyu degstrmistm
Bosver kurcalama en azindan anneciin rahat etsn yannda gelmesn bi sure

bi soz vardir. òzünde nasıl biri olduğun beni ilgilendirmez. ben bana yaptigına bakarım diye. bu konu da bunla alakali. kayinwalden iy olabilr ama nerde durmasi gerektigini bilmiyosa sana karsı, sen o tutumu yaptiklarinla degistirmelisin. herkes bi yerini bilsin.

neden olcmuyorsunuz suyun derecesini?
su sicakligi 37 olmali,hadi olsun 37,5..
iyi demissiniz sakin bidaha izin vermeyin soguk suyla yikamasina,zature edersiniz el kadar bebegi.

Şimdiye kadar alttan almissin gelirse aciklamani yaparsın usudu çocuk bundan sonra kendim yaparım diye uygun bi dille ama bu yönünude görsün bilsin ki damarina çok basınca sesin cikabiliyormus çok dert etme

Bebek buz gibi suda yıkanır mı ya
Vicdan falan yapmayın yavrunuzdan önemli değil kırılırsa kırılsın!
Çocuğa bir şey olursa siz acı çekersiniz allah korusun
Kendinize karıştırmayın müdahale ettirmeyin herşeyi ben bilirim tip insanlara çok sinir olurum

Kızlar ben yapı olarak kalp kırmaktan korkan biriym ama kv dominant zaten bunu dememin nedeni de baştan nasıl başlarsa öyle gider diye önlemimi almak ama diyorum şimdi senin de oğlun var diye üzülüyorum işte

Yahu nye vicdan yapiyosn haketmis gayette yazik gunah minnacik kuzuya insan bsyi bilebilr ama siz soguk deynnce aa oylemi kizim ayarlayalm beraber diyebilrdi sizinde icinz rahat ederdi ki ben olsam coktan suyu degstrmistm
Bosver kurcalama en azindan anneciin rahat etsn yannda gelmesn bi sure
Aceleyle yaptı ikimzde soğuk dedik kolumun arkasıyla baktım dedi yıkadı aptallık ettim orda dur demeliydm önünü almam lazum dedim tabi annemin yuzune guldugunden annem ayıp ettin diyo bi bilse kaç gun kalcagını hesapladığını

Anne
Anneanne
Babaanne
Üçgeni zordur..
Tavsiyem az katın işin içine..
ANNE olarak otorite siz olun..
Yapin diye değil yanımda olun diye cagiriyorum sevdigimden diyin..
Yoksa arada siz ve bebek telef olursunuz

Alttan alındıkça devam edecektir, iyi olmuş.
Annenize de söyleyin o varken karışmayayım demesin. Karışsın. Siz tecrübesiz bir annesiniz ve hala doğumun etkisi üzerinizde, lohusasınız. Anneniz karışmazsa sizin evin düzeni üzgünüm ama kayınvalidenizin tekeline kalır, bebeğiniz de. KV nasıl karışıyorsa anneniz de aynı güçte olsun.

Alttan alındıkça devam edecektir, iyi olmuş.
Annenize de söyleyin o varken karışmayayım demesin. Karışsın. Siz tecrübesiz bir annesiniz ve hala doğumun etkisi üzerinizde, lohusasınız. Anneniz karışmazsa sizin evin düzeni üzgünüm ama kayınvalidenizin tekeline kalır, bebeğiniz de. KV nasıl karışıyorsa anneniz de aynı güçte olsun.
Evet bende bunu istemiyorum ben iyi niyetle yıkayacağız sende ol dedim o otoriteyi ele alıp ikimz soğuk dedikçe bildiğini okudu annemde kötülük çıkacak huzursuzluk olacak diye korkuyo bende dedim az önce anne bişey çıkıp sütüm kesilcek diye korkuyorum üzülmek en son şey benim için dedim

Back
X