Vicdan yaptım kötü mü ettim?

Elanur__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
706
238
103
Kızlar merhaba. Benim iki çocuğum var bi tanesi yoğunbakımda. Üç aydır ve üç eltimden ikisi sürekli arayıp sordu. Ama bi tanesi asla ne aradı ne sordu aynı mahalledeyiz iyi olur gibi tesellilerde bulunmadı. Muhtaç olduğumdan değil ama ölümle burun burunaydı benim yavrum. Neyse eltim hastaneye gidicekti bana dediki kızı snaa bırakayım ben de tamam dedim. Eltimin oğlu da kapının önündeydi oda çıkmak istedi ben hiç
Bir şey demedim. Çılsın falan demedim. Çocukta üzüldü ama kızlar bir buçuk yaşındaki kızım acayip hareketli. Bu kızın da annesi hastaneye gitcek mecburluk bir durum, ve eltimin oğlu biraz pis pis oyunlar oynuyor mesela bir kere bize geldi odaya gittim yanlarına kızımın karnına bebek koymuş hadi doğur falan diyo. Böyle anlatamadığım kötü kötü oyunlar oynuyolar yanyana gelince. Bide eltim beni bu süreçte bi kere bile aramadı, aynı mahalledeyiz hepimiz bi kere bile sormadı yüzyğze gelince. Ve ben bu kızıma hamileyken hamileleğimin başında sürekli oğlunu bize yolluyodu, ben de eni sonunda yollama bişi olur faln geliceksen sen de onla gel dedim. O günden beri yollamıyor. Önceden iyiydik kaç defa çocuğum yokken hastaneye giderdi beni arama tenezzülünde bile bulunmadan bana bırakırdı, yani bunu onu kötülemek amaçlı söylemiyorum. Duruma benim açımdan bakın diye söylüyorum. Ben şuan onunla sırfır muhattabım aşırı mesafe koydum. Sizce kızla ebiraz karışık oldu kusura bakmayın

Çocuğunuza geçmiş olsun, Allah şifa versin. Çocuğunuz 3 aydır neden yoğun bakımda ? Durumu nasıl ?

Emanet çocuğu tek başına bende sokağa göndermem. Üzülürse üzülsün yani.
Eltıne gelincede arayıp sormuyorsa buna takılma demek kı bı gecmıs olsun demeyi akıl edemıyor. Zeka yoksunu dıye düşün. Gecmıs olsun Allh sıfa versin bu arada.

Bence doğru olanı yaptın senin kötü gununde yanında olmayan insan iyi gününde de olmasin

Çok teşekkürler

Geçmiş olsun. Kafaya takılacak birisi değil bence. Dıdının dıdısı bana göre. Siz çocuklarınıza konsantre olun. Ayıp da etmemişsiniz. Kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değilsiniz.

Fazla iyi olmaya hiç gerek yok bacım
Buna kötü denmez buna kim neyi hak ediyorsa hak ettiğini vermek denir
Geçmiş olsun yavruya buarada

Çocuğunuza Rabbim şifa versin.

İyilik yaparken iyiymişsiniz getirme diyince kötü olmuşsunuz menfaat bitmiş başka ne olabilir ki .ayrıca da haklısınız herkes çocuğuna kendı baksın emanet çocuk öyle aranmadan sorulmadan pat die getirilip bırakılmaz hamile kadına . Çocuğunuz hastayken şu durumun içindeyken , onun sizi arayıp aramaması cidden şuraya konu açacağınız kadar sıkıntı mı silin geçin yani nesini vicdan yapıyorsunuz

Çok teşekkürler
Bide babası yanındaydı çocuğun
onun için değil çocuğu için ama evet haklısınız. Amin çok sağolun

Boşver gonderseydin başına bişey gelseydi dahami iyiydi lütfen sagliniza dikkat edin kızınızın size ihtiyacı var bu aradada geçmiş olsun
Teşekkürler sağolun. Başka bakış açıları ile daha mantık çerçevesinde bakıyorum olaya

Geçmiş olsun. Kafaya takılacak birisi değil bence. Dıdının dıdısı bana göre. Siz çocuklarınıza konsantre olun. Ayıp da etmemişsiniz. Kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değilsiniz.
Sağolun teşekkürler hanımlar. Mantıklı düşünebiliyorum

Teşekkürler sağolun. Başka bakış açıları ile daha mantık çerçevesinde bakıyorum olaya
Bu dünya imtihan dünyası senin yaşadıklarını onun yasamayacagi ne malum dimi lütfen böyle insanları kafanıza takmayın hatta kızınız iyileşinceyersafe koyun

Çocuğunuz yoğun bakımda olduğu için bile kimseyi idare etmek zorunda değilsiniz. Sizin derdiniz size yetiyor, eltinin oğlunu eğlendirecek haliniz yok. Boş versenize.
Bir de herkes kendi doğurduğuna baksın bir zahmet. Ha bire eltiye çocuk mu gönderilir? Tahammülü olmayan da doğurmasın.

Çok iyi yapmışsın. Hiç canını sıkma

Bide babası yanındaydı çocuğun

onun için değil çocuğu için ama evet haklısınız. Amin çok sağolun
Kimsenın çocuğu ıcın vıcdan yapacağınız bi durum yok anası başında babası başında herkes kendı çocuğuna kendı koşsun . Ayar oluyorum şu annelerın bi yere giderken çocuklarını sağa sola bırakma işlerine . Hastaneye mi gidiceksın götür yanında napacaksın sürekli bi yerlere koyarak mı büyüteceksin. Ola ki oldu diyelim çocuk giremez , Emar olursa geç saate alsın kocasıyla gitsin eşi baksın çocuğuna dişçi olursa eşi izin alsın o gün o baksın çocuğuna bune rahatlık haber etmeden hamile kadının başına çocuk atıp gidiyor . Valla hamileyim yeri gelıyor evdeki çocuğuma ayağa kalkamıyorum elalemin çocuğunu hiç kabul edemem anane var babane var eltim ne alaka ?

Bakın çocuğunuz aylardır hastaymış bi telefon etme gereği duymamış siz oturun kendı çocuğunuza dua edin hep beraber edelim inşallah yavrucagınız tez zamanda iyileşip aranıza evıne odasına dönsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…