Vicdan yaptım kötü mü ettim?

Kimsenın çocuğu ıcın vıcdan yapacağınız bi durum yok anası başında babası başında herkes kendı çocuğuna kendı koşsun . Ayar oluyorum şu annelerın bi yere giderken çocuklarını sağa sola bırakma işlerine . Hastaneye mi gidiceksın götür yanında napacaksın sürekli bi yerlere koyarak mı büyüteceksin. Ola ki oldu diyelim çocuk giremez , Emar olursa geç saate alsın kocasıyla gitsin eşi baksın çocuğuna dişçi olursa eşi izin alsın o gün o baksın çocuğuna bune rahatlık haber etmeden hamile kadının başına çocuk atıp gidiyor . Valla hamileyim yeri gelıyor evdeki çocuğuma ayağa kalkamıyorum elalemin çocuğunu hiç kabul edemem anane var babane var eltim ne alaka ?

Bakın çocuğunuz aylardır hastaymış bi telefon etme gereği duymamış siz oturun kendı çocuğunuza dua edin hep beraber edelim inşallah yavrucagınız tez zamanda iyileşip aranıza evıne odasına dönsün
Aminn çok sağolun çok teşekkürler

Öncelikle yavrunuza geçmiş olsun.Emanet çocuk hiç sevmem.Hastalik olur acil durum olur tamam.Ama onun dışında cevremdeki insanlarla kotu olmuslugum vardır bu konuda.Ben kendi çocuğumun sorumluluğunu zor alıyorum.kimse kusura bakmasın kimse kimsenin bakıcısı değil.Ayrica bu gecmis olsun demeyi bilmeyen insan değil çocuğunu çorabini bile emanet etmesin

Kızlar merhaba. Benim iki çocuğum var bi tanesi yoğunbakımda. Üç aydır ve üç eltimden ikisi sürekli arayıp sordu. Ama bi tanesi asla ne aradı ne sordu aynı mahalledeyiz iyi olur gibi tesellilerde bulunmadı. Muhtaç olduğumdan değil ama ölümle burun burunaydı benim yavrum. Neyse eltim hastaneye gidicekti bana dediki kızı snaa bırakayım ben de tamam dedim. Eltimin oğlu da kapının önündeydi oda çıkmak istedi ben hiç
Bir şey demedim. Çılsın falan demedim. Çocukta üzüldü ama kızlar bir buçuk yaşındaki kızım acayip hareketli. Bu kızın da annesi hastaneye gitcek mecburluk bir durum, ve eltimin oğlu biraz pis pis oyunlar oynuyor mesela bir kere bize geldi odaya gittim yanlarına kızımın karnına bebek koymuş hadi doğur falan diyo. Böyle anlatamadığım kötü kötü oyunlar oynuyolar yanyana gelince. Bide eltim beni bu süreçte bi kere bile aramadı, aynı mahalledeyiz hepimiz bi kere bile sormadı yüzyğze gelince. Ve ben bu kızıma hamileyken hamileleğimin başında sürekli oğlunu bize yolluyodu, ben de eni sonunda yollama bişi olur faln geliceksen sen de onla gel dedim. O günden beri yollamıyor. Önceden iyiydik kaç defa çocuğum yokken hastaneye giderdi beni arama tenezzülünde bile bulunmadan bana bırakırdı, yani bunu onu kötülemek amaçlı söylemiyorum. Duruma benim açımdan bakın diye söylüyorum. Ben şuan onunla sırfır muhattabım aşırı mesafe koydum. Sizce kızla ebiraz karışık oldu kusura bakmayın
Çocuğunuza çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim..

Eltinize "biliyorsun yoğun bakımda çocuğum var, psikolojik olarak çok yorgunum kusura bakma" deyip reddedin bir daha böyle bir şey yaparsa. Hem kabaligini ima yoluyla da olsa ifade etmiş olursunuz hem de sizi kullanmasına izin vermemiş olursunuz.

Back
X