- 19 Ocak 2016
- 128
- 74
- 18
- Konu Sahibi kroomozomm
-
ben bana göre doğru olan seyelri söyledi sadece o zaten yapcağını yapmışmilletin uçkuruna karışmayın
24Çok ilginç benimle olmuştu sonra seninle olmuş falan. Yaşları kaç bunların ???
Küçük de değillermiş ama. Bu muhabbetlerin dönmesi çok saçma geldi. arkadaşında size zararı yoksa kendi kararları bunlar o yüzden seni değerli bir arkadaşı olarak görüyosa arar.
Ben konuyu anlayamadım. Erkekler birbirleriyle görüşüp, yok kızı ilk ben yaptım, sonra sen yaptın muhabbetini neden döndürüyorlar? İkinci olarak size noluyor bu durumda?
Bence daha çok "fazla ileri" gitmişsiniz gibi görünüyor. Size ters olabilir o tür şeyler. Seviyeyi aşmadan birkaç kelime edip arkadaşlığınızı kesebilirdiniz. Yok arkadaşlığı kesmek istemiyorduysanız kalkıp üslupsuzca yargılamak, eleştirmek olacak birşey değil. Sizin tavrınız varsa onunda bir tavrı olacaktır doğal olarak, çekmek zorunda değil..bana anlattı bende yaptıklarının doğru olmadığını söyledim işte
soramadım vallaBenim anlamadigim bu kiz nasil oluyorda iki adamin da ilki oluyor , arkadasiniz anlamismi ilk olmadigini...ne biliim ben de bunu metak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?