Vicdan

Eşim kumar oynadığı için bosancam fakat vicdan yapıyorum kimse onu sahip çıkmaz diye psikolojim mi bozuk yoksa bu normal mi
sen hayır kurumumusun? her koyun kendı bacagından asılır hasta oldu bakıma muhtac da vıcdan yapıyor olsan neyse.... keyfı kendı ıstegıyle evın rıskını kumarda yıyormus. bugun 5000 yer yarın borc alır oynar obur gun borcu kapatmaya daha cok borc alır oynar boyle boyle mılyonlar yıyen gordum.

Eşim kumar oynadığı için bosancam fakat vicdan yapıyorum kimse onu sahip çıkmaz diye psikolojim mi bozuk yoksa bu normal mi
Ne hali varsa gorsun ailesinin rizkini car cur eden adama acinir mi ya? Bizim kadinlarimiz niye boyle off

Çok vicdanlıysanız çocuk sevindirin, hayır kurumlarına bağış yapın, sosyal sorumluluk projelerine falan katılın, kumar oynayan eşe vicdan yaparsanız acınacak duruma düşersiniz.

Bu ilk konunuz, sağlıklı dusunemiyor olabilir misiniz?
Psikolojik destek almayi düşünmelisiniz

Siz ondan daha mı güçlüsünüz ? Ya da sizin sevilmeye saygı görmeye ihtiyacınız yok mu ? Karı koca ilişkisinden ziyade çocuğa merhamet etmek gibi gördüm ben kocanıza bakış açınızı.

Önce kendin bunu hiç bi zaman unutma her daim önce kendi mutluluğunu düşün kendini düşünerek hareket et yoksa daha çok pişman olursun

Acıma yetime demişler... Kime acıdıysam gerçekten sonunda ben kendime acımam gerektiğini anladım.. Kesinlikle bir de kumar için kimseye acınmaz yani...

Çoluk çocuğunuz için kenara 5 kuruş koyamayıp bir de borç ödemek zorunda kalacaksınız. Vicdanınızı çocuklarınıza yönlendirin. Kimse böyle bir evde büyümek istemez. Çocuğunuz yoksa da kendinizi koyun, siz böyle bir eve doğmak ister miydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…