sen hayır kurumumusun? her koyun kendı bacagından asılır hasta oldu bakıma muhtac da vıcdan yapıyor olsan neyse.... keyfı kendı ıstegıyle evın rıskını kumarda yıyormus. bugun 5000 yer yarın borc alır oynar obur gun borcu kapatmaya daha cok borc alır oynar boyle boyle mılyonlar yıyen gordum.Eşim kumar oynadığı için bosancam fakat vicdan yapıyorum kimse onu sahip çıkmaz diye psikolojim mi bozuk yoksa bu normal mi
Ne hali varsa gorsun ailesinin rizkini car cur eden adama acinir mi ya? Bizim kadinlarimiz niye boyle offEşim kumar oynadığı için bosancam fakat vicdan yapıyorum kimse onu sahip çıkmaz diye psikolojim mi bozuk yoksa bu normal mi
Çok vicdanlıysanız çocuk sevindirin, hayır kurumlarına bağış yapın, sosyal sorumluluk projelerine falan katılın, kumar oynayan eşe vicdan yaparsanız acınacak duruma düşersiniz.Eşim kumar oynadığı için bosancam fakat vicdan yapıyorum kimse onu sahip çıkmaz diye psikolojim mi bozuk yoksa bu normal mi
Kimsenin sahip çıkmadığına siz niye sahip çıkıyorsunuz salın gitsinEşim kumar oynadığı için bosancam fakat vicdan yapıyorum kimse onu sahip çıkmaz diye psikolojim mi bozuk yoksa bu normal mi
Bu ilk konunuz, sağlıklı dusunemiyor olabilir misiniz?Arkadaşlar merhaba 5 yıldır evliyim çocuğum yok evlendiğim günden beri sanal olarak aldatıyorum eşimin chat sitelerine ücretli üyelikleri var sanal kumar bağımlısı ve defalarca yapmiycam deyip beni kandırıp üzerime borçlarını ödemem için kredi cektirdi fakat ben o borçları öderken vardiyalı çalışıp eve gelip bir de ev işlerini yaparken beni meğerse sanalda birileriyle aldatıyormus kumar için para vermedigimde ayağımı kırmıştı yeri geldi bir kuru ekmeği muhtaç bıraktı kumar tedavisine gidiyordu onu birakti şu an hala içerde kumar oynuyor herşeyi bıraktım diyor beni boguyorsun diyor icraya düşünmüş konuşmaya çalışıyorum olmuyor bağırıp çağırıyorum olmuyor hep ben suçluyum ben paragozum bana kafamda kurdugumu söylüyor mutsuzum sevildigi değer gördüğümü hissetmiyorum kendimi bu evlilikte çok yalnız hissediyorum çok yoruldum işine gelirse bana iyi davranır arada ev işlerine yardım eder o kadar sizce ne yapmalıyım
Acidigi tipe bak oyyyBu ilk konunuz, sağlıklı dusunemiyor olabilir misiniz?
Psikolojik destek almayi düşünmelisiniz
Sonra size kim vıcdan yapıp üzülecek .Eşim kumar oynadığı için bosancam fakat vicdan yapıyorum kimse onu sahip çıkmaz diye psikolojim mi bozuk yoksa bu normal mi
Sağlıklı muhakeme yapamiyor sanırım.Acidigi tipe bak oyyy
Çıkmazsa çıkmasın kazık kadar adam aklını kullansaymış.Eşim kumar oynadığı için bosancam fakat vicdan yapıyorum kimse onu sahip çıkmaz diye psikolojim mi bozuk yoksa bu normal mi
Psikolojin bozuk.Eşim kumar oynadığı için bosancam fakat vicdan yapıyorum kimse onu sahip çıkmaz diye psikolojim mi bozuk yoksa bu normal mi
Eşim kumar oynadığı için bosancam fakat vicdan yapıyorum kimse onu sahip çıkmaz diye psikolojim mi bozuk yoksa bu normal mi
gerçekten de acımayı hak ediyormuş ademceğizBu ilk konunuz, sağlıklı dusunemiyor olabilir misiniz?
Psikolojik destek almayi düşünmelisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?