Vicdan

Eşim kumar oynadığı için bosancam fakat vicdan yapıyorum kimse onu sahip çıkmaz diye psikolojim mi bozuk yoksa bu normal mi

Vicdan hak edilene yapılırsa bir kıymeti olur, eşiniz kumar için para vermediniz diye ayağınızı kırarken, maaşınıza el koyarken, kredi çektirirken vicdan yaptı mı?
Hayır, adam için sadece para kaynağısınız, onun kumar ve aldatma alışkanlıklarının finansını sağlayan birisiniz sadece, boşanın kurtulun ve mutlaka psikolojik destek alın çünkü vicdanınızı da paranızı da hak etmeyen biri için harcıyorsunuz.

Eşim kumar oynadığı için bosancam fakat vicdan yapıyorum kimse onu sahip çıkmaz diye psikolojim mi bozuk yoksa bu normal mi
Sen mi sahip çıkacaksın kazık kadar adama, ne münasebet, aklını başına toplasin da kendine sahip çıksın, sen anası misin babası misin, sana ne, ayrıca baktım konularına gayette isteyerek yaptığı şeyler başına geleni de geleceği de hak ediyor. Kendine kahraman rolü yazma, bu hikaye bitmiş, kurtaramazsin.

Öncelikle psikolojik destek mi alsan, kumarı bırak aldatma şiddet seni kullanması vs olan bu kadar leş bir adamı bırakamıyorsan psikolojik olarak hiç iyi durumda değilsin.Bulunmadık Hint kumaşı değildir diye düşünüyorum.Adami düşüneceğine önce otur kendini düşün derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…