• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vicdanım hiç rahat değil

sepetsepetyumurta

Bırakın Parlicaaam:)
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.414
30
118
Ankara
Merhaba kızlar ,
Benim 3 senelik bir ilişkim var . Her geçen gün daha da ciddi adımlar atılan dağ gibi sırtımı yaslayabileceğim bir adam , bir ilişki .
Gözümün içine bakar sevgilim . Çok sever beni . Bende onu . Tırnağım kırılsa benden çok onun içi yanar .
Omuz omuza okulumuzu bitirme arefesine kadar geldik . Birbirimize hep destek olduk . İlişkimizin başladığı 2.ayda sağ elimin yüzük parmağını bir tek taşla taçlandırdı . O gün sen benimsin dedi . Hep ona göre davrandı ...

Ama ben ne yaptım ? Ev arkadaşım kısa bir zamandır görüştüğü sevgili adayıyla buluşmak üzere sitemizin bahçesine indi . Evde pasta falan yapmıştık . Pastayı da indirdi . Beni de tanıştırmak için ısrarla aşağı çağırdı . İndim . Sevgili adayı da 2 yakın arkadaşını yanında getirmiş . İlk başta tanıştık . Pastamızı ikram ettik . 1 sigara içip çıkacaktım laf lafı açtı . Arkadaşlarından birinin gözünü benden ayırmadığını farkettim . Diğer ev arkadaşımız da farketmiş baktığını . Bir baktım ki o kalabalığın içinde biz sohbet etmeye başladık . İşinden bahsettik sana da bizim şirkette iş ayarlayalım muhabbeti yaptık falan . Sonra artık eve çıkalım dedim kızlara onlar evlerine gitti biz evimize . Elim ayağım titredi resmen . Bu konu hakkında bir şey demeye kalksa kızlar hemen susturdum . Kimseyle konuşmadım . Ertesi gün tekrar siteye geldiler ben inmedim aşağı . Aşağıda otururken instagramdan twıtterdan eklerken onlar birbirini benim internetim yok dedim geçiştirdim eklemedim . Arabasını gördüm görmezden geldim . Bugünde gelecekler çay içmeye inmeyeceğim geldiklerinde .
Ama çıkmıyor aklımdan . Gözümü kapatınca gözümün önüne geliyor . Ne yapacağımı şaşırdım .

bırınden ılgı gormek her zaman heyecan uyandırır ıcımızde ama sonradan pısmanda olabılırız bence hıc konusmayın ılıskınıze yazık olur

Merhaba kızlar ,
Benim 3 senelik bir ilişkim var . Her geçen gün daha da ciddi adımlar atılan dağ gibi sırtımı yaslayabileceğim bir adam , bir ilişki .
Gözümün içine bakar sevgilim . Çok sever beni . Bende onu . Tırnağım kırılsa benden çok onun içi yanar .
Omuz omuza okulumuzu bitirme arefesine kadar geldik . Birbirimize hep destek olduk . İlişkimizin başladığı 2.ayda sağ elimin yüzük parmağını bir tek taşla taçlandırdı . O gün sen benimsin dedi . Hep ona göre davrandı ...

Ama ben ne yaptım ? Ev arkadaşım kısa bir zamandır görüştüğü sevgili adayıyla buluşmak üzere sitemizin bahçesine indi . Evde pasta falan yapmıştık . Pastayı da indirdi . Beni de tanıştırmak için ısrarla aşağı çağırdı . İndim . Sevgili adayı da 2 yakın arkadaşını yanında getirmiş . İlk başta tanıştık . Pastamızı ikram ettik . 1 sigara içip çıkacaktım laf lafı açtı . Arkadaşlarından birinin gözünü benden ayırmadığını farkettim . Diğer ev arkadaşımız da farketmiş baktığını . Bir baktım ki o kalabalığın içinde biz sohbet etmeye başladık . İşinden bahsettik sana da bizim şirkette iş ayarlayalım muhabbeti yaptık falan . Sonra artık eve çıkalım dedim kızlara onlar evlerine gitti biz evimize . Elim ayağım titredi resmen . Bu konu hakkında bir şey demeye kalksa kızlar hemen susturdum . Kimseyle konuşmadım . Ertesi gün tekrar siteye geldiler ben inmedim aşağı . Aşağıda otururken instagramdan twıtterdan eklerken onlar birbirini benim internetim yok dedim geçiştirdim eklemedim . Arabasını gördüm görmezden geldim . Bugünde gelecekler çay içmeye inmeyeceğim geldiklerinde .
Ama çıkmıyor aklımdan . Gözümü kapatınca gözümün önüne geliyor . Ne yapacağımı şaşırdım .

inşallah yanlış şeyler yapmazsın ama benim burdan çıkardığım birtek şey sen erkek arkadaşını insan olarak seviyorsun,çok değer veriyorsun ama aşk,duygusal anlamda bir his yok erkek arkadaşına karşı..

Olur öyle heyecan duymalar. Kendini kisitlayip içinde büyümesine izin verme. Uzak kaldikca buyur gözünden yakından tani. Gönlünü eğlendir. Bir adamla 3 yilini geçirebilmek kolay değil. Birbirinizi taniyorsunuz sevgilinle. Ama bir de bunu da tani. Eminim sevgiline daha da baglanirsin. Belki de bu ne biçim huy bee diyeceğin birşey göreceksin yeni çocukta. :)

Son düzenleme:
Olur öyle heyecan duymalar. Kendini kisitlayip içinde büyümesine izin verme. Uzak kaldikca buyur gözünden yakından tani. Gönlünü eğlendir. Bir adamla 3 yilini geçirebilmek kolay değil. Birbirinizi taniyorsunuz sevgilinle. Ama bir de bunu da tani. Eminim sevgiline daha da baglanirsin. Belki de bu ne biçim huy bee diyeceğin birşey göreceksin yeni çocukta. :)

Ya tam tersi olursa . Ya işte bu dersem :(

Uzak dur uzak..ama bana da bir arkadasin dedigi gibi uc sene sevgili olduk cok iyi biri diye sevgilinle devam ediyorsub gibi geldi..deger verdigi icin belkide...yoksa seni neden bukadar heycanlandirsinki...

ee nişanlısı duyarsa, anlarsa terkeder kızı, hem arkadaşları kınamaz mı kızı iki kişiyile görüşüyor diye.. :53:

Merhaba kızlar ,

Ben de geçici heyecan olarak gördüm, umarım sevgiliniz de başka kızlara geçici heyecan beslemiyordur...

ne desem bilemedim. umarım bunca emeğe yazık etmezsiniz:20: ama en ufak bir kıpırtı varsa bile şu anki sevgilinize ayıp etmeyin çünkü bana göre en ufak bir şey bile sevgiye ihanet oluyor. ağır mı oldu bilmiyorum ama:50:

Ben üniye yeni geldiğimde biri vardı çok ilgiliydi.
Sevgilimle ayrıl barış dönemlerdeydik.
Çok tartışırdık gidip ona anlatırdım.
Normal arkadaştı gözümde ama çok çok iyi biriydi.
Sonra sevgilimle barıştık onunla muhabbetim kesildi.
Zamanla öğrendim ki o çocuk benden hoşlanmış. Bi arkadaşım söylemişti.
Hemde baya bi hoşlantıymış.
Ama o arada aynı sınıftan 1 kıza daha ilgisi varmış.
1 kişiyi daha beğeniyormuş.
Yani 3 kişiymişiz..
Yuhh dedim.
O günden sonra hiç bi şekilde knouşmadım çocukla.
Çocuk eminim haberim olduğunu biliyodur.
Ama bidaha kolay kolayda muhabbet etmem.
Sevgilim varken ilgi duyuyormuş beni anlatıyormuş sınıftakilere falan..
Hoş değil.

----

Sınıfa geldiğim ilk zamanlarda bi çocuk vardı çok efendiydi..
Öyle böyle değil.
Sonra aramız iyi oldu bi baktım geçen her kız hakkında yorum yapıyor.
Göründüğü gibi değilmiş..

İnsanlar çok garip cidden :ssz:

Ahh bir bilseniz ne kadar üzgünüm .
Ya o da başka kızlara geçici heyecanlar besliyorsa .
Çok üzülüyorum .
Görmezsem büyütürüm . Görürsem vicdanım razı değil

Ben üniye yeni geldiğimde biri vardı çok ilgiliydi.
Sevgilimle ayrıl barış dönemlerdeydik.
Çok tartışırdık gidip ona anlatırdım.
Normal arkadaştı gözümde ama çok çok iyi biriydi.
Sonra sevgilimle barıştık onunla muhabbetim kesildi.
Zamanla öğrendim ki o çocuk benden hoşlanmış. Bi arkadaşım söylemişti.
Hemde baya bi hoşlantıymış.
Ama o arada aynı sınıftan 1 kıza daha ilgisi varmış.
1 kişiyi daha beğeniyormuş.
Yani 3 kişiymişiz..
Yuhh dedim.
O günden sonra hiç bi şekilde knouşmadım çocukla.
Çocuk eminim haberim olduğunu biliyodur.
Ama bidaha kolay kolayda muhabbet etmem.
Sevgilim varken ilgi duyuyormuş beni anlatıyormuş sınıftakilere falan..
Hoş değil.

----

Sınıfa geldiğim ilk zamanlarda bi çocuk vardı çok efendiydi..
Öyle böyle değil.
Sonra aramız iyi oldu bi baktım geçen her kız hakkında yorum yapıyor.
Göründüğü gibi değilmiş..

İnsanlar çok garip cidden :ssz:

İnsan kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş .
Yapıcı olmayı deneyip fikir verseydiniz keşke .

Bence değmez..
Bir kere bu adam hiç mi arkadaşlarına ''ya abi sevgilisi var mı yok mu bi öğrensene '' dememiş.. ?
Yani elbet bunu erkek arkadaşlarına, erkek arkadaşları da senin ev arkadaşlarına sormuştur. Yani sormamıştır konuşulmamıştır demeyin ..
Baktığını sen de arkadaşlarında fark etmiş zaten..

Biri de çıkıp demiyor mu diyemiyor mu '' işte sevgilisi nişanlısı var '' diye..

Hadi diyelim arkadaşları söyledi. Bunu bile bile hala sizi görmek için kafanızı karıştırmak için diğer arkadaşlarıyla niye hala sizin evinizin önüne geliyor ki..
Geri çekileceği yerde inat edip kafa karıştırmak istiyor..

Bence emek verdiğiniz ilişkiyi yok saymayın..
Böyle bir şey size yapılsa ne kadar kötü olurdunuz dimi..

Sadece sohbet ise bunda bir şey yok ama farklı hisler beslemeye başladıysanız yaklaştıysanız o başka. Ayrıca sevgilinize kalben ruhen mi bağlısınız yoksa mantıken mi asıl konuşulması gereken bu. arkadaş çevrende garipmiş sevgilin yapsa bunu arkadaşlarım ısrar etti dese ne kadar güvenir inanırsınız kırılmazmısınız ? Yada siz neden belirtmediniz bunu o kadar iş güç sohbetinde ?

Son düzenleme:
İnsan kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş .
Yapıcı olmayı deneyip fikir verseydiniz keşke .

Kınamadım ki..
ALLAH biliyor..
Herkes göründüğ gibi değil diyorum..

Bu sitede herkes köşeye sıkışınca insan kınadığı şeyi yaşamadan ölmez diyo..
Fix cümle bu...
ALLAH biliyo kınamadım..

Kınamadan bahsediyorsunuz ya siz kimi kınadınız ????????????? :51:

Sizin oraya inmaniz bile onunla o kadar sohbet etmeniz hataydı sadece onun dışındada başka bişey düşünmedim ben...

Siz kimi kınadıysanız onunla konuşun bakalım o napmışşş :51::51: :ssz:

Kınamadım ki..
ALLAH biliyor..
Herkes göründüğ gibi değil diyorum..

Bu sitede herkes köşeye sıkışınca insan kınadığı şeyi yaşamadan ölmez diyo..
Fix cümle bu...
ALLAH biliyo kınamadım..

Kınamadan bahsediyorsunuz ya siz kimi kınadınız ????????????? :51:

Sizin oraya inmaniz bile onunla o kadar sohbet etmeniz hataydı sadece onun dışındada başka bişey düşünmedim ben...

Siz kimi kınadıysanız onunla konuşun bakalım o napmışşş :51::51: :ssz:

Köşeye sıkışmak gibi bir durum yok . Açıklayamayacağım bir şey de yok . Dost meclisi bildim çekincelerimi anlattım .
Aklınızdan geçeni anlayabiliyırum süslü cümlelerle farklılaştırmanın bir anlamı yok .
Ben kimi kınadım bilmiyorum bilsem size şunu şunu kınadım da başıma geldi diyebilirim .
Ama bir gün sizinde başınıza aynı şey gelirse en azından siz kimi kınadığınızı bilirsiniz .

Back
X