Vicdanım Neden sızlıyor ? Yardım

Evet bu tip bir kocaya bu yapılır. Önce git veya mektup yaz bu aile meselesini. İçindekileri dök. Ya onlar ya ben de. Onları seçer zaten sen de davanı açarsın.

Valla artık 4 duvar arasına hapise düşmüş daha ötesi var mı??
Yani bu durumda onun sana yana yakıla gel özledim demesi lazım yahu ne ailesi ?
Böyle bi durumda bile ailesinin sözünü dinliyorsa zaten o adamdan koca aile falan olmaz.
Vicdanında bence biraz enayilikten sızlıyor.
Artık bir işe güce gir allasen nereye kadar boyle bekleyeceksin?
Ayrıca düşünce suçlusu falan değilse suçsuz olduğunu biliyorum nedir yahu bak gibi suçlu işte bu adam para mevzusu ne Yani?

Yaşadığınız durumda içeridekilerden çok dışarıda kalıp parasızlıkla, dava işleriyle, kocanın hapse girdiğini bilen kişilerin yargılamalarıyla mücadele edip yaşamaya çalışanlar çekiyor aslında. O yüzden sizin hala ona bu derece ayrıcalık tanımanız gerektiğini düşünmüyorum. Zaten elinizden geleni yapmışsınız. Zaten yokuş aşağı giden evliliği o zor durumda diye sizin tek başınıza sırtlama sorumluluğunuz yok. O da en azından biraz değişseydi tamam ama o hala aynı.

Çok da mantıklı bişey beklememek lazım eşinden şuan. Cezaevinin psikolojisi berbat yaşadıklarımı bilemiyorsun. (Yakınımda biri cezaevine girmişti ve psikolojisi berbat haldeydi ordan biliyorum)
Bence gurur yapma bu zamanda yanında olman gerekiyor. Söylediklerini de ciddiye alma sonuçta annesi babası,onları da görmek ister. Ama nasıl söylediğine de takılmamalısın. Seviyorsan eğer bence git ve görüşmeye devam et. Böyle bir zamanda onu bırakmak çok daha kötü bir duruma sokabilir..

Ne denilir bilinmez çok zor bı durum Allah yardımcınız olsun inşallah.yalniz tavşan daga küsmüş dağın haberi olmamış misali..Sizin kırgınlığınizi bu adam niye bilmiyor?? Bence son üç aydır terkedilmiş duygusunu pekala yaşıyor.Bence karşılıklı gurur yapiorsunuz.kirilmakta haklisin.devam et veya etme ama eşinle konus

Adam sizi hic göze almamis ki gözden cikarsin diyesim geldi
Neyin gururunu yapacak ki kendi gelme demis. Mektup var telefon var ulasmak isteyene.
Bir de işe bile girmemissiniz fazla iyi niyetli geldiniz bana.
Neyin vicdan azabini cekeceksiniz ki.
Ne zaman bitiyor cezasi belli mi bari.

Adam icerde bile sizden vazgecmis bosuna kendinize dert etmeyin.

Acik açık konusun bir kez.sakin sakin.onun duygu ve dusuncelerini ogrenin.ona gore karar verin.Hangi karari alirsaniz alin.önce kendinizi düşünün bir ise girin.geleceğinizi garanti altina alin.birikim yapin.1 adama körü körü ne bu kadar baglanmayin.nacizane tavsiye

bence hiç vicdan yapma.. şimdi gitmedin zaten bu ileride başına çok kalkılıp çok üzecek seni. sürekli gelmedin gelmedin denecek.. bu durumda bile ailesi için sen gelme diyen adamdan daha fazla birşey beklemem ben olsam bir an önce hayatımı yeniden düzenlerim.. bazı insanlar değmiyor inan.

Iyi de eşin zaten hep böyleymiş ki
Neyin zerzenişleri bunlar...
Olan sana oluyor her zaman ki gibi
Ama zaten sen onu boyle kabullenmissin o yuzden cokta sey yapma...

Gurur yaptı sanırım. Ben gitmediğimden beri oda aramıyor...
adam sana gelme demiş ozman keşke konuşsaydı bari bence boşan çıkınca ne olacak gene ailesi sizi mutsuz edecek başa sarmadan hazır unutmuşkende bitir bence ki 3 ay boyunca ne yaptığını merak etmeyen adamdan artık koca olmaz

Aslında Şubat Ayındada yaptı ve mayısa kadar onu göremedim . Annemle ilgilenemiyorum dedi. onu yuttum ama bu sefer artık tak etti. çünkü bunu bana teklif etmesi bile benim zoruma gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…