Vicdanım rahatsız siz olsaydınız?

Yasemin5906

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2018
44
57
3
35
Evli olan bir bayan arkadaşım var eşiyle de tanisiyorum.tessduf eseri adamın arkadaşımı aldattığını öğrendim ama eşine öyle güven vermiş ki arkadaşım hiç ihtimal bile vermiyor çok güveniyor .daha önceden adam evli iki çocuğu olan biriyle aldatmış sonrasında iki kez daha başka kişilerle aldatmış .arkadaşım çok seviyor ve evlenirken ailesini karşısına alarak evlendi.ben bunları öğrendiğimden beri vicdanım çok rahatsız söylemek istiyorum söyleyemiyorum ...ikisininde tanıyorum 8 yıllık evliler ve çocuk için yeni tedaviye başladılar ...soylesem aralari bozulur soylemesem bu vicdan beni yeyip bitirecek..aklım almıyor ya adamın bu kadar hissettirmeden bunların yapmasına ,arkadaşım da sevgiden gözü kör olmuş eşinin telefonunun şifresini bile bilmiyor yani insan hiç mi şüphelenmez anlamıyorum

daha önceden adam evli iki çocuğu olan biriyle aldatmış sonrasında iki kez daha başka kişilerle aldatmış .
Buna rağmen hala çok güveniyorsa sen fotolarla kanıtta sunsan inanmaz kadın bağışıklık kazanmış boşver hiç karışma.

Söyleyin bence. Yani bir yolunu bulun. Hamile kalacaksa önce bunu öğrensin sonra devam edip etmeyeceğine karar versin. Bebekle bir başına kalmasın. Olayı anlatırken abartmayın, kendi fikirlerinizi katmayın, arkadaşınızın özeline çok fazla girmeyin. Ayrılması için baskı da kurmayın, ne karar verirse versin yanı da olacağınızı belli edin. Kolay gelsin şimdiden

Siz kanıt bile sunsanız,size inanacağını sanmıyorum...

Ama yinede söyleyin...
Tedavi için uğraşmasın boşuna...

Sizin elinizde kanıt var mı ayrıca?

Ben bu durumu birebir gördüm. Kuzenim en yakın arkadaşının aldatıldığını öğrendi. Gitti kıza söyledi böyle böyle diye, kız sürekli aldatılmaya tahammülü olmadığınj söylüyordu çünkü. Kız üzüldü ağladı ayrılıcam dedi. Gidip eşine anlatmış, eşi kızı bi güzel ikna etmiş bide üstüne x kişisinden duydum diye söylemiş arkadaşı. Olan kuzenime oldu. Hem arkadaşıyla arası bozuldu hem yuva yıkan oldu hakkında söylemedikleri şey kalmadı, yetmedi eşi kuzenimin köpeğini çalıp sattı.
Ben olsam bulaşmazdım insanlara güven olmaz yine de siz bilirsiniz

Sadece ikisini tanıyorum ailesinden kimseyi bilmiyorum...arkadaşım önceki aldatmalari bilmiyor ama kocası bı yerde demiş ki karım beni yatakta başka biriyle de yakalarsa yine bosanmaz...adam biliyor arkadaşım boşamaz...çok samimi arkadaşım değil...kiz ailesini arkasına alarak evlenmiş adam da benim için ailesine rest çekti ben sahip çıkıyorum deyip geziniyor...bı de arkadaşım iyi bı şirkette dis ticaret müdürü kocası boş geziyor ...nasıl bir evlilik anlamış değilim zaten de ,bilmek bana ağır geliyor ...adam karısını garantiye almış ,kadın da resmen kara sevda modunda...ben adamı anlamıyorum aldatiyor hem de çocuk sahibi olmaya çalışıyor beynim yandi resmen

Elimde kanıt yok ,mesela akşam çay içmeye gitsem onlara adam habire telefonda yazisiyor falan yanımızda telefonda şifre var ,arkadaşım hiç merak etmiyor o kadar çok güveniyor yani benim bile dikkatjmi çekiyor .Ortak tanıdığımız birinden duydum ben bı kadının evine girerken görmüşler akşam aman o yapar öncede evli kadınla görüşmüş falan dedi

İlk defa böyle birseye şahit oldum.cevremde bu tarz insanlar yoktu hiç.arkadasim ailesini karşına aldıktan sonra işinde yükselmeye başlamış ve kendi kendilerine hayat kurmuşlar ev araba vs ama bu süreçlerde adam aldatmış işte ...ben çözemedim zaten durumu cozememekle beraber vicdanım rahatsız dün sürekli aklıma geldi gece uyuyamadım...adama sorsan karısını seviyor çocuk istiyor o zaman niye aldatma ihtiyacı duyuyor ?

Ailesini karşısına alarak evlendi dediğinizden sonra aklıma geldi. Etrafımda vardı böyle bir çift 2 çocukları vardı.
Adam karısını öyle aşağılardı ki anlatamam yer mekan farketmezdi. Küçük bir yerde yaşıyoruz adam sevgilisiyle parklarda gezdi. Bir arkadaşımız söyledi. Kadın inanmadı.
Sonra diğerleri kadın hala inanmadığını söyledi. Bir gün başbaşayız dedim ki erkek milleti belli olmaz bu kada güvenme.
Ağlayarak itiraf etti kadın biliyorum farkındayım salak mıyım ben ama aileme gitsem daha beter olacağım milletin ağzını kapatıyorum dedi. Yani bence kadında farkında ama ailesine resti çektiği için bir şey diyemiyor.

Arkadaşınızın bilse bile ayrılacağını sanmıyorum. Söylediğiniz takdirde ayrılmayacağı gibi, bu durumu sizin de bilmenizin verdiği rahatsızlıkla çok daha kötü günler geçirecektir. Tanıdığına falan zaten söylemeyin, kendisini daha kötü hisseder. Bi yerden laf açıp, tepkisini ölçün öncelikle. Boşanacağını hissederseniz söyleyin, aksi halde karışmayın derim.

Kadın hiç farkında değil gidip birisi söylese inanmaz öyle kör kütük yani ...kadın bosansa zaten iyi bir maaş alıyor ev araba kadının üzerinde yani kendi ayağının üzerinde durabilir dusun ki adam çalışmıyor bu yüzden bile bir kere tartışma çıkmıyor aralarında zaten adamında karım beni biriyle yakalarsa da boşamaz öyle çok seviyor cümlesinden anlaşılıyor

Görüşmeyi kesmeyi düşünüyorum artık çünkü gorusursem bilip soyleyememek beni mahvedeceksin cunki benim midem almıyor gorusmeyince de haberim olmaz
Ne kadar kötü zamanlar yaşıyoruz bı insan hiç mi suphelenmez aklım almıyor çok da sevsen adam habire telefonda yani bir merak et ,akşam evden tek başına çıkıp bazen 12 de geliyor diyor...şakasına getirip seni niye götürmüyor nereye gidiyorsa dedim arabayla dolaşıp geliyor diyor

Sen söyleme, gizli bir hesap ya da tel aracığıyla mesajla ulaş çıtlat canı isterse ibini dibini araştırır öğrenir, istemezse kapatırsın konuyu. Bebek fülünmese karışma derdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…