Vicdanım rahatsız siz olsaydınız?

mrb cok zor bi durum ama ben olsam bilmek isterdim ve sonradan öğrenirsem neden söylemediğini sorardım yyani. böyle bi adamdan belkide cocuk yapmk istemiycek empati kurun bence söyleyin

Henüz bebek yokken bence anlatmalısınız resmen enayi yerine konulduğunu bilmeli. Öyle adamdan da baba olmaz zaten

eşimin bir iş arkadaşı var adam karsını sürekli aldatıyor .ben karısını tanımıyorum. adamı da bir kez gördüm ama bütün iş yeri adamın ne olduğunu biliyor . Adam iş yerine yeni gelen kızlardan biriyle flört ediyor bekarım diyor ki o esnada karısı hamile. Kız bir şekilde bunun evli olduğunu öğrenip karısına ulaşıyor mesajları fotoları gösteriyor. ama adam karısının gözünü öyle bir boyuyor ki karısı adama inanıyor. Şimdi bebekleri oldu ve adam karısını hala aldatmaya devam ediyor. yani diyeceğim şu arkadaşınız eşine bu derece güveniyorsa siz ne yaparsanız yapın inanmaz kocasına inanır. Kendinizi yıpratmayın isterseniz ima edin ama bazı kadınlar aldatılmayı çok rahat hazmediyor , umursamıyor.

Normal șartlarda söyle derdim ama çok seviyor lafından sonra söyleme diyorum.
Zira üst üstede yakalasa çok seviyorsa tınlamaz affeder, ihale sana kalır.
Aynısı başıma geldi biliyorum.
Daha da karışmam.

arkadaşinin kocasini bi başka kadinla gizlice foto çekin isimsiz olarak yazin ..
aa sana mektup gelmiş kim gönderdi bunu deyin:)
beraber bakin
umarim senin yaptığı anlamaz ya.

Bazen kişi bilmiyor değil bilmek istemiyordur.Yillarca büyük aşklarını dinlediğim komsum ile esi aslında aynı evde hiç konuşmadan günler geçiriyorlardı.Kadin bize geldiğinde de X şöyle hediye alır, böyle sever beni hiç susmadan aşklarını anlatırdı.......bazı kadınlar evlilik sahnesinde tek kişilik tiyatro oynuyorlar.

Ortada bir bebek durumu olmasa bu kadar emin olamazdim ona soyleme konusunda... ancak kesinlikle soylemeniz lazim bence...

Y Yasemin5906 canım benim biz kadınlarda iki ye ayrılıyoruz bu konuda şöyle ki;
Kendi çevremde olduğu için biliyorum,
Aldatıldığını bilip bilmemezlikten gelenler (kendilerine Akıllı diyorlar)
Aldatıldığını öğrendikten sonra çatır çatır boşayanlar (Kendini Akıllı sanan kadınların Aptal dedikleri)

Gerçi benim çevremdekilerin çoğu eşlerinin Maddi imkanlarından vazgeçmediği için boşanmıyor,
Hatta öyle ki bana Aptal diyorlar; (Kızım aklın yok senin ) tabi bu aramızdaki yılların samimiyetinden kaynaklanıyor.
Senin arkadaşın sanırım maddi imkanlar için değilde Aptal Aşık olduğu için vazgeçemiyor kocasından
Adımdan emin olduğum kadar HABERİNİN OLDUĞUNDAN EMİNİM....
Boşver bulaşma kuzum sen Yalnız yaşıyor muşsun madem sana sıçramasın pislik herif...
Bazen 3 maymun candır :)

Aptal aşık :) tam da böyle ...o para düzen Baska birinde olsa ipini cekerdi çoktan
Görmedim duymadım bilmiyorum :)

Bu kişiye göre değişir; atıyorum x arkadaşım olsa söylerim y arkadaşım olsa söyleyemem.. Bunu siz daha iyi bilirsiniz kötü olma ihtimaliniz de var dolaylı yoldan söyleseniz iyi olur bence isimsiz bir mesaj bir telefon .... Ama çok dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…