Vicdanım rahatsız siz olsaydınız?

Sen söyleme, gizli bir hesap ya da tel aracığıyla mesajla ulaş çıtlat canı isterse ibini dibini araştırır öğrenir, istemezse kapatırsın konuyu. Bebek fülünmese karışma derdim
Tabi kendini tanıtmadan başka biriymiş gibi, ebine postada yollayabilirsin

Bunu düşündüm fake sosyal medya açayım diye ama o adam nerden yazılmış hangi şehirden yazılmış bilir kafası öyle şeylere iyi çalışıyor bu kez de adam benimle uğraşır başıma dert almayim diye vazgeçtim ,böyle adressiz mektup yollanda iş yerine gönderdim ama PTT den de adresiz gönderilmiyor

Bunu düşündüm fake sosyal medya açayım diye ama o adam nerden yazılmış hangi şehirden yazılmış bilir kafası öyle şeylere iyi çalışıyor bu kez de adam benimle uğraşır başıma dert almayim diye vazgeçtim ,böyle adressiz mektup yollanda iş yerine gönderdim ama PTT den de adresiz gönderilmiyor
İnternet cafeden atın uzak bi semtten

İsimsiz bi mail atın ya da fake hesaptan mesaj ve arkadaşınıza delikli olarak anlatın durumu

Sizi cok iyi anliyorum ama anlattiginiz kadariyla kadin oyle uyanik birisi degil. Siz soyleyince o hemen kocasina gider ve anlatir o da bi guzel onu kandirir ve siz yuva yikan fitne fesat olarak suclanmakla kalirsinjz. Bazen görmedim duymadim bilmiyorum diyerek 3 maymunu oynamak en iyisidir. Bir de bu husus dinimizde de biliyorsunuzdur gozunle gorsen bile 3 kez sil bak ondan sonra soyle diye anlatilir.

Çocuğun günahına girmesinler . Söyleyin bence o çocuk oluşsa doğsa ve kadın sonradan öğrense daha feci bir tablo oluşur . Yazık bebeğe .

Ben tüp bebekle çocuk sahibi oldum ne kadar yıpratıcı bir süreç bir bilseniz...
Kendimi o kadının yerine koydum böyle bir adam için o yıpratıcı süreç asla çekilmez.ortada bir çocuk olsa söylememek hadi neyse...belki derim..
Kesinlikle ama kesinlikle haberi olmalı

Bende söylemek istiyorum ya da haberi olsun istiyorum ama soylesemde bişey değişmeyecek gibi geliyor...herkesin evliliği farklidir ya onlarınkini ben çözemedim ,söylesem de adam inandırır ,inanmasa bile arkadaşım bosanmaz çünkü babası bile bu adamdan bosan gel kabul ediyorum her imkanı sağlıyorum demiş ama o kabul etmemiş ...enteresan bir evlilik anlayacağınız

Yerinizde olsam çenemi tutamaz söylerdim ama bence siz söylemeyin. Kendisinin yakalamasını sağlayın diyeceğim ama böyle tipler gözlerine inanmaktansa kocalarına inanmayı tercih eder.

Gözlerine bile inansa adamin karım beni yakalasa da bosanmaz cümlesi yetiyor yani...ilk defa böyle enteresan bir aile tanıdım

Öncekileri bilmiyor hiç bişey bilmiyor ona göre kocası çok güvenilir aldatmaz gözünde mukemmel bir kocası var

Söyleyince kesin sen kötü olursun.benim başima geldi arkadaşimi koruyim diye söyledim kötü ben oldum.hemen adamın yanına gitti böyleymiş diye artık adam nasıl ne dediyse kız ilişkisine devam etti benimle görüşmeyi kesti. Bazı kadınlar iyilikten anlamaz boşver

Ister boşanabilecek olsun, ister boşanmayacak olsun ben boyle birseyi gidip soylemezdim. Isterse gozumun onunde aldatsin umurumda bile olmaz. Elalemin kirine bulaşamam valla. Bu kari koca durumlarinda neyin ne olacagi belli olmuyor bi bakmissin kabak sende patlamis onlar iyi olmuş.

Söyleyince kesin sen kötü olursun.benim başima geldi arkadaşimi koruyim diye söyledim kötü ben oldum.hemen adamın yanına gitti böyleymiş diye artık adam nasıl ne dediyse kız ilişkisine devam etti benimle görüşmeyi kesti. Bazı kadınlar iyilikten anlamaz boşver

Kesin benimde öyle olur ,bir de yalnız yaşıyorum adam başıma bela olur falan ne bileyim ,kocacilik bu kadar mı kör edermiş anlamadım

Kendimi düşündüğümde ben olsam bilmek isterdim diye düşünüyorum
Ama başkasına söylemek söz konusu olduğunda tereddüt hissettim çünkü o kadının mutlu dünyası belki sahte ama mutlu dünyasının yıkılmasında mutsuzlugunda benimde payim olacak
Belki kadın psikolojik olarak zayıf güçsüz ve bunu öğrendiğinde intihara kalkışacak
Her açıdan düşünmek lazım bilemedim ben olsam soyleyebilirmiydim bu sorumluluğu alabilirmiydim bilmiyorum

Ben zaten insanlarin hayatına çok karışan yorum eleştiri yapan. Biri değilim ,sadece beni rahatsız etti bu kadar şeref yoksunu olup da tam tersini yansıtan insanlara tahammulum yok ,her halti yapıp yapıp nasıl da masum gibi davranıyor insanlar ,bu zamanda susup oturmak lazım belki de bu kadar duyarlı olmak geri tepiyor

Back
X