Vicdanım rahatsız siz olsaydınız?

Ben olsam rica ederdim o komşudan resimlerini öeksin kozla apartmandan çıkarken versin baan gösterirdim arkadaşıma.bu insanlar ahlaksızlıklarına ses çıkarılmadığı için bu kadar rahatlar.adam kadının sırtında kambur resmen bugün olmasa belli ki öbür gün bitecek bu evlilik.zarar görmesin daha fazla

Ben rahatsız olduğum için bu durumdan söylemek fikri geldi ,gören kişiyi kişileri rahatsız etmiyor işte çok duyarlı olmamak lazım diye düşünüyorum ... İzleyip bekleyeceğim hiç bişey olmaz böylelerine o çocuğu da yaparlar , bitmez o evlilik bence

Ben bilmek isterim her zaman.
Eşimi iyi seçememiş olabilirim beşki gözüm kördü derim ama çevreme, dostuma güvenir, onların sözüne itimat ederim.
Çoğu kadın da benim gibi düşünüyordur, söyleyin.

Evli olan bir bayan arkadaşım var eşiyle de tanisiyorum.tessduf eseri adamın arkadaşımı aldattığını öğrendim ama eşine öyle güven vermiş ki arkadaşım hiç ihtimal bile vermiyor çok güveniyor .daha önceden adam evli iki çocuğu olan biriyle aldatmış sonrasında iki kez daha başka kişilerle aldatmış .arkadaşım çok seviyor ve evlenirken ailesini karşısına alarak evlendi.ben bunları öğrendiğimden beri vicdanım çok rahatsız söylemek istiyorum söyleyemiyorum ...ikisininde tanıyorum 8 yıllık evliler ve çocuk için yeni tedaviye başladılar ...soylesem aralari bozulur soylemesem bu vicdan beni yeyip bitirecek..aklım almıyor ya adamın bu kadar hissettirmeden bunların yapmasına ,arkadaşım da sevgiden gözü kör olmuş eşinin telefonunun şifresini bile bilmiyor yani insan hiç mi şüphelenmez anlamıyorum
Söylemeyin. Boşanmak her bayanın kaldırabileceği bi durum değil.
Belki kadında farkında ama bilmiyor gibi davranmak onun en iyi kaçış noktasıdır.
Bir arkadasim vardi. Esi bi bayana baktimi oyle rahatsiz edici sekilde bakardi ki anlatamam. Cevresindeki herkes kadini uyardi. Kadin kocasini cok seviyordu. Ben hic yorum yapmadim kocan soyle boyle die.
Bigun bana sordu esini, esin cok efendi bi adam ben böyle adam gormedim dedim.
Kadin sasirdi kaldi.
Herkes dogruyu söylemişti. Kadin inanmadi. Ben cok efendi dedim bana da inanmadi.
Hala evli bi kızı vardi. Sonra ikiz dogurdu.
Mutlu mesut yasiyorlar.

Söylemeyin. Boşanmak her bayanın kaldırabileceği bi durum değil.
Belki kadında farkında ama bilmiyor gibi davranmak onun en iyi kaçış noktasıdır.
Bir arkadasim vardi. Esi bi bayana baktimi oyle rahatsiz edici sekilde bakardi ki anlatamam. Cevresindeki herkes kadini uyardi. Kadin kocasini cok seviyordu. Ben hic yorum yapmadim kocan soyle boyle die.
Bigun bana sordu esini, esin cok efendi bi adam ben böyle adam gormedim dedim.
Kadin sasirdi kaldi.
Herkes dogruyu söylemişti. Kadin inanmadi. Ben cok efendi dedim bana da inanmadi.
Hala evli bi kızı vardi. Sonra ikiz dogurdu.
Mutlu mesut yasiyorlar.
İşte ben bu kafaları hiç anlamıyorum anlayamayacağım da sanirim...bazı insanlar ne kadar gözünde buyutuyorsa artik kocalarini...arkadaşım da boşanıp ailesine bak gördün mü bizi karşına aldın da ne oldu dedirtmez sırf bunun için bile yutar yutar ogrensede adam da bunu bildiği için rahat işte

İşte ben bu kafaları hiç anlamıyorum anlayamayacağım da sanirim...bazı insanlar ne kadar gözünde buyutuyorsa artik kocalarini...arkadaşım da boşanıp ailesine bak gördün mü bizi karşına aldın da ne oldu dedirtmez sırf bunun için bile yutar yutar ogrensede adam da bunu bildiği için rahat işte
Ağzına saglık aynen dediğin gibi.
Herkesin hayata bakışı farklı.
Sen onurun gururun duyguların için yasarsin, bi baskasi kendini mutlu gormek istedigi gibi yasar.
Ben bu tarz evliligi olan insanlardan uzak duruyorum.
Cunku kocasini anlatsan sen kotu olursun buna emin ol.

Ağzına saglık aynen dediğin gibi.
Herkesin hayata bakışı farklı.
Sen onurun gururun duyguların için yasarsin, bi baskasi kendini mutlu gormek istedigi gibi yasar.
Beb bu tarz evliligi olan insanlardan uzak duruyorum.
Cunku kocasini anlatsan sen kotu olursun buna emin ol.
Aynen uzak durmak en iyisi bende mesafe koydum zaten ,körler sağırlar birbirini ağırlasin ,onlar kendilerini ispatlamak derdindeler insanlara ,sosyal medyada mutluluk pozları paylaşmaktan kör olmuşlar

Evli olan bir bayan arkadaşım var eşiyle de tanisiyorum.tessduf eseri adamın arkadaşımı aldattığını öğrendim ama eşine öyle güven vermiş ki arkadaşım hiç ihtimal bile vermiyor çok güveniyor .daha önceden adam evli iki çocuğu olan biriyle aldatmış sonrasında iki kez daha başka kişilerle aldatmış .arkadaşım çok seviyor ve evlenirken ailesini karşısına alarak evlendi.ben bunları öğrendiğimden beri vicdanım çok rahatsız söylemek istiyorum söyleyemiyorum ...ikisininde tanıyorum 8 yıllık evliler ve çocuk için yeni tedaviye başladılar ...soylesem aralari bozulur soylemesem bu vicdan beni yeyip bitirecek..aklım almıyor ya adamın bu kadar hissettirmeden bunların yapmasına ,arkadaşım da sevgiden gözü kör olmuş eşinin telefonunun şifresini bile bilmiyor yani insan hiç mi şüphelenmez anlamıyorum

Ben olsam bilmek isterrdim her ne kadar bu konularda karismayin desemde asil vicdani rahatlatmak direk soylemesenizde ima etmektir. Bende arkadasimin aldatildigini ogrendim. Ama soylemek istemiyorum cunku kadin sehir disindan gelin geldi senelerdir cocuk icin tedavi oluyorlar. Sonunda rabbim nasip etti. Oglu 1 yasinda benimde vicdanim hic rahat degil. Ama elinizde kanitiniz olursa karsisina cikabilirsiniz aksi takdirde arada kalirsiniz.

Ben olsam bilmek isterrdim her ne kadar bu konularda karismayin desemde asil vicdani rahatlatmak direk soylemesenizde ima etmektir. Bende arkadasimin aldatildigini ogrendim. Ama soylemek istemiyorum cunku kadin sehir disindan gelin geldi senelerdir cocuk icin tedavi oluyorlar. Sonunda rabbim nasip etti. Oglu 1 yasinda benimde vicdanim hic rahat degil. Ama elinizde kanitiniz olursa karsisina cikabilirsiniz aksi takdirde arada kalirsiniz.

Siz çocuk için soylemeyeceksinizdir...demekki aynı modelden varmış hem aldatıp hem çocuk isteyen ,beynim error

Oha adam resmen su içip ekmek yer gibi karısını aldatıyor ve buna rağmen çocuk tedavisine başlıyorlar. Kadın resmen aldatılmaya bağışıklık kazanmış. Kadını uyarsan seni suçlu bulur gibime geldi

ben napardım diyorum da; söyleyemezsem arkadaşımla da görüşmeyi keserdim, gerçekleri bile bile görüşemem. zaten kocasına inanırsa beni suçlar görüşme yine kesilir, yok bana inanır ama kocasını affederse ben görüşemem, dediğim gibi şahit olamam. bebek için uğraştığını bildiğim için her halükarda söylerim.

Ben olsam soylerim, kendini arkadasinn yerine koy ... bide daha hamilelik icin ugrasiyorlarmis, gec olmadan soyle bence. Tabi elinde kanit varsa oyle soyle yoksa seni yalanci cikarir felan

inanıp inanmamak ona kalmış. ben olsam söylerdim. sırf vicdanım rahatlasın diye he bide belki öğrenmek istiyo belki öğrenmek istemiyo bilemeyiz ama olan bişeyi söyleyip o gerçekle kendisi napıcak ona bırakmak lazım. böyle salak yerine koyuluyo gibi.

Elimde kanıt yok ,mesela akşam çay içmeye gitsem onlara adam habire telefonda yazisiyor falan yanımızda telefonda şifre var ,arkadaşım hiç merak etmiyor o kadar çok güveniyor yani benim bile dikkatjmi çekiyor .Ortak tanıdığımız birinden duydum ben bı kadının evine girerken görmüşler akşam aman o yapar öncede evli kadınla görüşmüş falan dedi
Bence dedikodularla hareket etmeyin.. gözünüzle gördüyseniz bile önce adamın kendisine sorun açıklama isteyin.. Bilemezsiniz insanların ağzı torba değil.. Birinin evine girmek illa o kişiyle birlikte olmak demek değildir.. ayrıca sürekli telefon elinde olması demek de sevgiliyle yazışıyo anlamında değildir.. eş, dost,arkadaş diye bişey var ;)

Back
X