Vicdanım rahatsız siz olsaydınız?

Acaba karısı dışarıya karşımı öyle davranıyor, belki karakteri çok zayıftır kaybetme korkusuyla bilmemezlikten geliyordur, durum herneyse siz kesinlikle deşifre olmadan bir şekilde söyleyin çok istiyorsanız İnan’ın onlar yine iyi olur ama siz hep kötü niyetli kadın olarak kalırsınız.

Daha önce çok yakın bir arkadaşıma eşi ihanet ediyordu , mutsuz bir evlilikti ama arkadaşım boşayamadı kocasını, karakter güçlü değilse hiç karışmayın

Evli olan bir bayan arkadaşım var eşiyle de tanisiyorum.tessduf eseri adamın arkadaşımı aldattığını öğrendim ama eşine öyle güven vermiş ki arkadaşım hiç ihtimal bile vermiyor çok güveniyor .daha önceden adam evli iki çocuğu olan biriyle aldatmış sonrasında iki kez daha başka kişilerle aldatmış .arkadaşım çok seviyor ve evlenirken ailesini karşısına alarak evlendi.ben bunları öğrendiğimden beri vicdanım çok rahatsız söylemek istiyorum söyleyemiyorum ...ikisininde tanıyorum 8 yıllık evliler ve çocuk için yeni tedaviye başladılar ...soylesem aralari bozulur soylemesem bu vicdan beni yeyip bitirecek..aklım almıyor ya adamın bu kadar hissettirmeden bunların yapmasına ,arkadaşım da sevgiden gözü kör olmuş eşinin telefonunun şifresini bile bilmiyor yani insan hiç mi şüphelenmez anlamıyorum
aldattığını gözünüzle gördünüz mü emin misiniz? ben olsam ve eminsem kesinlikle söylerdim delillerimle... sonra kocama iftira attı der başıma kalır insanoğlunun ne yapıcağı belli olmaz.

Bu kadar fikir den sonra söylememek en iyisi galiba ... Allah belki bir gün bı şekilde karşısına cikarir yaptıklarının ne bileyim belki de o yüzden çocuk ile imtihan oluyorlardir...

aldattığını gözünüzle gördünüz mü emin misiniz? ben olsam ve eminsem kesinlikle söylerdim delillerimle... sonra kocama iftira attı der başıma kalır insanoğlunun ne yapıcağı belli olmaz.
Aldattığından eminim ama kanıtım yok ,delil bile olsa adam basilsam da karım boşamaz mantığında ,kadın delilleri görse de bişey ifade etmez

Ben bilmek isterdim ..bide çocuk tedavisine başlamışlar . Böyle bir adamdan çocuk sahibi olmak isteyeceğini sanmıyorum . En azından çocuk için kendini parcalamasin. O süreç zaten zor .hamile kaldığında öğrenirse daha da zor olur .

Aldattığından eminim ama kanıtım yok ,delil bile olsa adam basilsam da karım boşamaz mantığında ,kadın delilleri görse de bişey ifade etmez
O zaman ağrısız başını ağrıtma . Demek ki kadın alışmış .. yardım alması ,bir an önce o adamdan kurtulması gerek ..buna teşvik edebilirsin . Saplantı haline getirmiş olabilir adamı .

Ben zaten insanlarin hayatına çok karışan yorum eleştiri yapan. Biri değilim ,sadece beni rahatsız etti bu kadar şeref yoksunu olup da tam tersini yansıtan insanlara tahammulum yok ,her halti yapıp yapıp nasıl da masum gibi davranıyor insanlar ,bu zamanda susup oturmak lazım belki de bu kadar duyarlı olmak geri tepiyor
Aynen hemen hemen her konuda duyarlı olmak geri tepiyor.şu çenemi tutabilirsem artık karşımda dağ yansa bak yangın var demem kimseye.

e inanmayacaksa size niye söyleyimmi söylemeyim minin derdine düştünüz ki....
Vicdanım rahatsız olduğu için fikir almak istedim ,çok duyarlı ince düşünen biri olunca hayattaki olumsuz şeyler beni rahatsız ediyor maalesef ,yapı gereği böyle etrafındaki kötü olumsuz şeylere duyarsız kalamiyorum

Vicdanım rahatsız olduğu için fikir almak istedim ,çok duyarlı ince düşünen biri olunca hayattaki olumsuz şeyler beni rahatsız ediyor maalesef ,yapı gereği böyle etrafındaki kötü olumsuz şeylere duyarsız kalamiyorum
bende kalamam ve ben söylerim benim söyleyeceğimide herkes bilir... söyleyin gitsin vicdanınız rahatsız madem inanır inanmaz bu onun sorunu.

Araya girenin kötü olma ihtimali yüksek konular, hiç karışmazdım. Karışmak istesem de yapamam yani.
O kadar şey duyup görüyoruz ki.

Peki arkadaşınızın eşi ile konuşsanız “Senle ilgili böyle böyle duydum ayıp değil mi” diye.Konuşacak samimiyetiniz varsa ne bileyim adamı bi uyarmayı deneyin.Çok çok yakın arkadaşım değilse ben kıza söyleyemezdim yazanlar olmuş kötü olan sen olursun diye doğru bence. Ya da fake bi hesap açın sosyal medyadan yazın biraz garip olur ama haberi olur en azından :110:

Süz nasıl öğrendiniz peki
Kadının ilkokul arkadaşı benim tanıdığım biri ,ben bunu sonradan öğrendim o kadının karşı binasında oturan bekar biri varmış arabasını sürekli o binanın önüne çekip o kızın yanına gidiyormuş ,konuşma arasında dedi onlarda tedavi görüyorlar ama adam habire karşı binaya geliyor zaten önce de evli iki çocuğu olan kadınla demişlerdi diye söyledi ...ilkokul arkadaşları ama samimi gorusmuyorlar görünce merhabadan öte sohbetleri yok

Peki arkadaşınızın eşi ile konuşsanız “Senle ilgili böyle böyle duydum ayıp değil mi” diye.Konuşacak samimiyetiniz varsa ne bileyim adamı bi uyarmayı deneyin.Çok çok yakın arkadaşım değilse ben kıza söyleyemezdim yazanlar olmuş kötü olan sen olursun diye doğru bence. Ya da fake bi hesap açın sosyal medyadan yazın biraz garip olur ama haberi olur en azından :110:

Ben haberdar olduğumdan beri eskisi gibi sık görüşmüyorum gidesim gelmiyor ,adamla muhabbetim var ama sanane duyduysan duydun der o tip biri çok rahat yani ,en iyisi susmak galiba ne yaparlarsa yapsınlar belki çocuğu olunca vazgeçer bu huyundan adam

Back
X