- 5 Ağustos 2022
- 693
- 874
- 23
- Konu Sahibi Nevisahsinamunhasirr
-
TeşekkürlerBen bulaşmam
Kayınvalidem yokBu aralar iyi görümce yaptı..
Gorumceler yağmur olup yagiyor sanki.
KV'nin modası geçti demek ki
Olur ama nasıl? Yine görümce ile irtibata geçmem gerekiyorGörümcenize değil bebişe yardım edin olmaz mı ?
Yapmak zorunda değilim zaten yapmasam da kimse niye yapmadın demez diyemez benimki insani bir üzüntüEşiniz düşünmüyorsa siz boşverin bence.
Abisi demiyorsa birşeye ihtiyacın var mı vs diye siz birşey yapmak zorunda değilsiniz.
Ama yaşadıkları kendi problemi size birebir yada dolaylı yoldan birşey yapmamış ki. Ne bileyim ne görümceler okuduk burada acayip acayip şeyler yapıyorlar gelinlerine/yengelerine,sizinki kendi etmiş kendi bulmuş.
Siz ne yapardinız diye soruyorsanız ben olsam nezaketen hayırlı olsun derdim,anne/babası olmadığı için, kimsesiz hissetmesin diye yapardım bunu da zira bence hiç kolay degildir ailesiz büyümek,illaki zarar görmüştür bundan.
Görümcemle eşimi ben tanıştırdım diyebilirim.. Birlikte büyümemişler ve yabancı gibi geliyor diyor kardeşi gibi hisetmiyormuş ve görümcemin bu saçma hareketlerini eşim de sevmiyor.
O zaman selam verme hiçSorun şu ki selam verince de mıç mıç samimi oluyorlarmesafe kavramı yok.
TeşekkürlerHissettikleriniz son derece insani. Ama ben olsam bulaşmam. Hem biraz zorlansın akıllanır belki.
Hevesli değilim kız anam sağolsun bende kardeş doluAdam kendi kardeşini kardeşi görmüyor da siz niye görümcenizle abla kardeş ilişkisi kurmaya heveslisiniz bu kadar? Dertsiz başınıza dert arıyorsunuz
TeşekkürlerO zaman selam verme hiç
Birinin göz göre göre yaptığı yanlışa dur demez misiniz? Belki gereksiz duygusal davrandımİşiniz mi yok.Yetişkin bir insanin secimlerini ve hayatini dert etmekte nebileyim.
Bebek haberini alır almaz yenidoğan hediyeler yollamıştım. Bende bu şekilde destek olmak isterim ama görümce ile muhatap olmadan bebeğe nasıl ulaşacağım kiZaten uzakmissiniz. Ben olsam bebise uzaktan destegimi yapardim. Mesela yaz mevsimine girerken sort tisort, kışa girerken sweat pantolon gibi her mevsim cocugunun kullanacagindan emin oldugum hediyeler yollardim. O yalnizligi cocuk hissetmesin diye elimi uzerinden cekmezdim ama gorumcemle muhatap olmazdim.
Bebek haberini alır almaz yenidoğan hediyeler yollamıştım. Bende bu şekilde destek olmak isterim ama görümce ile muhatap olmadan bebeğe nasıl ulaşacağım ki
Eşim hiç görüşmüyor. Eşime söyledim beni karıştırmadan ara bi öğren bedenini, ayını vs diye ama pek gönüllü değil. Görümcem daha önce hediye yolladığım adreste mi hâlâ bilmiyorum. En iyisi eşimi darlayayım görüş diyeEsiniz arada bir gorusuyordur. Bebegin hangi beden giydigini(bazen önden bazen geriden gelebilir) ve adresini sorsun. Trendyoldan alip gorumcenizin adresine yollayin. Oldu- olmadi kismini esinizle konussun.
Insan kendi yalnizligini bazen kendisi insa eder. Yalan soylemek, pis olmak, ortalik karistirmak gibi seylere maruz kalmak zorunda degilsiniz. Cizdiginiz mesafeyi koruyun. Ancak cocuga mutlaka biseyler yollayin. Anneannesi yok, bir dayisi ve yengesi var. Biseye ihtiyaci oldugunda sizi arayabilecegini bilsin, arkasinda destegi hissetsin derim
Bakın insanların yaşadıkları bizim suçumuz değildir. Herkes kendinden mesul. Evet olabilir üzülebilirsiniz ama size iyi gelmiyorsa görüşmeyin. Bebeğinin suçu yok bazen kıyafet oyuncak ya da eğitimi için bi kaç parça ne gelirse aklınıza alabilirsiniz. Bunun için görümceyle samimi olmanıza gerek yok ki dayısı sonuçta eşiniz bebek için hediye alabilirsiniz.Olur ama nasıl? Yine görümce ile irtibata geçmem gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?