Vicdanımın sesini dinlemeli miyim? Görümce konusu..

Bu aralar iyi görümce yaptı..
Gorumceler yağmur olup yagiyor sanki.
KV'nin modası geçti demek ki

Zaten uzakmissiniz. Ben olsam bebise uzaktan destegimi yapardim. Mesela yaz mevsimine girerken sort tisort, kışa girerken sweat pantolon gibi her mevsim cocugunun kullanacagindan emin oldugum hediyeler yollardim. O yalnizligi cocuk hissetmesin diye elimi uzerinden cekmezdim ama gorumcemle muhatap olmazdim.

Yapmak zorunda değilim zaten yapmasam da kimse niye yapmadın demez diyemez benimki insani bir üzüntü

Görümcemle eşimi ben tanıştırdım diyebilirim.. Birlikte büyümemişler ve yabancı gibi geliyor diyor kardeşi gibi hisetmiyormuş ve görümcemin bu saçma hareketlerini eşim de sevmiyor.

Adam kendi kardeşini kardeşi görmüyor da siz niye görümcenizle abla kardeş ilişkisi kurmaya heveslisiniz bu kadar? Dertsiz başınıza dert arıyorsunuz

Adam kendi kardeşini kardeşi görmüyor da siz niye görümcenizle abla kardeş ilişkisi kurmaya heveslisiniz bu kadar? Dertsiz başınıza dert arıyorsunuz
Hevesli değilim kız anam sağolsun bende kardeş dolu görümcem bana yakın davranınca bende itmedim kimsesiz diye iyi davrandım sadece.

Bebek haberini alır almaz yenidoğan hediyeler yollamıştım. Bende bu şekilde destek olmak isterim ama görümce ile muhatap olmadan bebeğe nasıl ulaşacağım ki

Siz elinizden geldiği kadar destek olmuşsunuz ama böyle iyilikten anlamayn insanlar degismez yine kocanızı doldurur Allah korusun çocuğuz varsa örnek alır çocugunuz onu hazır aranız limoniken böyle kalsın bence siz ne kadar vicdanlıymıssınız ki hala onu düşünüyorsunuz helal olsun

Bebek haberini alır almaz yenidoğan hediyeler yollamıştım. Bende bu şekilde destek olmak isterim ama görümce ile muhatap olmadan bebeğe nasıl ulaşacağım ki

Esiniz arada bir gorusuyordur. Bebegin hangi beden giydigini(bazen önden bazen geriden gelebilir) ve adresini sorsun. Trendyoldan alip gorumcenizin adresine yollayin. Oldu- olmadi kismini esinizle konussun.
Insan kendi yalnizligini bazen kendisi insa eder. Yalan soylemek, pis olmak, ortalik karistirmak gibi seylere maruz kalmak zorunda degilsiniz. Cizdiginiz mesafeyi koruyun. Ancak cocuga mutlaka biseyler yollayin. Anneannesi yok, bir dayisi ve yengesi var. Biseye ihtiyaci oldugunda sizi arayabilecegini bilsin, arkasinda destegi hissetsin derim

Eşim hiç görüşmüyor. Eşime söyledim beni karıştırmadan ara bi öğren bedenini, ayını vs diye ama pek gönüllü değil. Görümcem daha önce hediye yolladığım adreste mi hâlâ bilmiyorum. En iyisi eşimi darlayayım görüş diye

Olur ama nasıl? Yine görümce ile irtibata geçmem gerekiyor
Bakın insanların yaşadıkları bizim suçumuz değildir. Herkes kendinden mesul. Evet olabilir üzülebilirsiniz ama size iyi gelmiyorsa görüşmeyin. Bebeğinin suçu yok bazen kıyafet oyuncak ya da eğitimi için bi kaç parça ne gelirse aklınıza alabilirsiniz. Bunun için görümceyle samimi olmanıza gerek yok ki dayısı sonuçta eşiniz bebek için hediye alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…