Vicdanımın sesini dinlemeli miyim? Görümce konusu..

Hiç tanımadığımız insanlara bile başına bişey gelse üzülüyoruz ah vah diyoruz. Keşke haberimiz olsaydı elimizden geleni yapardık diyoruz. Eşim de böyle biri yardımsever ve tanımadığı pek çok insana da yardım eder. Bu sebeple kötü de olsa kardeşine destek olmasını isterim. Benim derdim abi kardeş olun illa kardeşini sev değil. Başına bişey gelirse sana ulaşabilsin, başkasına yaptığını kardeşinden esirme diyorum. Bende çok samimi olmasını istemem ama bir kadının da yalnız çaresiz olması beni üzer. Düşüncelerinize saygı duyuyorum. Belki de ben yanlış düşünüyorum olabilir

Teşekkürler

Yok yani manevi destek öylelerine yetmez zaten diğer turlude maddi kaynak yaparlar sizi ki yapmış bile zamanında o yüzden boşver uzak dur hiç değmez. He bebek için biseyler alıp yollarsanız o başka bebeğin bı suçu yok ama para olarak asla vermeyin bence. Rica ederim bu arada

Ama zaten o dediklerinizi de yapmışsınız zamanında ve sonuç ne olmuş o da ortada.
Dolayısıyla bu insan için enerji harcamak ne kadar gerekli bilemedim.
Esiniz de bu açıdan pasif kalmakta haklı adam zaten yapacağını yapmış sonra da çekmiş kendini haklı olarak.
Bu iyi insan kötü insan olma meselesi de değil bazı insanlara naparsaniz yapın olmaz yani.
Başkasına yaptığımızı kardesimizden esirgemek değil ama duracağımiz yeri bilmek diye bakıyorum ben bu duruma.
İnsan ilişkilerinde denge önemli.

Yazdiklarinizdan kalbinizin merhametli olduğunu düşünüyorum. Öyle olmasa acaba demezdiniz. Gorumceye değil de bebeğe bir şeyler yapabilirsin. Kaç aylık olduğunu biliyor ve bir bebeğin az çok neye ihtiyacı var kestirebiliyorsundur. Ev adresini de biliyorsan bebeğe bir şeyler hazırlayıp yollayabilirsin. Maddi açıdan zor durumdaysa tabi. Maddi açıdan rahatsa pek de bir şey yapma. En fazla abisi arasın kısa kessin. Maksat çocuğun sağlığından emin olmak.

Kayın valide, Kayın peder yok mu? Neden ayrı büyüdüler...

Bebek için üzülürdüm,zaten yeni doğan seti gondermişsiniz bu kadarı yeterli.Karsinizda yalancı biri var,fazla muhabbette vicdanınıza oynayıp sömürülen taraf olma ihtimalinin fazla Gorumceniz düşüncesiz davranışlarının hatasını çekiyor,evli bir adamla birlikte olmak,yuva dağıtmak,hamile kalmak onun seçimi .Eşinizle ayrı büyümüş,bu zamana kadar nasıl bir insana evrildi bilemezsiniz.
Dertsiz başiniza dert almayın.

Haklısınız teşekkürler

Teşekkürler

Kayın valide, Kayın peder yok mu? Neden ayrı büyüdüler...
Yok. Eşimin anne babası eşim bebekken ayrılmış. Bu arada 6 kardeşler hepsi darmadağın. Eşim annesini hiç tanımamış, eşimi baba tarafı akrabaları x'in p.çi diye kafasına vura vura büyütmüşler. Görümcemi de anne tarafı akrabaları aynı şekilde büyütmüş. Babaları da pisliğin biri 5. evliliği falan ve hiç çocuklara bakmamış ilgilenmemiş. Çok uzun ve dramatik bi hikaye de kısacası böyle.

Teşekkürler

Çokkk üzücü, şimdi bu kızdan hangi doğruyu hangi saygıyı hangi değeri bekliyebiliriz ki... Nsl örnekler varmış önünde.. Canım yaaaa içim yandı... Bn ablalık yapardım samimice...

Çokkk üzücü, şimdi bu kızdan hangi doğruyu hangi saygıyı hangi değeri bekliyebiliriz ki... Nsl örnekler varmış önünde.. Canım yaaaa içim yandı... Bn ablalık yapardım samimice...
Şimdiye kadar hep destek olmaya çalışma sebebim de bu bende üzülüyorum yaşadıkları şeylere ve belki bu yüzden böyle bir yetişkin oldu. Samimice ablalık yaptım ama nankörler iyilik bilmiyorlar bende şaşırdım kaldım yine de büyüklük bende kalsın deyip destek mi olayım diyorum pek çok arkadaş da sakın yapma diye yorum yapınca en iyisi hiç bulaşmayayım dedim ama kafam karışık

Gene de çok yorum yapmim dünya hali sonra benim gelinim de kaynanasız kalır falan mazallah

Bir kere büyük yalancı biri size ictenlikle yaklasmamış sizin gibi. Ve yalnizligindan sikayetci degil bence vicdaninizin sesini kısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…