kusura bakmayinda hayatinda yasadiklari bebegine kötü davranmasini gerektirmez
benimde bir yasin uzerinde bebegim var
annem babam yok,kaynanamin bir faydasi yok olmasinda kimseden yardim istedigimde yok
gurbetteyim,dogumdan ciktim dikislerim patladi cocuguma bakarken ,depresyonada girdim ama bir gün cocuguma böyle davranmak aklimin ucundan gecmedi
birakin esimin yardim etmesini ,cocuk agliyor diye onunlada birbirimizi yerdik
yani biz insan degilmiydik ,arkadasin agir depresyon gecirdigini dusunmuyorum
INSAN KENDI KENDININ PSIKOLOGUDUR ..
di düüüü di düüüü bebeğe bakalım kalkın kavga edeceğimize bebişe süt geldi : ) açılın annesi içirecek
Eki Görüntüle 246811
Konu sahibi olan arkadaşın tek ihtiyacı olan şey dinlenebilmek aslında............
yardm istemesi aslında çok önemli. bu konuyu önemsiyorki buraya yzıyor dediğin gibi hiçbişi yapmadanda devam edebilirdiYazılanları hayretle okuyorum
Eğer konu sahibi arkadaşımız vicdansız, merhametsiz vs olsaydı içine dert olupta buraya bunu yazmazdı. Aman bana ne, gittiği yere kadar der herşeyi boşverirdi.
Fakat onunda içi huzursuz olduğundan dolayı buraya konu açıp, bizlerden destek olmamızı istemiş.
Sadece destek...
Bu şekilde destek değil daha beter bunalıma sürükleriz onu...
Ama ben kesin haksızımdır şimdi...
iyi oldu canim hanfendinin keyfi yerinde degil diye cocuga zulüm etsin
dogurmakla anne olunmuyor malesef...
farkindaysaniz herseyin bilincinde herseyi kabul eden bir ANNE!! var karsimizda
ve de elinde ilgiye sevgiye bakima ac bir bebek
bu durumda hangisine acimaliyiz sizce??
cocuga bakamayan aileden öylede bir hakla alinir ki evlat ..
annelik içgüdüsünü toplum baskısından deil içten gelen duygularımızdan dolayı yaşıyoruz.annelik fedakarlıktır ve çocuğu olan çoğu kadında vardır bu arkadaş gibi istisnalar hariç...kendine zaman ayırmasın demiyor kimse zaten.
dinlenmek çok önemli evt. anne yorgun olunca verimli olamıyor
yardm istemesi aslında çok önemli. bu konuyu önemsiyorki buraya yzıyor dediğin gibi hiçbişi yapmadanda devam edebilirdi
ah be canımm hrsey öle karşıdan göründüğü gibi olmuyor malesef.
kusura bakma kendi canından olmayan bir çocuğa bir süre bakarsın ama yarın birgün yaptığı batar gözüne.
ne kdr kolay geliyor insanlara bebek konusu. inanın tüm hayatınız değişiyor. 1 saat uyku için, 1 saat eşinle olmak için neler verirsin. anne oldum die kendinden vazgeçmiş olmuyor kimse.kendinde vakit ayırmalıki verimli bir anne olsun. Bu durumu hanza yaşadı o biliyor biz anlattığını kdrını biliyoruz.
çok acımasız yorumlar var.
bende bir anneyim 6 aylık bir kızım var zaman zaman çileden çıkıyor insan. her ağladığında almıyorum kucağıma bende. bakıyor gelen yok ağlamayı kesiyor bu durum en fasla 5 dk sürmüştür. ağlamakta değil mızmızlık sadece
Lütfen eleştirleri daha yumuşak yapalım.
Hamilelikde bile depresyon oluyor. yaşadım biliyoum bu durumu.evlendim hmn istemeden hamile kaldım. yabancı bir şehire gelin geldim.hersey yabancı sana.ve evlendiğin gibi hamilesin !! garip bi çıkmaz giriyor insan.ilk zmnlar çok kötüydüm bebeğimi istemedim çok erkendi bana göre eşimde hiç sevinmiş gibi değildi. gecelerce ağladım istemedğim için. 2 aylık evliydim daha 4 haftalık hamile idim. birde üstüne mide bulantıları başladı sürekli yatıyordum hiçbişi yiyemiyordum. eşim işe gidip geliyordu ben yatıyordum yinemi yatıyorsun diyordu ve sorunlar oluyordu.hastanede bile kaldm bulantıda bu dönemde aldırmayı bile düşündüm. alışamadım onun içimdeki varlığına.taki ilk kımıldamasını hissedene kdr. garip bi duyguydu. işte o an hersey bitti bnm için. Şükür ettim rabbime verdiği için.insanlar arayıp bulamıyor ben aramadan buldm die.
ve şimdi çok pişmanım istemedğim için.zaman zaman ağlıyorum bu yüzden kızıma bakarken utandığım bile oluyor.
suan 6 aylık ama hamilelikde dahil çok zor dönemler bunlar.
suanda bunları anlatrken bile gözlerim doldu.
hanzada atlatır bunları zamanla inş.
bizmnlar istemedğim suan onun için deli olduğum balımEki Görüntüle 246816 Eki Görüntüle 246817 Eki Görüntüle 246818 Eki Görüntüle 246819
MASALLAH...Hamilelikde bile depresyon oluyor. yaşadım biliyoum bu durumu.evlendim hmn istemeden hamile kaldım. yabancı bir şehire gelin geldim.hersey yabancı sana.ve evlendiğin gibi hamilesin !! garip bi çıkmaz giriyor insan.ilk zmnlar çok kötüydüm bebeğimi istemedim çok erkendi bana göre eşimde hiç sevinmiş gibi değildi. gecelerce ağladım istemedğim için. 2 aylık evliydim daha 4 haftalık hamile idim. birde üstüne mide bulantıları başladı sürekli yatıyordum hiçbişi yiyemiyordum. eşim işe gidip geliyordu ben yatıyordum yinemi yatıyorsun diyordu ve sorunlar oluyordu.hastanede bile kaldm bulantıda bu dönemde aldırmayı bile düşündüm. alışamadım onun içimdeki varlığına.taki ilk kımıldamasını hissedene kdr. garip bi duyguydu. işte o an hersey bitti bnm için. Şükür ettim rabbime verdiği için.insanlar arayıp bulamıyor ben aramadan buldm die.
ve şimdi çok pişmanım istemedğim için.zaman zaman ağlıyorum bu yüzden kızıma bakarken utandığım bile oluyor.
suan 6 aylık ama hamilelikde dahil çok zor dönemler bunlar.
suanda bunları anlatrken bile gözlerim doldu.
hanzada atlatır bunları zamanla inş.
bizmnlar istemedğim suan onun için deli olduğum balımEki Görüntüle 246816 Eki Görüntüle 246817 Eki Görüntüle 246818 Eki Görüntüle 246819
MASALLAH...
MASALLAH tatli sarisin ogluslarin varbüyümüslerde ne güzel ,esas ikiz bi yandan daha iyi ikisini birden büyütmüs oluyorsun:) birde benim cadim büyüseydi :)
biri kız canım :) oğlum saçlı ,kızım az saçlı :)))
ayy cok minicik ve zayiflarmis ama icim kipir kipir oldu ALLAH BANADA NASIP EDER INSALLAH...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?