- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
bunları okuyunca çok sevindim.Lütfen en kısa zmnda topla kendini..bebeğin bir daha 10 aylık olmıck. suan yaptıklarını asla yapmıck.yetmedğni düşünmek zaten başlı başına depresyon olduğunu açıklıyor.Seni çok iyi anlıyorum. Bebeğin için canın için düzelmeye çalış canım
bebeğini sevdiğini söyleyen bir anneye nasl evlatlık vermkten bahsediyorsunuz.sorunları var farkında değilmisin
ağzı olan konuşuyor işte canım.... konuyu açan anne, evladını aslında çok seven bir anne........... ama bunu anlamak için insanın okuduklarının arkasındakileri de görebilmesi gerekiyor....
Zor bir durum anne için.kimse yaşamadan bilemez anlayamaz.anladığımızı söylüyoruz ama aslında anlamaya çalışıyoruz sadece.
hiç birsey yaşanmadan anlaşılmaz.
link hatalı sanırım.....Arkadaşlar,
Bu çok önemli bir sağlık sorunu lütfen kafanıza göre yorum yapmayın. Arkadaşın söyledikleri şeyler şu anda ruh sağlığının iyi olmadığını gösteriyor. Şükret haline çocuğu olmayanlar var gibi sözler söylemek onun iyi olmayan psikolojisini daha da bozar. Bir şeyler söylemeden lütfen şu linkte yazılanları okuyun.
http://www.kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/logusa_sagligi/dogum_sonrasi_depresyon
Hanza arkadaşım, loğusa sendromu kısa sürer, sen depresyona girmişsin. Tedavi edilmezse ilerleyen bir hastalık bu. Kendini suçlama bu desteksiz kalan her 10 anneden birinde görülme olasılığı olan bir hastalık. En kısa zamanda profesyonel bir yardım alman gerek. Bir psikologa yada psikiyatra gitmeni öneririm. Rabbim bol şifalar versin.
link hatalı sanırım.....
Sabah kalktım pörtlemiş gözlerime baktım, yüzümü yıkadım, sonra bütün gece huysuzluk yapıp uyumayan, sabahta mışıl mışıl uyuyan oğlumun yanına gittim, öptüm kokladım, oturdum 5 dk onu izledim, uykusunda gülümsedi, onunla birlikte gülümsedim...
Vizcdansız değilsiniz, sadece tedavi olmalısınız, normal değil çünkü düşünceleriniz... daha kötü olmadan herşey, bir uzmandan yardım alın...
Hiç bir anne, çocuğunun saatlerce ağlamasına göz yummaz, geçici bir depresyon, çocuğunuz için lütfen doktora gidin...
link hatalı sanırım.....
son gunlerde ogluma karsi kendimi cok soguk hissediyorum .1 cocugum var ve 10 aylik.
neden boyle yapiyorum bilmiyorum ama o agladigi zaman gidip kucagima almak icimden gelmiyor.
cocugum saatlerce bagira bagira agliyor ama ben elimi kolumu kipirdatmiyorum.
aglar aglar susar diyorum icimden.surekli dibimde birsuru oyuncagi var ama hicbiriyle oynamiyor .
rahatima cok duskunum cocuk icin fedakarliklar yapmak cok zor geliyor.onceleri ona ozel yemekler hazirliyordum yemiyordu bende artik ona ozel yemek yapmiyorum .hatta gun icinde sadece mamayla besleniyor cunku hicbirsey yemiyor bende hazirlamiyorum cok kotu bir anneyim cocugu hak etmiyorum ama geri donusude yok onu geri yollama sansim yok geldigi yere. ben seytan gibi dusuncelere giriyorum . bazen icimden keske olmasaydi neden allah sana cocuk verdi diyorum isyanlara giriyorum bunlar cok kotu dusunceler bunun farkindayim ama dusuncelerimdende birturlu siyrilamiyorum.anne olmayi hak etmiyorum.butun elestirilere acigim iyi kotu aci tatli yanlislarimi gormeme yardim edin neden boyle yapiyorum ben. cok bencilmiyim vicdansizmiyim.
tabıkı arkadasın psikolojısı normaml değiil
ama ilk satırlarınıza ıtafen ; 1 aylık bebek daha kolaydır dıyorum.18 aylık bebek annesı olarak altına ımzamıda atarım
son gunlerde ogluma karsi kendimi cok soguk hissediyorum .1 cocugum var ve 10 aylik.
neden boyle yapiyorum bilmiyorum ama o agladigi zaman gidip kucagima almak icimden gelmiyor.
cocugum saatlerce bagira bagira agliyor ama ben elimi kolumu kipirdatmiyorum.
aglar aglar susar diyorum icimden.surekli dibimde birsuru oyuncagi var ama hicbiriyle oynamiyor .
rahatima cok duskunum cocuk icin fedakarliklar yapmak cok zor geliyor.onceleri ona ozel yemekler hazirliyordum yemiyordu bende artik ona ozel yemek yapmiyorum .hatta gun icinde sadece mamayla besleniyor cunku hicbirsey yemiyor bende hazirlamiyorum cok kotu bir anneyim cocugu hak etmiyorum ama geri donusude yok onu geri yollama sansim yok geldigi yere. ben seytan gibi dusuncelere giriyorum . bazen icimden keske olmasaydi neden allah sana cocuk verdi diyorum isyanlara giriyorum bunlar cok kotu dusunceler bunun farkindayim ama dusuncelerimdende birturlu siyrilamiyorum.anne olmayi hak etmiyorum.butun elestirilere acigim iyi kotu aci tatli yanlislarimi gormeme yardim edin neden boyle yapiyorum ben. cok bencilmiyim vicdansizmiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?