çok cici maşallah rabbm hayırlı evlat etsin inş ..
benden sonra yazilan tum yorumlari okudum herkese cok tesekkur ederim.
hepinize tek tek alinti yapamiyorum ama genel olarak cevapliyayim bazi seyleri.
cogunuz psikologa gitmem gerektigini yazdiniz ve bende karar verdim gidecegim cunku cocugumun bana ihtiyaci var belki soylediginiz gibi depresyondayim ama farkinda degilim.
bir arkadas cocugunu dovuyormusun diye sormus HAYIR ASLA. ona elim kalkarsa iste o zaman allah benim canimi alsin.kucucuk bir bebege el kaldirmam benim sorunum bebegimi istemem degil sorun ona yetemedigimi hissetmem. yetmedigimi dusundugum icinde bir umursamazlik cokuyor ustume.nasilsa annelikde basarili degilsin bosuna caba harcama diyor birseyler icimden. cunku ben hep mukemmel bir es mukemmel bir anne olmak istedim. maalesef basarili olamadim. oysa cocugum dogmadan cocuk psikolojisine dair birsuru kitapta okumustum ben.hepsi silindi hafizam durdu sanki bir arkadasta yerini bilsem cocugunu elinden alirdim demis arkadasim belki sende bu yorumu yaparken sinirlendin ve suursuzca yazdin sanada hak veriyorum sende kendince haklisin. istersen adresimi vereyim gel al. bu o kadar kolay bir sey degil ben o kadar dusmedim cok sukur. kimin cocugunu kimden aliyorsunuz siz. acaba siz cocugunuza karsi tum yukumluluklerinizi yerine getiriyormusunuz cok merak ettim. evet cocuk dogurmakla anne olunmuyor ona bakmak buyutmek de lazim ama bunu insan saglam kafayla yapabilir anliyormusunuz. kendinizle durumumu kiyaslamanizda hic hos olmamis allahim size gostermesin insallah cunku inanin kendimi ben bile taniyamiyorum.
herkese yeniden olumlu olumsuz tesekkur ederim. ozellikle bazi arkadaslarin yorumlari gozumu bir nebzede olsa acti. ben bir anneyim cocuguma karsi dolu dolu sevgi besleyen yuregi yanan kavrulan bir anneyim. belki bu gorevi su an icin layikiyla yapamiyorum ama eminim benim bu durumum ve acmis oldugum konu buradaki bircok gizli sakli kalmis bazi annelerede fayda sagliyacak.oglumu canimdan cok seviyorum oglunmu canin mi deseler oglum icin canimi veririm. yaptigim bircok seyden pismanlik duyuyorum ama insallah bundan sonra biraz daha farkli olucam.
Bir psikolojidir gidiyo ya bu kadar ki zor cocuk dogurmak o zaman yapmayın arkadasım kimisi demiş senin cocgunmu var anlamazsın falan... Nasıl anlamaz arkadasım burda yazanın bır annesi var oyle degılmı ılla cocuk dogurmak yetmıyor... Gün gelir insanın cocugu dusunce o annenin içi gider burda cogu kısı konu sahıbınede hak vermiş .. Bir kere şunu biyere yazın konu sahıbı kımseden destek falan almayacak burda aa olabılır logusalık psikolijisi falan diye yazamaya devam ettıgınız surece konu sahıbı hatasınıda anlamıyacak aa herkes yasıyor bunu dıyebılecek... Bu cocugunu sevgısız buyumesıne on ayak olcak ve sorumsuz hırcın bır cocuk olacak... Bugun cocugu avaz avaz bagıran bır anne sesız kalabılıyorsa o cocuk buyuyunce hıc katlanamıyacak... Magdem saglıklı dusunemıyorsun katlanamıyorsun evladına bır bakıcı tut burda yazmakla gecırdıgın zamanıda yavruna ayır sukret kı rabbım sana cocuk vermış....
Bir psikolojidir gidiyo ya bu kadar ki zor cocuk dogurmak o zaman yapmayın arkadasım kimisi demiş senin cocgunmu var anlamazsın falan... Nasıl anlamaz arkadasım burda yazanın bır annesi var oyle degılmı ılla cocuk dogurmak yetmıyor... Gün gelir insanın cocugu dusunce o annenin içi gider burda cogu kısı konu sahıbınede hak vermiş .. Bir kere şunu biyere yazın konu sahıbı kımseden destek falan almayacak burda aa olabılır logusalık psikolijisi falan diye yazamaya devam ettıgınız surece konu sahıbı hatasınıda anlamıyacak aa herkes yasıyor bunu dıyebılecek... Bu cocugunu sevgısız buyumesıne on ayak olcak ve sorumsuz hırcın bır cocuk olacak... Bugun cocugu avaz avaz bagıran bır anne sesız kalabılıyorsa o cocuk buyuyunce hıc katlanamıyacak... Magdem saglıklı dusunemıyorsun katlanamıyorsun evladına bır bakıcı tut burda yazmakla gecırdıgın zamanıda yavruna ayır sukret kı rabbım sana cocuk vermış....
çok üzülerek okudum benimde 9 aylık bir kızım var.benim hamileliğim çok sorunlu geçti hamileliğimin son 4 ayını hiç kımıldamadan yatarak geçirdim kesinlikle yerimden kalkamıyordum hergün aglayıp isyan ediyordum istemiyorum dogmasın dogdugu znm bakmıycam kim bakarsa baksın diyordum sezeryanla dogum yaptımuyandıgımda yanımdaydı küçüçük mis gibi kokan bana muhtaç olan bi varlık vardı yanımda gözyaşlarımı tutamadım agladım ona dokunmak kokusunu duymak elini tutmak ve elimi tutması dünyadaki hiç birşeye degişilmez bir duygu dogumdan sonrada düzelemedim şu anda agarafobi hastasıyım aynı zamanda panik atak..bazen yattıgım yerden kalkamıyorum çok kötü oluyorum dogumdan sonra halen daha dışarı çıkmadım hergün evdeyim bu hastalıga hamileyken yakalandım.ama bu durumdayken bile o agladıgı znm yüregim sızlıyor elimden geleni yapıyorum yeterki o iyi olsun herşeyiyle ilgilenmeye çalışıyorum tabiki eksikliğim var mesela hala kızımı alıp dışarı çıkamadım parka gidemedim hastalandıgı znm dr yanında gidemedim hastalıgımdan dolayı sizin böle bi sorununuz yok sanırım dışarı çıkın parka gidin bu güzel ve dönüşü olmayan anları güzelce ve doya doya yaşayım sonra gercekten çok üzülürsünüz unutmayın onu siz dogurdunuz size ihtiyacı var siz annesiniz lütfen biran önce tedavinizi olun geç kalmadan biraz uzun oldu kusura bakmayım:
teşekkür ederim inşallah biran önce iyleşip kızımla en azından parka gidebilirimm.çok geçmiş olsun..en kısa zamanda eski sağlığınıza kavuşursunuz inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?