vicdansiz koca

Ne kocaymış be size herşey müstehak Allah sizin gibilere akıl fikir versin

iste o soyledigin gibi olmuyo 3 yaşında bi kizim var baba evindeyim koruyucu bi aile kiskanc baba 4 kardes birde dede var hasta bide annem kardeslermlemi ilgilensin cocugumami baksin babama calismak icin dayatamiyorm cunku caresizim mecburum onlara kusura bakmayın ama karsinizda silik bi kadin degil caresiz bi kadin var

Bulunduğunuz ilin aile ve sosyal politikalar müdürlüğüne bağlı sosyal hizmet merkezine başvurun. Dilekçe yazın ordaki uzmanlarla görüşüp. Boşanma davanız olduğunu anlatin ve çocuk için sosyal yardim isteyin. Ayda 700 lira civarı yardim veriyor devlet. Bir yıllık bir süre ile.

Simdi o bosanma davasi acti ise ve siz de karsi dava acmazsaniz onun sartlarinda bosanirsiniz. Bu yuzden siz de karsi dava acin. Taki, tazminat, nafaka, evlilik suresince mal edindi iseniz mal paylasimi talebinde bulunun. Hakim iki tarafinda taleplerine bakip kimin daha kusurlu olduguna gore diger tarafin ( daha az kusurlu tarafin) taleplerini degerlendirir. Sizin istediginiz miktarlari vermeyebilir ama en azindan karsi tarafa tazminat odemezsiniz ve eger siddeti, hakareti falan taniklarla kanitlarsaniz karsi taraftan tazminat alirsiniz.

Vallahi hiç sanmıyorum konu sahibinin bunları yapacağına hala adam gelse özür bile dilemeden dön evine dese gider
Bu yüzdende olan kendine olur
O kadar dayak yemiş darp raporu bile yoktur kesin
Bunlara şahit olanlar zaten adamın kendi ana babası
Adamın maddi tazminat davası açmasının sebebi konu sahibinin Ke dinden kuruş alamamasını sağlamak

Gerçekten asla kınamak veya büyük konuşmak istemiyorum ama kendinize çeki düZen verin artık. Dayak yiyip üstüne özür dilemişsiniz, çocuk yapmak için annesini arayan adamdan ne hayır beklediniz, size bir sürü şey yapmışlar siz sürekli olay olmasın diye sustum bir şey demesinler diye özür diledim diyorsunuz. Evet şu an çaresizsiniz ama o zamanlarda daha diş göstermeli veya resti çekebilmeliydiniz. Hemen siz de dava açın bu sefer bare çocuğunuz için ezdirmeyin kendinizi

Tazminat davasi actiracak kadar ne geçti aranizda?Aldatma falan mi? Yine de ne olursa olsun bu ona babaliktan vazgeçme hakkıni vermez. Gelip görmuyor diyorsun ama kizini görme davasi açtı diyorsun?gostermiyor musun ? sabırlar dilerim.çekismeli karsi dava açin.

Midem bulandı eşiniz ve ailesinden.Allah bildiği gibi yapsınonları.Çalışın ve şütfen o adamla barışmayın.Senin iş kemalim yapmaz diyen kadın gibi olmuş.Hiç eşim deme o adama o insan seni zerre sevmemiş.Sen güçlü ol.Onlardan sanane aile ne yuva olur.Gitsen yine sonunnaynı olur.Hiç iyi gününüzü hatırlıyomusunuz?Önce dava açın sonra da psıkologa gidin.Sonrada iş bulun.Ayaklarınız yzerınde durun.

Daha çok beklersiniz.
Çilingir çağırır kapıyı açtırır altınlarımı alırdım bu bir.
İkincisi şimdiye kadar 100 kere işe girmiştim çocuğa annem bakardı ben de para kazanırdım bu da iki.
Boşanma davasını açar nafaka isterdim koca kusurlu zorla annenin evine bırakmış altınlara el koymuş çocuğun parasını vermiyor, daha ne olsun

oncelikle tesekkurler cevp verdiginiz icin esim 50 binlik tazminat davasi acmis vede cocugu gormek icin dava acmis napmaya calisiyo bende anlamadim
Eğer ki aldatma yapmadıysanız suç bastırmaya çalışıyor ama siz bu pasiflikle işiniz zor herşey gelir başınıza biraz cabbar olun

Eğer ki aldatma yapmadıysanız suç bastırmaya çalışıyor ama siz bu pasiflikle işiniz zor herşey gelir başınıza biraz cabbar olun
asla aldatma gibi bisey yok oyle bisey olsaydi ztn once ailem arkamda durmazdi pasiflik degil suanda yaptigim gercekten gucum yok o insanlarin karsisina gecmeye hayatimdan ciksin biran once istiyorm sadece

asla aldatma gibi bisey yok oyle bisey olsaydi ztn once ailem arkamda durmazdi pasiflik degil suanda yaptigim gercekten gucum yok o insanlarin karsisina gecmeye hayatimdan ciksin biran once istiyorm sadece
Olur tazminat da ödeyin hayatınızdan çıksın diye. Çalışmaya da mı gücünüz yok

Benim bir arkadaşımın başına da aynı şeyler geldi. Eşiyle boşanma aşamasına geldi ve kız evi terketti. Eşi de 50 bin + 50 bin dava açtı evi terketti ve bu evlilik yüzünden psikolojim bozuldu diye. Kızın ona dava actigini duyunca cirkeflesti. Hatta O da karşı dava açtı sonra hepsini geri çekti sonra barışmak istedi vs. Bir sürü tantna yaşadılar uzun bir süre. Sonuç olarak boşandılar. Kız içten içe mahvolmustu ama dışarıdan bunu hiç belli etmedi çalışıyordu zaten. Eşi onun dik duruşunu görünce kudurdu. Ne yapacağını şaşırdı.

bu süre içerisinde hiç mi bir avukata danışmadınız pes dedirttiniz. tedbir nafakası falan koyduruluyo bu durumda sizin ve çocuğun masraflarını karşılamak zorunda çünkü. yok öyle bi dünya at başından sonra kendi yaşa hayatını. Derhal ciddi bi avukatla görüşün merak etmeyin avukat masraflarını kocanızdan karşılar. Dilerim onu hiç bir zaman affetmezsiniz.

canim sen neden sürekli özür dileyip duruyorsun.Yani ben anlamıyorum,sen kendini ezdircikte onlardan iş iste

ya kusura bakmayinda yuvan icin cocugun icin cekmissin diceginize bide boyle mustehak diyosunuz ya ne yasadigimi bilmeden bende buna sasiyorum
Sizi neden tebrik edelim ki?
Elin adamının ve ailesinin her rezilliğine kızınız için katlandınız madem.
Yine kızınız için kendi öz ailenize de katlanın.
Vay arkadaş, koca ve ailesi her pisliği yapar, orada kalmak için yalvarırsınız.
Öz ailenize sığamıyorsunuz, iki sıkıntısını çekemiyorsunuz.

Bakın size devlete başvurun yardım alın deniyor. Siz hala mıy mıy.
Evden çıkıp resmi daireye gideceksiniz hepsi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…