vicdansiz koca

ya arkadasim kim diyo aileme katlanmiyorum diye bilmeden tam okumadan yorum yapmayin ya miy miy yapanda yok bi laf söylemişsiniz cvp verdim bende biliyorum neyin ne oldugunu sadece sıkıntımı anlatip rahatlamak istedim biraz bende biliyorm hata yapip katlanmamam gerektigini ama suanda dava surecinde ben hakliyim Allah katindada tabiki
 
Size haksızsın diyen yok.
Sunulan çözümler için abim, babam, dedem öne sürmeyin.
Siz artık annesiniz. Ne demek çocuğun ilacı yok. Tedbir nafakası, 183, kaymakamlık, muhtarlık vb bir sürü çare var.
Siz ise ne yapsam diye konu açıyorsunuz?
 
bende onu anlatmaya calisiyorum bilmiyordum devletin bu konuda yardimi oldugunu tabiki basvurcam hepsine ben ne yapsam derken bu acida sormustum ama herkes esimle barismak istedigimi anladi ama ben ne yapabilirim diye cozum aramak istedim vede okdr doluyumki yasadiklarimi paylasmak istedim sadece
 
Bundan sonra yapın lütfen.
Pazartesi gidin gereken kurumlara başvurun.
Avukatınız erkek olsa da her şeyi konuşun ve neler yapacağınızı öğrenin, nafaka bağlatın acilen.
 
Sizin elinizde bir bebe yoğun bakımlık olmuş bakımsızlıktan. Yok ben aç kaldım yok ilaç alamadım. Hiç bir şey beceremiyorsan hasta yatarken madem ara ananı babanı gelip alsınlar sizi. Yok ama olur mu koca beklerken çocuğun ölecek haberin yok.

Bak ben 11 yıllık evliyim. Ben avukatım eşim muhendis. Tuttuğumuzu koparırız halimiz vaktimiz yerinde. Ama sizdeki o evlat 11 yıldır malesef bize kismet olmadı. Kıymetini bilin biraz. Anneysen ben bilmiyorum ne yapacağımı diyemezsin.

Rabbim bizi vermemekle sizi de vermekle imtihan ediyor galiba. O çocuğa iyi bakın.

Hiç birsey beceremiyorsan sosyal hizmet merkezine başvur. Cocuk icin sosyal yardim verirler.
 
ben cocugumun kiymetini bildigim icin katlandim zatn babasiz buyumesin istedim gerci ne kdr babalik yaptiki diceksiniz ama haklisiniz cekmicektim bu kdr duzelir diye sabrettim hep bosanmis olmak kayinvalidemin istedigini vermek istemedim belkide ama kendime ettim hastalık sahibi oldum 26 yasimda ama Allah kurtardi beni onu iyi biliyorm rabbim sizede en yakin zamanda evlat nasip eder insallah
 
açıkcası "aman cocugum babasız büyümesin." sözde babanın oldugu bir evde her gün kavga vs varsa bence cocuklar daha mutsuz oluyor. boşandığında cocuklar babasız büyümüyor ki? mahkemenin belirledigi zaman dilimlerinde babası görür en mantıklı olan bu. sizde bir an önce kendinize çeki düzen verin lütfen gerekli araştırmaları yapın artık avukata mı danışırsınız naparsınız.
 
Kesinlikle kınamak değil ama öyle çok kızıyorum ki oturmayan evliliklerde çocuk yapılmasına.
Biraz tuttuğunuzu koparmanız gerekiyor avukat erkek diye konuşmamak hangi devirde yaşıyoruz kendi çıkarlarınız için konuşmak zorundasınız.
İş konusunda baba anne dede öne sürmeyin bu hayat sizin çaresiz kalmamak adına çalışmanız lazım kimsenin elini gözlemeyin... eve alınan işler var mesleğiniz yoksa temizlik dahi yapın ama çocuğunuzun parasını kazanın.
Giden gitmiş ahlanıp vahlanmak yerine şimdi çıkış kapısı arayın ve kendi bahanelerinizi ilk önce siz Yok edin. Dibe vurdunuz şuan mecburen yukarı çıkacaksınız buda anca hayatınızın sorumluluğunu elinize almanızla olur. Babanız korumacı değil korumacı babalar asıl böyle zamanlarda sizin kendi ayaklarınız üstünde durmanız için yardım eder, siz kimseden yardım beklemeyin ve kalkın Ayağa.
 
Öncelikle geçmiş olsun diyorum size. İnşallah geçer. Yazdıklarınızı alnıma vura vura okudum. Bir insan, bir kadın kendini ne kadar ezdirebilir onu gördüm. Amacım sizi kırmak üzmek falan değil. Zaten elime bişey de geçmez ama dönün ve yazdıklarınızı okuyun Allah aşkına.

Özür dilemek büyük erdemdir benim gözümde ama herşeyede dilenmez. Haklıyken özür dilemişsiniz. Adamda sizi "ailemle iyi ol bende senle iyi oluyum" diye resmen keklemiş farkında değilsiniz. Siz köle değilsiniz neden bunlara izin verdiniz? Eşiniz sizle iyi olsun diye kvnin annesine kadar bakmışsınız ama elinizde ne var şuan? Hiç. 0.

Bebeğim babasız büyümesin diye katlandım demişsiniz ama siz boşanınca o adam onun babası olmayı bırakmıyor. Babalık yapacak adam zaten evladının annesini bu duruma düşürmez o ayrı konu. Kimse de çocuğu sizden almaz merak etmeyin.

Adam size tazminat davası açmış ama siz avukat erkek diye anlatamıyorum diyorsunuz. Allah utanılacak başka dert vermesin, anlatamayacak bişeyiniz yoksa neden çekiniyorsunuz?

Ben sizin yerinizde olsam o aileye komple tazminat davası açarım. Adamlar bu zamana kadar size dirlik vermemişler farkında mısınız?

Kimsenin anneliğini sorgulamak haddime değil lakin eğer aklı başında bir insansanız neler yapılacağını çoktan araştırmış olurdunuz buraya yazmak yerine. Yada en azından ben nasıl bi hukuki yol izleyim diye bile sorabilirdiniz.

Eş her yerde bulunur ama evlat bulunmaz. Gerekirse tek başınıza ayakta durun ama o çocuğu artık perişan etmeyin. Öyle bir ortamda yetişeceğine benim annem babam ayrı desin bişey olmaz.

Başvurabileceğiniz bir sürü devlet kurumu var. Hiç bişey bilmiyorsanız pazartesi ilk işi belediyeye gidin onlar sizi yönlendirirler zaten. Lütfen artık barışır mıyız diyede düşünmeyin. Bu gidişle çocuğunuzu gözündeki anne profilini yerle bir edeceksiniz. Boğazı veren Allah rızkınıda verir merak etmeyin.
 
haklisiniz bende hatamin farkindayim zatn bu kdr taviz vermemem gerekiyodu vede suanda ben ztn mahkemeye herseyi sundum delil olarak sadece dava gununu bekliyorm dava gunu olmadanda nafaka baglanmiyormus calismaya gelincede evde yapcak is bulamadim acikcasi kizimida birakamadim cunku annemin birsuru kisi var basinda ama burda yazilanlari okudukca kendime guvenim geldi cok cahil kalmisim ben onu anladim gercekten gozumu acmam lazim ama nasil iste
 


Sabırla okudum şunu ama çoğu kişi okumayacak. Nokta, paragraf gibi şeylerden haberiniz var mı acaba?

Bu adama ısrarla yapışmanızın sebebi nedir? Fiziksel şiddet, psikolojik şiddet, kendi aklı fikri olmayan bir adam, bu yaşananlar yüzünden ortada kalıp hastanelik olan bir bebek... Ne ararsanız var. Adamın cinsel problemleri de varmış.

Bu kadar şeyin üzerine hala "aramız iyiydi, 2. çocuğu düşünüyorduk" diyorsunuz. Nasıl kafalar yaşıyorsunuz, çile çekmek hoşunuza mı gidiyor anlamıyorum. Boşanınca çalışmak zorunda kalırsınız diye mi bu rezilliklere boyun eğip defalarca özür dilediniz? Çalışıp çocuğunuza bakmak elin adamına paspas olmaktan daha mı zor geliyor?

Kendinize acımanız yok bari çocuğunuza acıyın da boşanın. O kadar dayaktan sonra darp raporu almışsınızdır umarım.
 
malesef almadim rapor ama ses kaydi cektim vede cevre baskisi cocugu alcak korkusu vede kvmi istedigi olmasin diye sustum ama hata ettim tabi vede ben yeni uye oldum yazarkende cok gergindim paragraf yada noktalama isaretlerine dikkat etmek aklima gelmedi
 
Annenin başı kalabalık evet
Devlete ait anaokuluna ver seneye kızı
Yarım günmüş ama bir arkadaşımın kızı gidiyor
Çalışan annenlere yardımcı olmak için yarım günde ücretli klup gibi bişeyleri varmış okulda
Tam güne denk gelir o da
öyle çalışabilirsin
sonun ne olursa olsun çalışmak zorundasın sen
 

O mesajınızı düzenleyip ilk mesajınıza ekleyin bence. Çünkü konunun ilk mesajı çok yüzeysel, kimse bir şey anlamayıp aynı şeyleri sorup duracaklar.

Darp raporu alsaydınız çocuğu eşinizin alma ihtimali olmazdı. Yaşı küçükse hiçbir türlü alamaz zaten.
Kayınvalidenin istediği olmasın, boşandınız diye sevinmesin diyerek işkence etmişsiniz kendinize. Bu saatten sonra ne hayır gelecek ki bu evlilikten? Siz mutlu olmayı hak etmiyor musunuz, çocuğunuza yazık değil mi?
Bir avukat bulup görüşün. Boşanana kadar nafaka da bağlanır.
Adam onca rezilliğe rağmen "psikolojim bozuldu" deyip tazminat istiyor utanmadan. Siz eli kolu bağlı bekliyorsunuz öyle. Hiç mi sinirlenmiyorsunuz ya? Kendinizi, haklarınızı koruyun, cesur olun biraz.
 
İnsanlar sayfalarca yorum yapmış daha nasıl diye mi soruyorsunuz?
Pazartesi siz ilk işi belediyeye gidin en iyisi. Yardımları dokunur elbet. Davanında peşini bırakmayın.
 
aynen oyle
tabikide beklemiyorm avukatimda ayni sekilde tazminat istedi 50+50 ben sadec3 mah
İnsanlar sayfalarca yorum yapmış daha nasıl diye mi soruyorsunuz?
Pazartesi siz ilk işi belediyeye gidin en iyisi. Yardımları dokunur elbet. Davanında peşini bırakmayın.
aynen oyle yapcam bende ztn
 
Umarim bir avukati vardir konu sahibinin. Yoksa dava basladiginda haklarini aranadigi icin cok pisnan olacak ama is isten gececek. Evlilige devam etmek isteyen dava acmaz. Erkekler kafasinda bitirince bir daha donmuyor.
 
Bukadar şey yaşıyorsun özür dileyip duruyorsun zeka probleminmi var bırakma a beni diyorsun zavallı gibi
Sonra ben bunları yazınca suçlu olıyorum
50bini sen açmalısınseni bu hale getirdiği için burda anlattığın gibi mahkemede anlat
Nafaka tazminat senin için çocuk için hepsini talep et avukayınıda değiştir
 
hakaret etmezseniz iyi olur burda zeka oranini olcmuyoruz derdimi paylasiyorm sadece dedigim sebeplerden katlandim herseye cvp vermedigim cocugum icin sustugum icin katlandigim icin bu kdr yargilamayin lutfen bende biliyorm hatami sadece icimi dokmek istedim yeterince uzuldum yiprandim lutfen yorumlariniza daha dikkat ederseniz iyi olur baska kadinlar gibi degilim malesef .namussuzluk yapmadim saygisizlik yapmadim diye zeka probleminmi var diyemezsiniz oyle olsaydim tebrik ederdiniz ama
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…