- 16 Nisan 2013
- 2.973
- 1.379
- 248
henuz 2 gundurmu sizde ? bu kötünün iyisi aslında hangi ulkedesiniz bu arada ? Belki tanıdıgım birilerini bulabılırım2 gundur benimle kucugum, en gec ptesi bırakıcam daha fazla alısmaması icin. Butun facebook hesaplarına hayvansever forumlara yazdım ama bulundugum yerde herkes ogrenci kimse yanasmıyor
ee siz kendi kendinize cevabı veriyorsunuz zaten.peki konuyu neden açıyorsunuz? keşke bırakmasanız ama bırakıcak kararlılıkta gözüküyor sadece kendinize destek arıyorsunuz.1)karda kısta sokaga atmıyorum bulundugum ulkede sıcaklık kısın bile 20 derecenin altına dusmuyor
2)simdi bırakmasam gelecek ay bırakıcam cunku 15 gun ulke dısındayım, yasal prosedurler itibariyle hayvan tasımam mumkun degil.
3) veterineriydi asısıydı hatta mamasıydı karsılayacak maddi olanagım yok.
4)hadi mezuniyetime kadar idare ettim, ulke dısındaylen birine emanet ettim, mexun olup turkiyeye dondugumde zaten goturemeyecegim icin sokaga bırakıcam. 2 gun evde besledigim hayvanı bırakmayı 2 sene besledigim hayvanı bırakmaya tercih ederim.
5)zaten ilk hedefim sahiplendirmek ama alan yok malesef
Bırakmasam 2 sene sonra bırakıcam yani bırakmama sansım yok omur boyu burda yasayamam zira. Oyle kurtuldum da diyemem bırakınca cunku hem hayvanları cok seviyorum hem bu minige alıstım iki gundur birlikte uyuyoruz surekli kucagımda hatta suan uyuyor kucagımda inanın altıma yapıcam tuvaletim var saatlerdir kıyıp kalkamıyorum. 3 kedi besledim ben hepsi 10 yılın ustunde yasadılar vefat ettiler. Vicdansız degilim, ama realist olmam lazım. Bu hayvanı turkiyeye getirme sansım yok benim.E konu acıyorum cunku acabiliyorum! Kayınvalidemle sorunum var diyen insan kadar benim de vicdan muhasebemi buraya dokmek gibi bi sansım var malumee siz kendi kendinize cevabı veriyorsunuz zaten.peki konuyu neden açıyorsunuz? keşke bırakmasanız ama bırakıcak kararlılıkta gözüküyor sadece kendinize destek arıyorsunuz.
Hanfendi bulundugum sehir ogrenci sehri, 2 gundur yazmadıgım kimse kalmadı ve herkes benzer kaygılar yuzunden kedi sahiplenmek istemiyor. Tabiki bugun sokaga atmıcam sonuna kadar ugrasıcam ama bu sure cok uzayamaz cunku birbirimize baglanıyoruz giderekBırakmayın sokaga biraz daha araştırın diyoruz hala bırakıcam demissiniz ne bekliyosunuz anlamadim fikir veriyoruz yine dediginizi yapmakta ısrarcısınız..içiniz rahat etcekse birakin ozaman ne diyim yani türkiyede olsaydin sahiplenirdim ben..
2 gundur bende, maltadayımhenuz 2 gundurmu sizde ? bu kötünün iyisi aslında hangi ulkedesiniz bu arada ? Belki tanıdıgım birilerini bulabılırım
Ozaman konu açma sebebin ne neyi soruyosun ona cevap verelim ??Hanfendi bulundugum sehir ogrenci sehri, 2 gundur yazmadıgım kimse kalmadı ve herkes benzer kaygılar yuzunden kedi sahiplenmek istemiyor. Tabiki bugun sokaga atmıcam sonuna kadar ugrasıcam ama bu sure cok uzayamaz cunku birbirimize baglanıyoruz giderek
2 gundur bende, maltadayım
Format dahilinde actıgım bir konuyu, konu acma nedenimi, sebebimi, SORGULAYAMAZSINIZ. Haddiniz degil. Soru sormadım, hicbir mesajımda soru cumlesi gecmiyordu ben sadece vicdan muhasebemi paylastom dolayısıyla cevap vermeniz gereken bir soru yok ortada. Sadece fikirlerinizi paylasabilirsiniz. Soru soracak olsam bastan sorardım yaniOzaman konu açma sebebin ne neyi soruyosun ona cevap verelim ??
umarım dua edin banaorda bildiğim kimse yok. Türkiyede derneklerin sayfalarına mail atın bol bol bulunur inanıyorum ben.
VİCDANSIZLIK MI YAPIYORUM ? bu soru degil mi sence yoksa türkçendemi bi sıkıntı var anlayamadım ??Format dahilinde actıgım bir konuyu, konu acma nedenimi, sebebimi, SORGULAYAMAZSINIZ. Haddiniz degil. Soru sormadım, hicbir mesajımda soru cumlesi gecmiyordu ben sadece vicdan muhasebemi paylastom dolayısıyla cevap vermeniz gereken bir soru yok ortada. Sadece fikirlerinizi paylasabilirsiniz. Soru soracak olsam bastan sorardım yani
Ayrıca ben konu açmanı sorgulamadım neyi öğrenmek istedigini sordum sadece neyin haddim olup neyin olmadigini sen söyleyemezsin bana ben haddimi bilen bir insanim ztnFormat dahilinde actıgım bir konuyu, konu acma nedenimi, sebebimi, SORGULAYAMAZSINIZ. Haddiniz degil. Soru sormadım, hicbir mesajımda soru cumlesi gecmiyordu ben sadece vicdan muhasebemi paylastom dolayısıyla cevap vermeniz gereken bir soru yok ortada. Sadece fikirlerinizi paylasabilirsiniz. Soru soracak olsam bastan sorardım yani
Konu acma sebebin ne, konu acma saikimi sorgulayan bi cumledir. Hukukcuyum, bizim meslekte illiyet bagı onemlidir.Ayrıca ben konu açmanı sorgulamadım neyi öğrenmek istedigini sordum sadece neyin haddim olup neyin olmadigini sen söyleyemezsin bana ben haddimi bilen bir insanim ztn
VİCDANSIZLIK MI YAPIYORUM ? bu soru degil mi sence yoksa türkçendemi bi sıkıntı var anlayamadım ??
Ozaman konu açma sebebin ne neyi soruyosun ona cevap verelim ??
Soru sormakla sorgulamak arasinda fark vardir..konu açma sebebin ne derken ona göre cevap verelimde dedim zaten..konu açamazsin demedim.zaten adı üstünde konu başlığı yani konunuzla bir bütündür ayırmak saçma orda bir soru var ve bende o soruyu yanıtlıyorum bana göre vicdansızlık sizin için ne olur bilemem kendi fikriniz saygi duyarimKonu acma sebebin ne, konu acma saikimi sorgulayan bi cumledir. Hukukcuyum, bizim meslekte illiyet bagı onemlidir.
Hicbir mesajımda soru cumlesi gecmiyor dedim ben, 'vicdansızlık mı yapıyorum' konu baslıgında yer alıyor. Yani konu baslıgında soru sormadıgına dair bir iddiam zaten hic olmamıstı. Sizin turkceniz nasıl?
Umarım bulurum birini dua et bana. Mesleginde basarılar dilerim, henuz staj yapmadıgım icin avukat olabilmis meslektaslarıma cok imreniyorum:)Hiç bu kadar tahmin edememistim. Evet baya sıkıntılıymis. Haysev e yaz istersen, ya da malta için çalışan hayvan sahiplendirme siteleri olabilir. Bir şansını dene artık. En kötü ihtimal süsler puslersin, petshop a birakirsin. Hiç bilmiyorum ki, maltada nasıl. Evet avukatım, sen de heralde dil kursuna gittin tahminimce.
Sağol canım Allah sana da nasip etsin inşallah. Sınav geldi sanırım ama ben son anda kurtardımUmarım bulurum birini dua et bana. Mesleginde basarılar dilerim, henuz staj yapmadıgım icin avukat olabilmis meslektaslarıma cok imreniyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?