Vicdansızlık mı yapıyorum

2 gundur benimle kucugum, en gec ptesi bırakıcam daha fazla alısmaması icin. Butun facebook hesaplarına hayvansever forumlara yazdım ama bulundugum yerde herkes ogrenci kimse yanasmıyor
henuz 2 gundurmu sizde ? bu kötünün iyisi aslında hangi ulkedesiniz bu arada ? Belki tanıdıgım birilerini bulabılırım

ee siz kendi kendinize cevabı veriyorsunuz zaten.peki konuyu neden açıyorsunuz? keşke bırakmasanız ama bırakıcak kararlılıkta gözüküyor sadece kendinize destek arıyorsunuz.

Bırakmayın sokaga biraz daha araştırın diyoruz hala bırakıcam demissiniz ne bekliyosunuz anlamadim fikir veriyoruz yine dediginizi yapmakta ısrarcısınız..içiniz rahat etcekse birakin ozaman ne diyim yani türkiyede olsaydin sahiplenirdim ben..

ee siz kendi kendinize cevabı veriyorsunuz zaten.peki konuyu neden açıyorsunuz? keşke bırakmasanız ama bırakıcak kararlılıkta gözüküyor sadece kendinize destek arıyorsunuz.
Bırakmasam 2 sene sonra bırakıcam yani bırakmama sansım yok omur boyu burda yasayamam zira. Oyle kurtuldum da diyemem bırakınca cunku hem hayvanları cok seviyorum hem bu minige alıstım iki gundur birlikte uyuyoruz surekli kucagımda hatta suan uyuyor kucagımda inanın altıma yapıcam tuvaletim var saatlerdir kıyıp kalkamıyorum. 3 kedi besledim ben hepsi 10 yılın ustunde yasadılar vefat ettiler. Vicdansız degilim, ama realist olmam lazım. Bu hayvanı turkiyeye getirme sansım yok benim.E konu acıyorum cunku acabiliyorum! Kayınvalidemle sorunum var diyen insan kadar benim de vicdan muhasebemi buraya dokmek gibi bi sansım var malum

Hanfendi bulundugum sehir ogrenci sehri, 2 gundur yazmadıgım kimse kalmadı ve herkes benzer kaygılar yuzunden kedi sahiplenmek istemiyor. Tabiki bugun sokaga atmıcam sonuna kadar ugrasıcam ama bu sure cok uzayamaz cunku birbirimize baglanıyoruz giderek

Ozaman konu açma sebebin ne neyi soruyosun ona cevap verelim ??

Format dahilinde actıgım bir konuyu, konu acma nedenimi, sebebimi, SORGULAYAMAZSINIZ. Haddiniz degil. Soru sormadım, hicbir mesajımda soru cumlesi gecmiyordu ben sadece vicdan muhasebemi paylastom dolayısıyla cevap vermeniz gereken bir soru yok ortada. Sadece fikirlerinizi paylasabilirsiniz. Soru soracak olsam bastan sorardım yani

VİCDANSIZLIK MI YAPIYORUM ? bu soru degil mi sence yoksa türkçendemi bi sıkıntı var anlayamadım ??

Ayrıca ben konu açmanı sorgulamadım neyi öğrenmek istedigini sordum sadece neyin haddim olup neyin olmadigini sen söyleyemezsin bana ben haddimi bilen bir insanim ztn

Ayrıca ben konu açmanı sorgulamadım neyi öğrenmek istedigini sordum sadece neyin haddim olup neyin olmadigini sen söyleyemezsin bana ben haddimi bilen bir insanim ztn
Konu acma sebebin ne, konu acma saikimi sorgulayan bi cumledir. Hukukcuyum, bizim meslekte illiyet bagı onemlidir.

VİCDANSIZLIK MI YAPIYORUM ? bu soru degil mi sence yoksa türkçendemi bi sıkıntı var anlayamadım ??

Hicbir mesajımda soru cumlesi gecmiyor dedim ben, 'vicdansızlık mı yapıyorum' konu baslıgında yer alıyor. Yani konu baslıgında soru sormadıgına dair bir iddiam zaten hic olmamıstı. Sizin turkceniz nasıl?

Soru sormakla sorgulamak arasinda fark vardir..konu açma sebebin ne derken ona göre cevap verelimde dedim zaten..konu açamazsin demedim.zaten adı üstünde konu başlığı yani konunuzla bir bütündür ayırmak saçma orda bir soru var ve bende o soruyu yanıtlıyorum bana göre vicdansızlık sizin için ne olur bilemem kendi fikriniz saygi duyarim

Meslektaşım, hiç mi getirebilme lüksün yok pisicigi Uçak ile ben kusumu getirmiştim sadece 6 lira vermiştim, 5 kg altindaysa kafesiyle birlikte kucağında getirebiliyorsun. Ve kilo başı 3 lira sadece. Sana da asilarini yaptırıp, karnesini almak zahmeti kalır bir tek. İstersen bir arastir ne dersin ?

Hem herkes çok yardımcı oluyor. Ozellikle thy de yerini hayvanın rahat edebileceği gibi ayarlıyorlar, giriş kapısından uçağa kadar hostes yardımcı oluyor taşıma hususunda. x ray cihazına dahi sokmuyorlar, zarar gelmemesi için.

İnan dusundum ama ası karnesi, yurtdısı oldugu icin hayvan pasaportu, mikro çip takılması, kuduz asısından sonra kan orneginin maltadan ankara etlik'e gonderilmesi, sonucun gelmesi bir yıgın yasal prosedur var. Gecen sene arkadasımın kedisi butun bunlara ragmen 21 gun karantinada tutuldu istanbulda. Hayvana da eziyet. Bebegimle gelecek kaygısı yasıyoruz anlayacagın bilmiyorum yani. Bakalım durumlar bizi nereye surukleyecek. Avukat mısın, hangi sehirde?

Hiç bu kadar tahmin edememistim. Evet baya sıkıntılıymis. Haysev e yaz istersen, ya da malta için çalışan hayvan sahiplendirme siteleri olabilir. Bir şansını dene artık. En kötü ihtimal süsler puslersin, petshop a birakirsin. Hiç bilmiyorum ki, maltada nasıl. Evet avukatım, sen de heralde dil kursuna gittin tahminimce.

Umarım bulurum birini dua et bana. Mesleginde basarılar dilerim, henuz staj yapmadıgım icin avukat olabilmis meslektaslarıma cok imreniyorum:)

Umarım bulurum birini dua et bana. Mesleginde basarılar dilerim, henuz staj yapmadıgım icin avukat olabilmis meslektaslarıma cok imreniyorum:)
Sağol canım Allah sana da nasip etsin inşallah. Sınav geldi sanırım ama ben son anda kurtardım Bulursun tabi neden bulamayasin, en kötü sepete koyar suslersin, etrafındaki komşulara dikkat edersin, uygun birisinin kapısina koyup kacarsin , yola aticak değilsin ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…