Yok kizim 6 aylik oldugundaÇocuk 4.5 aylık mı 6 aylık mı ?
Bir buçuk ay sonra gireceğiniz iş hazır mı?Merhabalar benim 4.5 aylik bir kizim var. istiyorum. Esimin isden ayrildigi gunden beri esimin ailesiyle beraber oturyoruz. Bende biraz birikim yapa bilmek adina ise baslamak istiyorum. Kizim 6 aylik oldugunda kizimi kvye birakip ise baslamak vicdansizlik olurmu yoksa ucretsiz izin hakkimi kullanmalimiyim. Tecrubelerinizi paylasirmisiniz.
Merhabalar benim 4.5 aylik bir kizim var. istiyorum. Esimin isden ayrildigi gunden beri esimin ailesiyle beraber oturyoruz. Bende biraz birikim yapa bilmek adina ise baslamak istiyorum. Kizim 6 aylik oldugunda kizimi kvye birakip ise baslamak vicdansizlik olurmu yoksa ucretsiz izin hakkimi kullanmalimiyim. Tecrubelerinizi paylasirmisiniz.
EvetBir buçuk ay sonra gireceğiniz iş hazır mı?
Bu kayınailesiyle birlikte yaşayan birine verilecek bir tavsiye değil bence.Birikim her yaşta yapılır ama bir bebeğin 0-2 yaş dönemi hayatta bi kere gelir.
2 yıllık kazançla ihya olmazsınız ama sizin varlığınızla bebeğiniz, tabir yerindeyse, "ihya olur".
O dönem çalışmadım, yine doğursam aynısını yaparım
Evet kendisi uygun oldugunu soyledide ben yine dusunmeden edemiyorNeden vicdansızlık olsun ki çalışan birçok kadın bunu yapıyor. Zaten maddi olarak sıkıntılı bir dönemdesiniz, çalışıp birikim yapmanız sizin için çok iyi olur. Kayınvalideniz için de uygunsa ve iyi bir şekilde bakabilecekse gayet mantıklı
Ah keske esim bi is bulsa evimizide ayirmamiz lazimBirikim her yaşta yapılır ama bir bebeğin 0-2 yaş dönemi hayatta bi kere gelir.
2 yıllık kazançla ihya olmazsınız ama sizin varlığınızla bebeğiniz, tabir yerindeyse, "ihya olur".
O dönem çalışmadım, yine doğursam aynısını yaparım
Evet biraz birikim yaparsam iyi olacakBu kayınailesiyle birlikte yaşayan birine verilecek bir tavsiye değil bence.
Konu sahibi siz de çalıştığınızda birkaç ay birikim yapıp evinizi ayıracaksanız çalışmanız şu an mantıklı bence. Bebeğiniz de güvenilir ellerde olacak.
Evet kvdemde her seye karisiyor evde korkarak dokunyorum esyalarada hem aman kiracaksin aman cizeceksin modundaHayir ,vicdansizlik degil,butun gun kv ile duracaginiza ,caliskn,kendi hayatiniza ve çocuğunuzun hayatina sahip cikin
Eger calisirsam calisma saatim 8 - 5Annelikte en önemli şey annenin kendini iyi hissetmesidir. Anneyi verimli kılan şey arada kafa dağıtmak, bebekten ayrı saatler geçirebilmektir. Bazıları ihtiyaç duymayabilir, ya da maddi anlamda sıkıntısı yoktur, evinde rahat ve özgürdür, vs... çalışma saatleriniz uygunsa, bebeğinize zaman ayırabilecekseniz, kendinizi çok hırpalamayacaksanız bence düşünebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?