Süt izni hakkı bitmiş mi oluyor 6 aylık bebek içinEger calisirsam calisma saatim 8 - 5
1 saat erken birakabilirim dedi patronSüt izni hakkı bitmiş mi oluyor 6 aylık bebek için
Aman durmayin evre ,cinnet gecirirsiniz ,tahamulun en kolay yolu uzaklasmak ,ins esiniz bir an evvel is bulurEvet kvdemde her seye karisiyor evde korkarak dokunyorum esyalarada hem aman kiracaksin aman cizeceksin modunda
Zaten zor duruyorum ama bebegimede karsi vicdan azabi duyuyorumAman durmayin evre ,cinnet gecirirsiniz ,tahamulun en kolay yolu uzaklasmak ,ins esiniz bir an evvel is bulur
Bende 2 yasinda krese vermeyi dusnuyorumİmkanınız varsa 9 aya kadar evde kalsanız iyi olabilir.
6 9 ay arası ek gıda süreci oturur diye düşündüm onu da, çok önemli değil yani.
Ev ayırma vs durumları var. Çalışmalısınız bence de. Vicdanla hiç alakası yok durumun.
Ben 2 sene kendim baktım. 2 yaşla 3,5 yaş arası kreşe gitti. Pandemiden sebep 3,5 sonrası yine evdeyiz. 2 sene kendim baktım diye de başım göğe ermedi açıkçası.
Bu kayınailesiyle birlikte yaşayan birine verilecek bir tavsiye değil bence.
Konu sahibi siz de çalıştığınızda birkaç ay birikim yapıp evinizi ayıracaksanız çalışmanız şu an mantıklı bence. Bebeğiniz de güvenilir ellerde olacak.
Siz başkalarıyla aynı evde yaşamaktan rahatsızlık duymuyor olabilirsiniz ama konu sahibi kendini bu cendereden kurtarmaya çalışıyor. Bunun için de çalışması gerekiyor.Kendi annemle de yaşasam fikrim aynı.
Süt izni yok mu ? Az çalışma saatleri yok mu ? Bence başlayabilirsiniz. Ben de ilk oğlumda erken başlamıştım işe mecburen .Merhabalar benim 4.5 aylik bir kizim var. istiyorum. Esimin isden ayrildigi gunden beri esimin ailesiyle beraber oturyoruz. Bende biraz birikim yapa bilmek adina ise baslamak istiyorum. Kizim 6 aylik oldugunda kizimi kvye birakip ise baslamak vicdansizlik olurmu yoksa ucretsiz izin hakkimi kullanmalimiyim. Tecrubelerinizi paylasirmisiniz.
Siz başkalarıyla aynı evde yaşamaktan rahatsızlık duymuyor olabilirsiniz ama konu sahibi kendini bu cendereden kurtarmaya çalışıyor. Bunun için de çalışması gerekiyor.
Bıcdandızlık olmaz.Ama kadınada para vermeden baktırmayın.Asıl bu vıcdansızlıktır.Merhabalar benim 4.5 aylik bir kizim var. istiyorum. Esimin isden ayrildigi gunden beri esimin ailesiyle beraber oturyoruz. Bende biraz birikim yapa bilmek adina ise baslamak istiyorum. Kizim 6 aylik oldugunda kizimi kvye birakip ise baslamak vicdansizlik olurmu yoksa ucretsiz izin hakkimi kullanmalimiyim. Tecrubelerinizi paylasirmisiniz.
Vicdansızlık değil ama yine de iyi düşünün , bu şüpheyi hissediyorsanız sonradan üzülebilirsiniz.Eşinizin iş bulması daha iyi bir seçenek olabilir.Ben ayrılmıştım işten emzirmeye devam etmiştim.Yine olsa aynısını yaparım, ekonomik olarak çok sıkıntı çektim ama geçti gitti.Merhabalar benim 4.5 aylik bir kizim var. istiyorum. Esimin isden ayrildigi gunden beri esimin ailesiyle beraber oturyoruz. Bende biraz birikim yapa bilmek adina ise baslamak istiyorum. Kizim 6 aylik oldugunda kizimi kvye birakip ise baslamak vicdansizlik olurmu yoksa ucretsiz izin hakkimi kullanmalimiyim. Tecrubelerinizi paylasirmisiniz.
Siz kac aylikken basladiniz iseVicdansızlık değil ama yine de iyi düşünün , bu şüpheyi hissediyorsanız sonradan üzülebilirsiniz.Eşinizin iş bulması daha iyi bir seçenek olabilir.Ben ayrılmıştım işten emzirmeye devam etmiştim.Yine olsa aynısını yaparım, ekonomik olarak çok sıkıntı çektim ama geçti gitti.
Aslında bunun için 4,5 aylık bebeğini bırakıp kendisinşn değil evdenyan gelip yatan eşinin çalışması gerek. Eşi çalışmayıp evde duracak, bebek en çok ihtiyacı olduğu zamanlar annesinden ayrı kalacak. Çok yanlış bir düşünce...Siz başkalarıyla aynı evde yaşamaktan rahatsızlık duymuyor olabilirsiniz ama konu sahibi kendini bu cendereden kurtarmaya çalışıyor. Bunun için de çalışması gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?