Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Henüz evlenmedim ve çocuğum yok ama ben peş peşe olmasındna yanayım. sonra işe güce dönmek istiyorum. Bir kerede aradan çıksın. İkiz olsa hiç fena olmaz.
Bence yap arayı sıcak tut.

Valla koca bana uymazsa da ben cikar tek basima bile gezerim yani, cani isteyen evde otursun, oglan az buyusun de

Henüz evlenmedim ve çocuğum yok ama ben peş peşe olmasındna yanayım. sonra işe güce dönmek istiyorum. Bir kerede aradan çıksın. İkiz olsa hiç fena olmaz.
Bence yap arayı sıcak tut.
Ah ah bende ikiz olsun tek doğumla yırtayım bi taşla iki kuş derdim
Birinciyi görünce beddua ediyomuşum kendime dedim iki taneyle uğraşmak ne mümkün dedim

Vik vik ne kız?
Düşündüğüm şeyse beni vikviklemeyin huylanırım.

Tam olarak şöyle bişey vik viklemek

Ben de gezerim anne olduk diye eve mi tıkılcaz?
Bende saglam lohusa sendromu olduydu normalde de sinirli biriyimdir, ilk zamanlarim cok zor gecti. Salak sacma insanlar hayirli olsuna diye gelip saatlerce oturdular falan cok rahatsiz oldum. Ev evlikten cikti bildigin yolgecen hani oldu, dinlenme tesisi oldu ayyy kabus gibiydi
Esime soyledim sonradan ama, sirf gelen giden yuzunden ikinci cocugu istemiyorum dedim. Bunalttilar ya.

He boşver o zaman yamuk yumuk fark etmez kesip turşuyu çıkarsın yeter ki
Kesemedi ki bende diyom kessin yeter yamuk olsa farketmez ama beceremeyince incecik ssise bile kesilmiyo ışte o kesemedi ben kestim sonra kız o kadarmi gücü yok bunun ne bu

Benim eşimin ikizi var, hamileliğimin ilk aylarında falan çift keseydi sonra kayboldu keselerden biri, kriz geçirdim ama kaybolmayacak diye

Sevindim mi üzüldüm mü diyeyim bilemedim.
İkiz mevzusu anne tarafından kaynaklanıyor diye hatırlıyorum sanki yanlış mı biliyorum acaba

Benim kızım cadolozdu kime çektiyse artık
Ondan 2 tane olsa huniyi takmıştım çoktan
Hatta tövbekar olmuştum bi ara çocuk fikrine

Yaaa zor ama çok tatlılar nasıl tövbekar olursun
Kızını kardeş duygusundan mahrum bırakma Kardeş iyidir.

Sevindim mi üzüldüm mü diyeyim bilemedim.
İkiz mevzusu anne tarafından kaynaklanıyor diye hatırlıyorum sanki yanlış mı biliyorum acaba
Bilmem ki, kendi tarafında hiç ikiz olmayan bir tanıdığımız (kocasının varmış) ikiz doğurdu.
Gerçi ben de sormadım bizim ailede ikiz var mı diye bilmem ki, belki benim ailede de vardır

Yaaa zor ama çok tatlılar nasıl tövbekar olursun
Kızını kardeş duygusundan mahrum bırakma Kardeş iyidir.
Benim düşüncem şöyle
Biraz zaman geçse şu taze olan doğum lohusalık ve ilk aylardaki bebeğin zor hallerini biraz unuturum
Ve ondan sonracıma 3-4 yıl sonra kızım okula başlar
Sonra kardeş düşünebilirm belki

Ama bu aralar çocuk fikrini gündeme getirmemin sebebi de şu
Bizim işyeri kapanabilir her an
Acaba işyeri kapanmışken hamile kalsam bebek doğunca biraz büyütsem mi hazır çıkmışken

Sonra dönerim iş hayatına
Ben bu işimden memnunum diye kızım 5,5 aylıkken dönmüştüm işe
Yoksa bu durumda o kadar ufakken dönmezdim, işten çıkmış olsam

Ben yurtdışına kaçtım kimse gelemiyo hahayyttt Ama tüm akrabalar arkamdan homurdanıyomuş çocuğu göstermemek için mi gelmiyo nedir, ne vardı gidip orda doğuracak diye. Dönünce uğraşıcam artık hepsiyle napalım

Zaten işten çıkacaksan mantıklı. Diğer türlü sen kendini daha iyi bilirsin.

Öğğk, bi kere kocama 'sevgilim' diyeyim dedim, küfür etmişim gibi bakıp 'bana öyle şeyler deme diye tersledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…