- 17 Aralık 2015
- 27.107
- 49.562
- 598
o hal ilan edilse onu bile dinlemeyip anlamayip komşular arasi gün yapacak bir kesim var bence bu ülkedeOhal ilan edilmedikçe daha çok takmazlar böyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o hal ilan edilse onu bile dinlemeyip anlamayip komşular arasi gün yapacak bir kesim var bence bu ülkedeOhal ilan edilmedikçe daha çok takmazlar böyle
Bende mecbur gittim fakat sonrasında boğaz ağrısı, burun akıntısı, baş ağrısı çekince ne kadar salaklık ettiğimi anladım. Normalde bir yere çıkmıyorum o gün görümcemlere gittiğimizden sonra hasta oldum hemen önlem aldım çok korktum valla kırılırlarsa kırılsınlar kusura bakmasınlar kimse benim sağlığımdan önemli değil kimseninde olmamalı. Azcık tedbir almak bu kadar mı zor. Bir gün de kısır yemeyiver.. Hastanede solunum cihazına bağlı yatarken anlarlar bazı şeylerin önemini...
o hal ilan edilse onu bile dinlemeyip anlamayip komşular arasi gün yapacak bir kesim var bence bu ülkede
yok artik yaBenim kv başta da. Komşularla bir olup taşınıyorlar aynı binaya kira sözleşmeleri bile aynı gün başlıyor, bitiyor. Ben annemle bu kadar sıkı fıkı değilim![]()
yok artik ya
baskasiyla komsu olmayi bile kabul etmeyen kafile
benim kaynanamlarda guya karantinadalar bugun aradim annesigile gitmisler cumbur cemaat.
kendi iclerinde bu virusun dolasmadigina inaniyorlar