- 26 Ocak 2016
- 279
- 263
- 18
- 34
- Konu Sahibi _bayby face_
-
Hangi ilacı kullanıyorsun bana calcimax verdi ama geçmediKemik ağrıları bende de vardı d vitaminim düşük çıktı ona baktır
Ta öğrencilik yıllarımdan beri bu sorun yakamı bırakmadı artık ne yapayım bilemiyorum ilaçları kullanmaktan bıktım yıllardır d vitaminim b12 demir değerlerim hep alt sınırlarda ilaçları kullanınca iyi oluyorum bıraktığımda yine aynıyım sürekli bi halsizlik yorgunluk kemik ağrıları Allahım düşmanıma vermesin sıradan bi hastalık gibi ama o kadar hayatı olumsuz etkiliyor ki Aranızda bu dertten muzdarip olup kurtulan var mı
Hangi ilacı kullanıyorsun bana calcimax verdi ama geçmedi
Sanırım bana doğru ilacı vermedilerbENİMDE D VİTAMİNİM eksikti bir kaç ay önce 8 lerdeydi düşünün yani devit diye damla vedi dr işte 30 damla seklinde haftalık damlatyrım anccak 20 ye çıktı yeni daha kullanıcam 30 olana kadar değerle. Anlıyrum sizi bende de var cok geçmiş olsun. ve d vitaminini çokkk önemliii
bENİMDE D VİTAMİNİM eksikti bir kaç ay önce 8 lerdeydi düşünün yani devit diye damla vedi dr işte 30 damla seklinde haftalık damlatyrım anccak 20 ye çıktı yeni daha kullanıcam 30 olana kadar değerle. Anlıyrum sizi bende de var cok geçmiş olsun. ve d vitaminini çokkk önemliii
Sanırım bana doğru ilacı vermediler
Sen çok halsiz oluyor muydun bazen ellerim uyuşuyorD vitamınınız eksikse ilacı alın kesinlikle eksikliği alzehmira kadar neden oluyrmuş bende de var oradan biliyrum. geçmiş olsun
Damla yetişkinlere fayda etmiyor ampul öneririm,ben çorbaya kırıp içiyorum ama 2 tanede iğne olarak yaptırıcam
Benim de 8 di sanırım kalsiyum ilacı verdiHangisini verdi sana bir de değerin kaç d vitamini* baktın mı
ben once kırılan damla verdi zaten ayda bir olan o bana fayda hiç etmedi yani bir ay sonunda gittiğimde dr dedi fayda etmemiş ampul dedi damla vericem dedi o fayda etti ban da:)
Dahililiye iyi bakmıyor sanki hangi bölüme gittinben once kırılan damla verdi zaten ayda bir olan o bana fayda hiç etmedi yani bir ay sonunda gittiğimde dr dedi fayda etmemiş ampul dedi damla vericem dedi o fayda etti ban da:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?