- 26 Ocak 2016
- 279
- 263
- 18
- 34
- Konu Sahibi _bayby face_
-
Ayyy çok korkuyorum hiç umudum yok ama düzeleceğineYapar,depresyon bile yapar, ms i tetikler
K2 vitamini d vitaminini diş ve kemiklere yani sert dokulara dağıtıyor,aksi halde fazlası arter damarlarda birikiyo,kalsiyum paradoksu deniyo bu duruma
Ayyy çok korkuyorum hiç umudum yok ama düzeleceğine
Evet canım sen de de oldu mu bunlar saydıklarının hepsini yaşıyorumKas krampları ve seğirmeler olur, gözün elin kolun vs seğirir sıkça
Ayyy çok korkuyorum hiç umudum yok ama düzeleceğine
Vejeteryandım Eskiden birkaç yıldır kendimi zorlayarak balık yiyorum
beeenTa öğrencilik yıllarımdan beri bu sorun yakamı bırakmadı artık ne yapayım bilemiyorum ilaçları kullanmaktan bıktım yıllardır d vitaminim b12 demir değerlerim hep alt sınırlarda ilaçları kullanınca iyi oluyorum bıraktığımda yine aynıyım sürekli bi halsizlik yorgunluk kemik ağrıları Allahım düşmanıma vermesin sıradan bi hastalık gibi ama o kadar hayatı olumsuz etkiliyor ki Aranızda bu dertten muzdarip olup kurtulan var mı
Ay cok teşekkür ederim yarın Hacettepe de randevum var d vitamıne baktırcam bunu da diyim :)
Peki senin halsizliğin geçmedi miDaha baktırmadın ki
Depresyon yapmış bile baksana
Şimdi ne durumdasınbeeenben varım
Evet canım sen de de oldu mu bunlar saydıklarının hepsini yaşıyorum
Peki senin halsizliğin geçmedi mi
iyim allaha şükür ama çok kansızlık vardı bende kan naklini bile düşündü dr lerŞimdi ne durumdasın
İnşallah bilen bir doktor bulursun Türkçe hiç kaynak yok bu konuda
Özellikle adet döneminde bayılacak gibi oluyorum sen nasıl düzeldin lütfen yardımiyim allaha şükür ama çok kansızlık vardı bende kan naklini bile düşündü dr ler
aynen oğlum yeni doğduğunda kucağıma almaya korkuyodum taşıyamıycamda düşürcem kucağımdan diyeKızlar bu hastalık çok kötü bazen yerimden kalkacak halim olmuyor
Benim de en düşük değerim d vitaminiD vitamini ile kansızlık aynı şey değil biri yazmış alıntı yapamadım, bende kan demir B12 çok iyi ama D vitamini eksik diye süründüm
Ben iyileşmiştim doğumdan sonra çok kötü oldumaynen oğlum yeni doğduğunda kucağıma almaya korkuyodum taşıyamıycamda düşürcem kucağımdan diye
kansızlık dimi sorunun çünkü bende aşırı halsizlik ve yorgunluk olurdu ama kemik ağrısı falan yoktuÖzellikle adet döneminde bayılacak gibi oluyorum sen nasıl düzeldin lütfen yardım
Benim de en düşük değerim d vitamini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?