- Konu Sahibi _bayby face_
-
Sen çok halsiz oluyor muydun bazen ellerim uyuşuyor
Her gün bi tane mi peki bu balık yağı mı8 lerdeki bir eksiklik için ayda bir kullanılmaz ki ben gün aşırı bir ampul içiyorum
8 lerdeki bir eksiklik için ayda bir kullanılmaz ki ben gün aşırı bir ampul içiyorum
Canım damla devit miAy ne halsizlik bir bilsennn yerimden kalakamazdımmm ilacı aldım değerim iyi ya bin şükür o kötü durum gitti cok şükür. bana o kırılan ampül hiç fayda vermedi dr damla verdi o fayda etti
V
Canım damla devit mi
Doktor gitmeden alsam bi zararı olur mu
V
Canım damla devit mi
Tamam yeni gördüm canım bazen uzun süre oturunca topallıyorum resmenTatlım paylaştım ya resmini
D vitamini düzenli kullanırken K2 vitamini de kullanın,neyse ben çok konuşmayım doktor musun diyorlar sonra
Doktor gitmeden alsam bi zararı olur mu
Tavsiyene çok ihtiyacım var aynı sorunu yaşıyoruz bi de bu baş ağrısı yapar mıD vitamini düzenli kullanırken K2 vitamini de kullanın,neyse ben çok konuşmayım doktor musun diyorlar sonra
Evet K2 neye yarıyorD vitamini düzenli kullanırken K2 vitamini de kullanın,neyse ben çok konuşmayım doktor musun diyorlar sonra
K2 bende duydum bu ne oluyor. Çok sağol aydınlatyrsun :) konuş bence :))))
Kansizlik dimi bu d vitamini eksikligi bndede var halsizlik ta cok oluyo ozellikle sabahlari kan yapici keciboynuzu pekmezi kullaniyorumTa öğrencilik yıllarımdan beri bu sorun yakamı bırakmadı artık ne yapayım bilemiyorum ilaçları kullanmaktan bıktım yıllardır d vitaminim b12 demir değerlerim hep alt sınırlarda ilaçları kullanınca iyi oluyorum bıraktığımda yine aynıyım sürekli bi halsizlik yorgunluk kemik ağrıları Allahım düşmanıma vermesin sıradan bi hastalık gibi ama o kadar hayatı olumsuz etkiliyor ki Aranızda bu dertten muzdarip olup kurtulan var mı
Tavsiyene çok ihtiyacım var aynı sorunu yaşıyoruz bi de bu baş ağrısı yapar mı
Tamam yeni gördüm canım bazen uzun süre oturunca topallıyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?