Vitamin eksikliğiyle başım dertte

Sen çok halsiz oluyor muydun bazen ellerim uyuşuyor

Ay ne halsizlik bir bilsennn yerimden kalakamazdımmm ilacı aldım değerim iyi ya bin şükür o kötü durum gitti cok şükür. bana o kırılan ampül hiç fayda vermedi dr damla verdi o fayda etti

8 lerdeki bir eksiklik için ayda bir kullanılmaz ki ben gün aşırı bir ampul içiyorum

Ha o zaman etki eder bana ampul yazmıştı ayda bir ekmeğe damlat iç dedi. sonra gittim değerlerimde 2 mg oynama var dr dedi. Damla zor ama onu vermem gerek dedi çok şükür şimdi iyiye gidiyr o yönde

V
Ay ne halsizlik bir bilsennn yerimden kalakamazdımmm ilacı aldım değerim iyi ya bin şükür o kötü durum gitti cok şükür. bana o kırılan ampül hiç fayda vermedi dr damla verdi o fayda etti
Canım damla devit mi

D vitamini düzenli kullanırken K2 vitamini de kullanın,neyse ben çok konuşmayım doktor musun diyorlar sonra

Kansizlik dimi bu d vitamini eksikligi bndede var halsizlik ta cok oluyo ozellikle sabahlari kan yapici keciboynuzu pekmezi kullaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…