Vitamin eksikliğiyle başım dertte

vit B 12 eksikliğinde tablet ile vücudun eksiği giderilebilir ancak depo kısa zamanda boşalır.bu yüzden başlangıcta haftada bir devamında ayda bir enjektabl formlarını kullanmalısınız.ayıca folik asit ile de tedavi desteklenmelidir.
demir ilaçlarından tam faydalanabilmek için ilacın alınımından iki saat önce ve sonrasında süt ve süt ürünleri, çay ve kahve gibi içecekler tüketilmemelidir.

Ilaç kullandım mı
kullandım tabi kan hapı vitamin hapı b12 hapı ama bunların haricinde haftada 3-4 kez kırmızı et günde iki kaşık harnup pekmezi kimyon özaellikle yemeklerde bol bol kullandım dr tavsiyesiydi kuru koyu renkli üzüm özellikle regl döneminde tatlı çektiğinde canın iyi gidiyoha bide taze sıkılmış portakal suyu özelikle kan ilacının hemen peşine buda yine dr tavsiyesi canım

Bugün randevu alıp yarın tahlil yaptıracağım Rabbim bütün hastalara şifa versin

Bence bir diyetisyene gidin ve hangi besinlerin hangi besinlerle birlikte tüketilmemesi gerektiğini öğrenin. Bizim halkımızın problemi bu çünkü herşeyi alıp yiyoruz ama yanlış tükettiğimiz için fayda göremiyoruz. Doktorların ayrıntılı anlatacağını düşünmediğim için diyetisyen tavsiye ediyorum.

Çok abur cubur yeme
Vejeteryan olduğunu söylemişsin, ama sakın başta jelibon olmak üzere şeker türevlerini yeme.. Jelibon, marshmallow türü şekerler hayvansal jelatinden yapılır (az önceki konundan dolayı söylüyorum)
Güneşten bol yararlanmaya çalış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…