vicdan azabına gerek yok,zaten hamilesiniz bebeğinizi de üzmeyin...aylık ücreti çok mu fazlaydı?
Siz bir annesiniz, bilerek haksızlık yapmazsınız, kaldı ki bu haksızlık değil.
Maddi nedenlerden dolayı anaokulundan almışsınız.. Tamamlasa iyi olurdu ama alacağını almış zaten..Geri kalan zamanınıda sizinle geçirir.
Bence üzülmeyin, telafisi olmayan bir eğitim değil anaokulu.. Zaten az bir zaman kalmış kapanmasına okulların.
okuldan şimdi geldim ağlamak üzereydim yolda..kızımı anaokulundan bu hafta almak zorundayım hani 23 nisana kadar olsun die sabrettik dayandık ama maddiyat çok fena açık verdi ...öğretmeni sağolsun "bu haftaki dans dersine de katılsın 23 nisanda getirin gösteriye çıksın ve sene sonu gösterilerine de katarım" dedi....aslında "doğum sancıları da sık sık yokluyor "diye söyleyebildim utancımdan" maddiyattan alıyorum diyemedim..okul yönetimi de sağolsun anlayışla karşıladı..ama neden içim yanıyor? sanki kızıma karşı yanlış yapmış hakkını yemiş gibiyim....çok kötü oldum ya...dertleşecek içimi dökecek kimsem de yok buraya yazıyorum...neyse ki doğuma 1 ay var evde kitaplarına devam ettiririm hacvakar da düzelecek inşallah parka çıkarırım anneannesi dedesi degelecek 25 güne kadar inşallah onlarla oyalanır kardeşiyle oyalanır diye kendime defalarca söyledim ..ama yok sanki "kızımın hakkını yiyormuşum gibi geliyor içim içimi yiyor ağlamamak için zor duruyorum....
fazla değil ama zorluyor bizi 120 tl zaten 2 aylık taksit bekliyor hala ..bebğimin beşiği yok hala o son taksite bebeğe beşik alırım die düşündüm eşime kalsa sana bırakırım diyor ama çok sıkıldığını biliyorum yine krediye başvurmuş benden gizli sıkıntısını söylemez de o yüzden ben de bunu yapmak zorunda kaldım ..kızımla "okul bitecek" die konuştum alıştıırmaya çalışıyorum bi kaç gğüündür hem seviniyorum hem üzülüyorum dedi bana yavrucağımın arkadaşı olsa oturduğum yerde ...
bebeginizide kendinizide boşuna üzmeyin bencede arkadaşın dediği gibi zaten az kaldı okulların kapanmasına anaokulu illaki olacak die bişey yok bu zamana kadar göndermişsiniz zaten
hepimiz aynıyız bişeylerden ksııyoruz.
bence çok fedakar ve çok iyi bir annesin
son zmanlarda okul meselesi nedeniyle bazen kızıma ben kötü anneyim dimi die soruyorum "hayır annecim sen çok iyisin "die boynuma sarılıyor..ay ben niye çok kötü oldum ya....tutamıyorum kendimi kızlar..
fazla değil ama zorluyor bizi 120 tl zaten 2 aylık taksit bekliyor hala ..bebğimin beşiği yok hala o son taksite bebeğe beşik alırım die düşündüm eşime kalsa sana bırakırım diyor ama çok sıkıldığını biliyorum yine krediye başvurmuş benden gizli sıkıntısını söylemez de o yüzden ben de bunu yapmak zorunda kaldım ..kızımla "okul bitecek" die konuştum alıştıırmaya çalışıyorum bi kaç gğüündür hem seviniyorum hem üzülüyorum dedi bana yavrucağımın arkadaşı olsa oturduğum yerde ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?