- 9 Ağustos 2016
- 4.761
- 7.014
- 158
- 37
- Konu Sahibi prenses3599
-
erkekte olmasında neden sorun yok kadında sorun var
Orada "cevapla" butonu varsa cevap vermeye hakkim var demektir.Ben ittifak yaratmaya calismiyorum olaya objektif bakiyorum ve sizin cirkin uslubunuzu eleştiriyorum.Konu sahibinin tek bir konusuyla bunu dusunmeniz yanlis.Ayrica madem doktorsunuz kizin kisiligini eleştiriceginize mesleginizin hakkini verip hastaligina yardimci olun.Gereksiz polemige girip seviyenizi alcaltmayin hanfendi.E tamam o zaman sen niye ustune alınıyorsun? Benim agzimdan kilosuyla sedefiyle ilgili en ufak bir sey cıktı mi ki sen boyle gaza geldin? Sen su anda bir ittifak yaratmaya calisiyorsun ama konu sahibinin derdi ilerdeki kocasi evet. Konu basligi bile evlenmekle ilgili? Sen neyi inkar etme pesindesin hayret valla. Ki kendi eli ve klavyesi varken bana istedigi cevabı veriyor zaten. Rahatsiz olursa o aciklama yapar ya da yapmaz.
Gereksiz polemige girip seviyenizi alcaltmayin hanfendi
Isinize gelmiyorsa goz ardi edebilirsiniz tabiki ama sizin gibi insanlarla karsilastikca insanligimdan soguyorum inanin.Allah akil fikir ihsan eylesin.Onemli olan insan olmak basta.Seni goz ardi ediyorum. Haydi iyi geceler.
Canım evlilik öyle güzellik işi falan değil, nasip işi. Sen doğru bir insan olursan bütün kapılar sana açılır inşaallahmerhaba arkadaslar 18 yasindayim ve kucuklugumden beri sedef hastaligim var vucudumun her yerinde hele alt bacaklarimda cok var ve gecmiyor kac defa universite hastanesine gittik krem verip yolluyorlar ki bu hastalik omurluk malesefonun disinda kucukke cahilligimle bacaklarimi falan jiletle almaya basladim o yuzden tuylerim cok lazer aleti alsam desem yaralarim var zarari olur mu diye dusunuyorum ayrica zayiflamamda lazim hep baslayip birakiyorum spor da yapmaya baslicam onu yaparim ama bogazima hakim olamiyorum arkadaslarla falan evliligi konusuyoruz her genc kiz gibi ama sonra dusununce bu vucutla kim benimle evlenir evlense bile gozu kayar diye dusunuyorum cok uzuluyorum ya gercekten napmam lazim hep agliyorum keske bende guzel olsam diyorum ama yok iste ((
Yukarda boşboş konuşup sedef hastalığının s'sinden haberi olmayanlara cevap vermeyin derim öncelikle. Onlar anlamazlar elbiselerini çıkardığında yara bere içinde vucut görmekten, kaşıntılardan, dökülen kepeklerden, kanayan yaralardan, sürekli yağlı ve dökülen saçlardan. İnsanların öcü gibi bakmasından. Ayy bulaşıcı mı diyip ıslak mendille hemen kendi ellerini silmelerinden.
Anca burda konuşurlar evlilik mi düşünüyosun bu yaşta diye. Kızla okulda sıra arkadaşı arasında dökülen derilerden dolayı tartışma çıkmış mı bilmezler.
Doktorun karar vericek hangi tedavinin uygub olduğhna istersen bana özelden yaz ben sana bilgilerini Veririm.
Sedef hastaları şeker hastaları gibi hayatları boyunca dikkatli yaşamak zorundalar. Geçmez değil geçer elbette. Kontrol altında tutup dokunan şeylerden uzak kalmak gerekiyor. Ve sağlam bir psikoloji.
evet ya haklisin oyle oluyir cidden :) tesekkurlerCanim benim sen sagligini dusun baska bir sey dusunme.
Bir cok erkek kilin tuyun izin selulitin farkina bile varmiyor.
Kil tuy basit mesele. Kilo da basit. Sagligin icin kilo ver kimseye kendini begendirmek icin degil. Ben baya ince uzunum. Kizlarin hepsi imrenir ama erkek arkadaslarim (sevgili degil normal arkadas) biraz yemek ye kilo al bu ne ya der durur.
Bir erkek gozunde su sorun sandiklarinin cogu hic :)
dukan mi ben oyle diyetler yapinca uyamiyorum ya ama bi bakayim yinede ya zaten sedeflerim var ya o yuzden gidememde lazere su satilanlar var ya cikti yeni evde kendin yapiyorsun onlardan almayi dusunuyorumCanim dukan diyeti yap hem ac kalmiyorsun hem saglikli besleniyorsun onun disinda lazere git inan ne halde olan insanlar gidiyor hic cekinme.. jileti birak daha genceciksin
hayir oyle bir takintim yok olmazda zatene sorduk ya
ya farkindaysaniz ben simdi evlenicem demedik ileriye dusunuyorum yoksa suan evlilik hayalleri kurmuyorum olmazda zaten birisi olsa bileYa ne vurmasi ne anormalligi ne normalligi? Yazdiklarima alinmak icin zorluyor musunuz kendinizi anlamiyorum. Eger sen de 16 yasinda ilerdeki kocani düşünüyorsan sen de yanlis yapıyorsun. Konu sahibi de yanlis yapıyor. Hayatınızın merkezine kendinizi koyun. Kilonuz onemliyse de kendiniz icin onemli olsun. Kiliniz tuyunuz onemliyse de kendiniz icin olsun diyoruz burda. Sanki kilosuna ya da yasadigi sorunlara bir sey demisim gibi. O yaslarda evlilik hesabina girerek bir seyleri sorun yapiyorsaniz yanlis yoldasiniz bu kadar net benim icin. Neyse.
Ek olarak: ben ille de anlamak istemiyorum diyorsan sunu soyleyeyim; sevgilim sorun yapar mi diye dusunmeniz de saglikli. Ama bu yasta daha agziniza koca lafi bile yakismiyor. Farkinda degilsiniz ama henuz cocuksunuz.
Yaparsin cok kolay bir diyet ben tam 16 kilo verdim cok kiloluydum.. lazeri evde nasil yaparsin bilmiyorum ama agdayi cok rahat yaparsindukan mi ben oyle diyetler yapinca uyamiyorum ya ama bi bakayim yinede ya zaten sedeflerim var ya o yuzden gidememde lazere su satilanlar var ya cikti yeni evde kendin yapiyorsun onlardan almayi dusunuyorum
ya farkindaysaniz ben simdi evlenicem demedik ileriye dusunuyorum yoksa suan evlilik hayalleri kurmuyorum olmazda zaten birisi olsa bileYa ne vurmasi ne anormalligi ne normalligi? Yazdiklarima alinmak icin zorluyor musunuz kendinizi anlamiyorum. Eger sen de 16 yasinda ilerdeki kocani düşünüyorsan sen de yanlis yapıyorsun. Konu sahibi de yanlis yapıyor. Hayatınızın merkezine kendinizi koyun. Kilonuz onemliyse de kendiniz icin onemli olsun. Kiliniz tuyunuz onemliyse de kendiniz icin olsun diyoruz burda. Sanki kilosuna ya da yasadigi sorunlara bir sey demisim gibi. O yaslarda evlilik hesabina girerek bir seyleri sorun yapiyorsaniz yanlis yoldasiniz bu kadar net benim icin. Neyse.
Ek olarak: ben ille de anlamak istemiyorum diyorsan sunu soyleyeyim; sevgilim sorun yapar mi diye dusunmeniz de saglikli. Ama bu yasta daha agziniza koca lafi bile yakismiyor. Farkinda degilsiniz ama henuz cocuksunuz.
baslikta yazdigim seyi sanki 24 saat boyunca her saniye dusunuyormusum gibi algilamis cogunuz ya ne diyim ki ben simdiE tamam o zaman sen niye ustune alınıyorsun? Benim agzimdan kilosuyla sedefiyle ilgili en ufak bir sey cıktı mi ki sen boyle gaza geldin? Sen su anda bir ittifak yaratmaya calisiyorsun ama konu sahibinin derdi ilerdeki kocasi evet. Konu basligi bile evlenmekle ilgili? Sen neyi inkar etme pesindesin hayret valla. Ki kendi eli ve klavyesi varken bana istedigi cevabı veriyor zaten. Rahatsiz olursa o aciklama yapar ya da yapmaz.
kac ayda vediniz ben hemn vermek istiyorum ya lazer aleri varda onunla agdayida 1 kere bacaklarima yaptim aglamaktanoldum ya ondan yapamam onuYaparsin cok kolay bir diyet ben tam 16 kilo verdim cok kiloluydum.. lazeri evde nasil yaparsin bilmiyorum ama agdayi cok rahat yaparsin
ya sonucta erkek bu mesela erkegin tum vucudunun killi olmasinda bir sorun olmaz erkektir o olabilir ama kadinda sorun olur ve kadinin goruntusu bozulur goze hitap eden bir sey olmaz bu yaralarda boyle benceerkekte olmasında neden sorun yok kadında sorun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?