vücudum çok kötü nasıl evlenicem ?

Yaş 18
Tam eğitim öğretim çağları ve dert ben bu vücutla nasıl evlenirim?
Kilo için diyet yağın spora gidin
Sedef hastalığı için tedavinize devam edin yapılacak bir şey yok
Son olarak evlilik ya da sevgi öyle tipe boya posa görünüşe bağlı olarak gelişen şeyler değildir

Yukarda boşboş konuşup sedef hastalığının s'sinden haberi olmayanlara cevap vermeyin derim öncelikle. Onlar anlamazlar elbiselerini çıkardığında yara bere içinde vucut görmekten, kaşıntılardan, dökülen kepeklerden, kanayan yaralardan, sürekli yağlı ve dökülen saçlardan. İnsanların öcü gibi bakmasından. Ayy bulaşıcı mı diyip ıslak mendille hemen kendi ellerini silmelerinden.

Anca burda konuşurlar evlilik mi düşünüyosun bu yaşta diye. Kızla okulda sıra arkadaşı arasında dökülen derilerden dolayı tartışma çıkmış mı bilmezler.

Doktorun karar vericek hangi tedavinin uygub olduğhna istersen bana özelden yaz ben sana bilgilerini Veririm.

Sedef hastaları şeker hastaları gibi hayatları boyunca dikkatli yaşamak zorundalar. Geçmez değil geçer elbette. Kontrol altında tutup dokunan şeylerden uzak kalmak gerekiyor. Ve sağlam bir psikoloji.

Ciddi bir cilt hastalığı yüzünden psikolojisi bozulmuş, dış görünüşüyle ilgili sorunları olan 18 yaşında çook genç bir arkadaş var karşınızda.
Çok yargılayıcı yorumlar yapılıyor hayret ediyorum.

Konu sahibi Allah kolaylık versin. Tek önerim kendini Mutlu hissettirecek ve enerjini yükseltecek şeylere konsantre olman. Örneğin düzenli Spor yapmak hem psikolojine hem vücuduna çok iyi gelecektir..

Orada "cevapla" butonu varsa cevap vermeye hakkim var demektir.Ben ittifak yaratmaya calismiyorum olaya objektif bakiyorum ve sizin cirkin uslubunuzu eleştiriyorum.Konu sahibinin tek bir konusuyla bunu dusunmeniz yanlis.Ayrica madem doktorsunuz kizin kisiligini eleştiriceginize mesleginizin hakkini verip hastaligina yardimci olun.Gereksiz polemige girip seviyenizi alcaltmayin hanfendi.

Canım evlilik öyle güzellik işi falan değil, nasip işi. Sen doğru bir insan olursan bütün kapılar sana açılır inşaallah

Boş boş konuşuyorsunuz lafı hoş değil önce onu söyleyeyim. Herkesin iyi kötü vücuduyla ilgili derdi var, benim de beni gönül rahatlığı ile dışarı çıkartmayan derslerime girmemi engelleyen bir sindirim hastalığım var, siğil geçirdim o insanların dokunmaya çekinmesi durumunu da biliyorum, sedeften farklı olarak da alerjik egzama sahibiyim sürekli derim dökülüyor yara oluyor vesaire. Yani onlar anlamazlar değil, evet psikoloji zorlayıcı insanın kendinde sürekli olarak rahatsız olduğu bir cilt kusuru görmesi, ama burada tutsak nickli arkadaşın bakış açısı yorumu da var, hayran kaldım cidden, kaldı ki ben de psikoloji zorlayıcı bir sindirim hastalığıyla uğraşıyorum. Hani kimse hastalığı küçümsemedi, yanlış yerlere çekilmesin. Ajitasyona gerek yok, çok daha beterleri de var Allah herkese sağlık versin, yaşı ondan büyük ablaları üslup olarak biraz incitici olsa da bu yaşta koca lafının daha çocuk kişilerin ağzında eğreti durduğunu anlatmaya çalışmış. Ha bunu bu şekilde anlatınca gururu incinmiş haklı olarak, polemik çıkmış da, lütfen insanların düşüncelerini küçümsemeyin. Belki sizden benden daha büyük sağlık dertleri ile uğraşan vardır şu başlığın altında yazanlarda.
Kızlar rica ediyorum siz de yanlış anlamayın, erkek arkadaş lafı değil de direkt koca lafı erken yaşta duyulunca böyle bir tepki geldi, kırılacağınız üslupta gelmiş olabilir tabii, bu konuda da üslubu yanlış bulduğunuzu belirtirseniz karşınızdaki insan bence kendini daha yumuşak şekilde anlatır.

Canim dukan diyeti yap hem ac kalmiyorsun hem saglikli besleniyorsun onun disinda lazere git inan ne halde olan insanlar gidiyor hic cekinme.. jileti birak daha genceciksin

evet ya haklisin oyle oluyir cidden :) tesekkurler

Canim dukan diyeti yap hem ac kalmiyorsun hem saglikli besleniyorsun onun disinda lazere git inan ne halde olan insanlar gidiyor hic cekinme.. jileti birak daha genceciksin
dukan mi ben oyle diyetler yapinca uyamiyorum ya ama bi bakayim yinede ya zaten sedeflerim var ya o yuzden gidememde lazere su satilanlar var ya cikti yeni evde kendin yapiyorsun onlardan almayi dusunuyorum

ya farkindaysaniz ben simdi evlenicem demedik ileriye dusunuyorum yoksa suan evlilik hayalleri kurmuyorum olmazda zaten birisi olsa bile

dukan mi ben oyle diyetler yapinca uyamiyorum ya ama bi bakayim yinede ya zaten sedeflerim var ya o yuzden gidememde lazere su satilanlar var ya cikti yeni evde kendin yapiyorsun onlardan almayi dusunuyorum
Yaparsin cok kolay bir diyet ben tam 16 kilo verdim cok kiloluydum.. lazeri evde nasil yaparsin bilmiyorum ama agdayi cok rahat yaparsin

ya farkindaysaniz ben simdi evlenicem demedik ileriye dusunuyorum yoksa suan evlilik hayalleri kurmuyorum olmazda zaten birisi olsa bile

baslikta yazdigim seyi sanki 24 saat boyunca her saniye dusunuyormusum gibi algilamis cogunuz ya ne diyim ki ben simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…