- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
- Konu Sahibi mavi_pirenses
-
Ya ben de bir ara popomdan kilo aldım o zaman çatlaklar fark ettim şimdi baktığımda göremiyorum kaybolmuş mu ki anlamadım
Canim benimde oyle bu yil kalcamda ufaktan catlaklar belirmeye basladim okadarda spor yapmama yediklerime dikket etmeme ragmen
Haftaya bende basliyorum solaryuma tatilden oncede iyi gelir
Ablam dogum yaptigi icin dogal olarak catlagida cok solaryum sayesinde birazdaha rahatliyor ,bence denemeliyiz spf50 ile yavas yavas girersek zararida olmaz sanirim :)
Bence onlarda biraz dert etmeli ,oyle tipler terde kokar hic bir bayanda ter kokan erkekten hoslanmaz sanirim
Kendilerne karsi gereksiz bir ozguven besliyorlar
Ayyyy yazılanları görünce halime şükrettimallah yardımcımız olsn.
Ne kadar rahatsız edici bir yorum! Biri bir konuda dert yanıyorsa illa gelip kendinizi övmek durumunda mısınız? Valla yazılanlara bakmayın siz, kadınlar ne kadar güzel olurlarsa olsunlar kendilerinden pek memnun olmuyorlar malum, burada görüp "halinize şükrettiğiniz" bayanların beklentisi yüksektir muhtemelen, o sebeple boşuna halinize şükretmeyin, sizden çok daha hoş görünen bayanlar olabilirler zira
Halinize sukretmeyin nedir ya?
Ne kadar rahatsız edici bir yorum! Biri bir konuda dert yanıyorsa illa gelip kendinizi övmek durumunda mısınız? Valla yazılanlara bakmayın siz, kadınlar ne kadar güzel olurlarsa olsunlar kendilerinden pek memnun olmuyorlar malum, burada görüp "halinize şükrettiğiniz" bayanların beklentisi yüksektir muhtemelen, o sebeple boşuna halinize şükretmeyin, sizden çok daha hoş görünen bayanlar olabilirler zira
ben size açıklayayım:arkadaşlar diğer konuların tartışmasını buraya taşımışlar.ne kadar mantıklı!!!!!(?)Halinize sukretmeyin nedir ya?
Offff "buradakileri okuyunca halime şükrettim" diyip gülmesi garip karşılandığı için tepki gösterdi herkes. Ben de insanların sorunlarına bakıp buraya bunu yazmasının yanlış olmasından bahsediyorum. Acaba ne gibi bir anlam çıkarttınız...Zaten şükür kelimesi geçti mi illa anlam arayan birileri çıkıyor. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim buna takılmanıza ama neyse. Gereksiz polemikle arkadaşın konusunu sabote etmek istemiyorum. Mümkünse benden alıntılamayın, zaten sizle ilgili bir yorum yapmadım. İyi günler
halime şükreederim veya etmem bundan sizene bi kere.saygılı olun,bana şükretmeyin diyemezsiniz.her insanın ayrı bi güzelliği vardır.ben burda kimseyi aşağılamadım ki böyle bir şey yapmam da.bu kadar çok rahatsız olduğunuza göre,siz üzerinize alındığınıza göre ayna karşısına geçip de morali bozulanlardan olduğunuz belli.tabi bu da sizin sorununuz banane...büyük beklentilere gelince de anladığım kadarıyla büyük hayaller kuran buyuk beklentilere giren birisiniz.ne diyeyim kolay gelsin....
Daha belirgin olmaz mi peki?esmerlesince catlaklar beyaz oluyor ya. .Kizlar solaryuma girin catlaklarin ve selulitin goruntusunu %80 azaltiyor
Cokta derin catlaginiz yoksa yuzde yuz goruntu duzeliyor benden soylemesi
Okadar guzel ve mükemmelsen fotolarini paylas görelim. Catlak konusuna catlagim yok cok sukur demen tepki topladi.yoksa kime ne senden...illa biri gelip konuyu sebote edicek burda....insanlarin catlagi olup siniri bozulabilir sanane.sen mükemmel vücudunla yasa.zaten bole konusanlarda birseye benzemez ...
kişiliğiniz ortada.ve cevaba bile lüzum yok.
mekemmelim diye konuya girdin .burdakilere bakip haline şükür ettin bende goster bakalim kimsin dedim ne kiziyorsun.
msjnızı okuyun da kim kızmış bi tekrar düşünün.ve bana yazdığınz msj saygı çerçevesinde olmadığı için cevap verme gereği duymadım.
evet halime şükrediyorum bundan sizene.siz kendinizle sorun yaşıyorsanız da banane.sizin sorununuz.herkesin durumu kendini ilgilendirir. kiminde çatlak çok olur kiminde az olur.bu da normal....."göster bakalım kimsin" gibi üslubunuz da şahane!!!çok yakışıyo!!!
Vücudumdaki kilo alıp vermekten oluşan çatlaklardan çok mutsuzum hanımlar
Tedavisi yok diyorlar sadece olmadan önce engellenebilirmiş
Kalçamda simitlerimde her yerimde
En çok kollarımdakilere üzülüyorum
Kolun bükülen kısımlarımda ve çok fazla
Kısa kollu giyemiyorum utanıyorum
Ne yapacağım ben çok mutsuzum çok
Lutfeen tartışmayın hanımlar
maalesef yok tatlım bu illetin. doktora sormuştum lazerle tedavi düşünüyordum ama adam ne yaparsan yap istersen lazere git ama geçmez dedi. geçer diyenlerde işi ticarete dökenler dedi. hal böyle olunca kaç yıllık çatlaklarım bide elden bişey gelmedibenim her yerimde var kolumda karnımda bacaklarımda simitlerimde göğüslerimde bence halinize şükredin :):) ama selülitlerim gitsin diye katı kakao yağı kullanmıştım bacaklarıma bacaklarımda enteresan şekilde kayboldular sanki bi deneyin isterseniz.
lazerle geçiyo ya.her insanda farklı ölçüde netice alınabiliyo.netice alanlara da şahid oldum.yüzde yüz geçmese de kayboluyo denilecek kadar geçiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?