- 1 Eylül 2012
- 2.298
- 460
- 173
- Konu Sahibi mavi_pirenses
-
ben takmıyorum ama geçse kendimi daha iyi hissederim. doktor hayatta caresi yok deyince ben de üstünde durmadım . peki bu lazer için ne yapmak gerekiyor bilginiz varsa paylaşabilir misiniz.
benim dizlerimn arkasında çok az var.yeğenimde de aynı yerde belirgin vardı.birlikte doktora gittik.doktor bana,senin için gerek yok dedi ama yeğenime başlıyalım ama tam olarak gitmez dedi.neyse yeğenim altı ay boyunca ayda bir gitti lazerle yaktılar ve her seansa 200 tl aldı hastane.ve sonuç hüsran...hiç bi netice alamadı yeğenim.aradan bi yıl kadar zaman geçti ve yeğenim güzellik merkezine gitti.netice süper pacaklar.
ben anladığım kadarıyla doktorlar sağlık açısından(tabi işin uzmanı olanlar onlar.vardır bi bildikleri)çok düşük ısıyla yakıyorlar ama güzellik salunları yüksek ısı veriyorlar.çünkü yeğenim hastanede yatırırken lazerden çıktığında sadece kızarıklıklar vardı.ama güzellik merkezinde yaptırırken bacaklarında resmen sarı sarı olmuş kabarmş yanıklar vardı.
ben şu an çocuk tedavisi görüyorum diye erteliyorum.ilerde ben de güzellik merkezinde yaptıracam.
ücret seans başı olarak değil,tam sonuç alındıktan sonra bi ücrete anlaştılar.çünkü bilemezsin kaç seansta sonuç alacağını.kişiye göre sonuç alma seansı değişiyor.şehir gaziantep.ücret tam olarak hatırlamıyorum ama hastaneye göre çok daha düşüktü.öyle bi indirim paketi kampanyaları vardı.e zaten genelde hastaneler güvenilir diye çok yüksek fiyat söylüyorlar.peki ne kadar ücret olarak bi de hangi şehirde.
ücret seans başı olarak değil,tam sonuç alındıktan sonra bi ücrete anlaştılar.çünkü bilemezsin kaç seansta sonuç alacağını.kişiye göre sonuç alma seansı değişiyor.şehir gaziantep.ücret tam olarak hatırlamıyorum ama hastaneye göre çok daha düşüktü.öyle bi indirim paketi kampanyaları vardı.e zaten genelde hastaneler güvenilir diye çok yüksek fiyat söylüyorlar.
seans başı anlaşmayın öyle olunca işi ranta döküyorlar.seansa değilde sonuç almaya göre fiyat koyan yerleri araştırın.
misal ben istanbulda da sormuştum biçok yere ama çoğu seans başına fiyat koydular ve garantisini de vermediler.
Kizlar solaryuma girin catlaklarin ve selulitin goruntusunu %80 azaltiyor
Cokta derin catlaginiz yoksa yuzde yuz goruntu duzeliyor benden soylemesi
msjnızı okuyun da kim kızmış bi tekrar düşünün.ve bana yazdığınz msj saygı çerçevesinde olmadığı için cevap verme gereği duymadım.
evet halime şükrediyorum bundan sizene.siz kendinizle sorun yaşıyorsanız da banane.sizin sorununuz.herkesin durumu kendini ilgilendirir. kiminde çatlak çok olur kiminde az olur.bu da normal....."göster bakalım kimsin" gibi üslubunuz da şahane!!!çok yakışıyo!!!
kimseye hakaret etmedim ve size açıklama yapmak zorunda değilim.Off sıktın bu konudan git bence.mekemmel vucudunla şükür ede ede yasa.sanane milletin catlagindan.
rica ederimmm.inş bebek ciltli olursunuzbende bi araştırmaya başlayım o zaman teşekkür ederimmmm :)
kimseye hakaret etmedim ve size açıklama yapmak zorunda değilim.
yazık çok yazık.....bence siz de gidin biraz ahlak dersi alın.üslubunuza bi bakın.kendinize yakıştırıyosanız bıravo size!
çatlağın tedavisi size göre yok,bana göre var.bana yorum yapmayın.ayrıca bana temennilerde de bulunmayın.Aa neden kiziyorsun ki .haline şükür et bak bizim gibilerde var dunyada...bizim gibi olsan intihar falan ederdin heralde. Bu arada catlagin tedavisi yok .insanlari yanlış yonlendirme bos yere para harcamasinlar catlak lazerle yakilmaz tuy mu bu yakilcak.alt deri yırtıliyor.neysr umarım hamile kalip catlamazsin yoksa halin fena...
benim çevremde çatlaktan kurtulan kişilere şahit olduğumoldu.çatlağın tedavisi size göre yok,bana göre var.bana yorum yapmayın.ayrıca bana temennilerde bulunmayın.Aa neden kiziyorsun ki .haline şükür et bak bizim gibilerde var dunyada...bizim gibi olsan intihar falan ederdin heralde. Bu arada catlagin tedavisi yok .insanlari yanlış yonlendirme bos yere para harcamasinlar catlak lazerle yakilmaz tuy mu bu yakilcak.alt deri yırtıliyor.neysr umarım hamile kalip catlamazsin yoksa halin fena...
benim çevremde çatlaktan kurtulan kişilere şahit olduğumoldu.çatlağın tedavisi size göre yok,bana göre var.bana yorum yapmayın.ayrıca bana temennilerde bulunmayın.
üzerinize alınmışsanız sizin sorununuz.benim çevrem beni ilgilendirir.oldu canım benim . buraya gelip milleti sinir ettin ondan cevap verdim sana . neyse inşş çatlamazsın diyorum yinede ....
senin çevren doktorlardan daha iyi biliyor heralde . benim en yakın arkadaşım kadın doğumcu canım biz neyin ne olduğunu biliyoruz sallamıyoruz oturduğumuz yerden ...
ben size açıklayayım:arkadaşlar diğer konuların tartışmasını buraya taşımışlar.ne kadar mantıklı!!!!!(?)
"zaten şükür kelimesi geçti mi illa anlam arayan birileri oluyo" demekle çok güzel ifade etmişsiniz kendinizi.şükrün anlamını bilemediğiniz için anlam arayıp yanlış anlamlarla kendinizi tatmin edip burda konumunuzu belirlemişsinizkolay gelsin....
"herkes tepki gösterdi"deiğiniz de "temmuzsonu" isimli üye.onun da geçmiş yazılarına bakın ki ona göre yarum yapın."temmuzsonu" isimli üye başka konuların tartışmasını bu konuya taşımış.çok zekice bi düşünceymiş!!!!!!
.........!!!!!!
farkındaysanız boş boş yazdığınız için cevap gereği duymuyorum zaten.siz de yazmazsanız sevinirim.Diğer konulardan haberim yok valla. Şükrün anlamını da sizinle tartışacak değilim, azıcık daha okursanız sadece o olmadığını görürsünüz, Tepki alındığına göre ters bi şey var demek ki, oturun milletin zekasını sorgulayacağınıza kendinizinkini sorgulayın. Valla daha yazardım da sizin yüzünüzden ban yiyesim yok hiçDiyet topiğimiz var ona girmek istiyorum her gün Hadi size güle güle, alıntılayıp durmayın size laf anlatmakla harcayacak vaktim yok
farkındaysanız boş boş yazdığınız için cevap gereği duymuyorum zaten.siz de yazmazsanız sevinirim.
evet kahveyi ben de duymuştum.gerçekten faydası varmış.Bende cok az vardi kahve ictikten sonra kalan telveyle masaj yaptim..ceviz kayisi bir cok yag ile masaj yaptim yok gibi suan
sizin bu yaptığınız ne peki?ilk yazan sizdiniz.biraz geçmişinize bakın derim.Allahım hala yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?