vücudumdaki çatlaklar :(:(

Cnm benimkiler beyaz ama bi iki yerde bole derinlik var dokununca girintiler hissedilior peki buna care oluyormu? Anladigm kadariyla beyaz catlaklarda bise etki etmio bari derinliklere etki ediormu? Ayrica ne kdr zamanda farki gorebilioruz vede hergun mu yapmak gerekior iki gunde bir mi nasil olcak onuda blirtirsen super olur :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hamile kaldigimda karnima ve goguslerime surekli bebeyagi surdum 10 kat fazla nemi hapseder yaziyodu uzerinde markasi dilimin ucunda?herneyse hamilelikte 20kilo aldim kizim yakinda yasina girecek Allah nasip ederse goguslerimde ve karnimda tek catlak yok ki en cok buyuyen sisen yerlerim oralarimdi bacaklarima ve kalcama surmemistim oralardan biraz catlamisimdemem oki hanimlar hamile kalinca bol bol yaglanin hani catlak irsi annede varsa naparsan yap oluyo diyolar benim annemde cok vardi karninda ama bende olmadi.

Kimsenin bendekiler kadar olduğunu sanmıyorum.
Neredeyse vücudumun her noktasında var.
Diz kapağı arkası bacaklar,kollar,kalça bell
maalesef böbreklerden dolayı ilaç kullandıktan sonra öyle hızlı kilo aldım ki 76 oldum oysa 62 kiloydum bunlar 5 ayda falan oldu.
çaresinin oldğunu düşünürdüm hep çok üzüldüm şimdi
Ama halinize şükkredin bendekiler çok derin
artık vücudummu tanıyamıorum ve sevemiyorum

Not: Bu arada şükürden kastım olay olan arkadaşının tarzında ve o üslubta olmasın, mümkünse içinizden olsun :))))

Son düzenleme:
rica ederimmm.inş bebek ciltli olursunuzben de bi hayırlısıyla bebiş olursa inş,ilerde ben de başlayacam.

ayyyy inşallah bebek gibi cildimiz olur:) Allah bebişinizi hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah..

off eğer gerçekse bu dediğiniz yatar kalkar dua ederim o derece

Canım ben kullanıyorum hala ve sonucu gayet mükemmel.. evet o çatlakların arası ince olduğundan tamamen normal deri haline dönmesi zor oluyor ama yine de o çok acayip iğrenç çatlak görüntüsü var ya işte onu yok ediyor :) ben memnunum kullanıyorum inşallah etkisini görürsün.. ilk bir kaç kullanımdan sonra anlarsın aradaki farkı :)

derinlikler gidiyor canım normal ten hizasında oluyor o çatlak derinliğinin olduğu yerelere göre olmayan yerleri diyeyim. beyaz çatlağım hala kullanıyorum. ablam 1 yıldır kullanıyor neredeyse bitti diyebilirim ki onun beyazdı çatlakları. zamanı fark etmez ama her duştan sonra sürmen gerek cildin kurumamış oluyor hem doğal krem gibi :) iki günde bir de olsa oluyor sorun olmuyor :)

Cok saol cnm denicem insallah:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

teşekkür ederim cevabın için.
bir de bir şey soracağım izninle. bu yapılan yağın herhangi bir zamanı var mı? yani şu kadar süre kullanılır gibi bir şey var mı?
haftada bir uygulasam? vücutta çok mu kötü kokuyor

bazı arkadaşlar solaryum iyi demiş ama ben solrayumdan sonra daha belirgin oldugunu düşünüyorum geçen sene tatile gitmeden önce solaryuma girdim rengim koyulaştıkça çatlaklar daha ortada oldu kesik gibi göründü bu seferde şuan bio oil yağ kullanmaya başladım çok azda olsa rengini deiştirio ama tamamen yok edicek bir alternatif yok lazer içinde görüştüm ama %70 seviyede azalır dediler okadar para verip az bir düzelme görmektense bu yağla azaltmak daha mantıklı geldi 2 ay kadar sürekli kullanılması gerekiyomuş eczacım böyle söyledi

yok canım ama ben önce zeytinyağı kullanıyordum onun da etkisi iyiydi ama haşhaşın daha çok faydasını gördüm.. 1 yıldır zeytinyağı 4 aydırda haşhaş yağını kullanıyorum. haftada bir de uygulayabilirsin iki güne bir de.. vücutta sadece banyodan çıktığında kokuyor sonrasında koku falan yok :) havlun çok kötü kokuyor bildiğin zeytinyağı kokusu oluyor havluda yani o konuda bir sıkıntın olmasın yani..

Bende de var. Biraz kolların üst kısmında, biraz da bacaklarda. Ve süt gibi bembeyazım Damarlarım bile belli yani bırakın çatlağı o derece yani.
Kiloluyken epey sırıtırdı. Şimdi kilo verdim o kadar belli olmuyor. Beyazladı çünkü, ben de beyaz olunca çoğu zaman o kadar belli etmiyor.
Kiloluysanız kilo verin bence ilk adım olarak.
Kahve telvesi denemiştim, azalıyor gibi olmuştu bir dönem. Kk da konusu var, bayağı da sonuç alan olmuştu. Girin bir bakın.

Eğer 'aşırı' diyebileceğiniz şekilde değilse çatlaklarınız bence hiç uğraşmayın. Hadi bahsettiğiniz şey yara izleri, yoğun sivilceler yada cilt hastalıkları(mantar, sedef vs..) gibi şeyler olsaydı onları yok etmeniz gerekti ama çatlak son derece doğal bir şey. Çoğu kadın yaşar bunu, çocuk doğurmuş kadınlar daha çok yaşar. Ayrıca erkeklerde çatlaklara takılmaz merak etmeyin. Bir kadın vücuduna dikkat etmeli mesela formunu korumalı, sadece zayıf olmak yetmez spor yapıp sıkı bir vücudu olmalı, tüm vücuduna peeling yapmalı vs... yani siz zaten genel bakımınızı yapıyorsanız çatlaklar hiç göze batmaz.
Ama yine de size kısa yoldan çözüm olabilecek bir şey söyleyim, çatlaklarınızdan kurtulabilmeniz için solaryuma girmeniz yeterli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…