- 22 Eylül 2011
- 949
- 1.233
- 133
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Ozenmekle olmuyor, diyet gruplarimiz var buyur gel, senide zayiflatalimBence çok kilosu yok ondan5 kilo verse normal olur 10 kilo verse zayıf ahh ahh keşke benimde fazlam o kadarcık olsa sana çok özeniyorum
Çok istiyorum ama yarıda bırakırım diye utanıyorumOzenmekle olmuyor, diyet gruplarimiz var buyur gel, senide zayiflatalim
Alissan birakmazsin, insan birakamiyor vicdan yapıyorÇok istiyorum ama yarıda bırakırım diye utanıyorum
bibi biraz kilo verince insana güven geliyor daha fazlasını neden vermeyim ki diyor . Arkadaşın dediğini düşün bencede.Çok istiyorum ama yarıda bırakırım diye utanıyorum
Of böyle hayatlar var mi gercekten? hayir insan bile isteye kendi hayatını niye acikli bir dram halinde yasar ki?
Alissan birakmazsin, insan birakamiyor vicdan yapıyor
Hiç aklimdan çıkmiyor ki zatenbibi biraz kilo verince insana güven geliyor daha fazlasını neden vermeyim ki diyor . Arkadaşın dediğini düşün bencede.
+1 maalesefYok artık 175 boya 80 kilo ne kadar kötü olabilir şükret benim gibi 40 50 kilo fazlan yok dur bi gidip intihar edeyim
Az şükretmeyi bilin en fazla 1 aya verirsin fazlalığını
Çıkmama ile olmuyor, icrata dökmek lazımHiç aklimdan çıkmiyor ki zaten
Kız burada ne işin var o zaman, diyet gruplarına gitsene+1 maalesef
45 kilo fazlalığa sahip olana beni de yazın
+1 maalesef
45 kilo fazlalığa sahip olana beni de yazın
ekol parantez seçil faik sönmez defakto bonprix
bu sıtelere bu markalara bakın burda boyu uzun ve etıne dolgun hanımlara guzel seyler var
sureklı alısverıs yaptıgım markalardır
vallahi bir kere denedim ama yine deneyeceğim şiştikçe şişiyorum vereyim dedikçe alıyorumKız burada ne işin var o zaman, diyet gruplarına gitsene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?