- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.575
- 598
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Bunlar aynı şak şak yapanlar vardır ya bilirsin onlar gibi olanlar.
Kuru gürültü yani.
Kuru sıkı da diyebiliriz.
Halepte Suriye'de senelerdir savas var. Daha yeni olan bir şey degil.
Senelerdir insanlar kırılıyor aç susuz.
Öyle orda burada vicdan kasmayla olmuyor o işler. Adam oturmuş mesaj atıyor neymiş sure topluyom dua dağıtıyom. Birde arıyor beni yapican mi diyor. Len bilmem kimin çocuğu. Dalga mi geciyon benimle. Sag elin verdigini sol el gormesin diyor. Kalkmış kampanya başlatmislar.
Sadece orada da degil şöyle camdan dışarı bakınca bile yardima muhtaç illa kedi kopek dostumuzu görürüz.
Afedersin ama şöyle düşün evi b*k götürüyor biz bahçeyle uğraşıyoruz ülke olarak. Ay neyse yazmicam tutamicam kendimi.
Şak şakcılar aynen devam kuru gürültüye.
of off. Suan bile deli gibi açım ama yemiyorum. Sonuc ise ayni...
Dans etmek kilo verdirir mi acaba?
Yılbaşı için yemeğe güzel bir elbise alayım dedim 20 dükkan gezmişimdir belki daha fazla. her yerde çok güzel elbiseler var hepsine bayıldım. Ama malesef ya beden olmuyor ya bana oluyo ama hiç güzel durmuyor yanlar çok çıkıyo.. hem boyum hem kilom olunca çok sıkıntılı oluyor. bana olan çok yakışan da oldu onun da boyu acayip kısa geldi. kısa elbiseler bana mini oluyo. kafayı yedim. o kadar moralim bozuldu ki. yolda az kala araba çarpıyordu ayağıma deydi araba. Yeni aldığım ayakkabı mağazanın cam kapısı gelince yırtıldı. ayaklarım zonkluyordu artık eve geldim alamadan. Evde de hiç yok kışlık elbisem. Ne yapacağım ne giyeceğim moralim çok bozuldu. boyum 175 ee kilo da 80 olunca elbise filan bulamadım... zayıflamam gerek ama tatlıdan çikolatadan vazgeçemiyorum da.. Ne yapacağım benn
dıyetısyene gıdıp ,spor yapmadan ıstedıgın vucuda kavusamazsın.Yılbaşı için yemeğe güzel bir elbise alayım dedim 20 dükkan gezmişimdir belki daha fazla. her yerde çok güzel elbiseler var hepsine bayıldım. Ama malesef ya beden olmuyor ya bana oluyo ama hiç güzel durmuyor yanlar çok çıkıyo.. hem boyum hem kilom olunca çok sıkıntılı oluyor. bana olan çok yakışan da oldu onun da boyu acayip kısa geldi. kısa elbiseler bana mini oluyo. kafayı yedim. o kadar moralim bozuldu ki. yolda az kala araba çarpıyordu ayağıma deydi araba. Yeni aldığım ayakkabı mağazanın cam kapısı gelince yırtıldı. ayaklarım zonkluyordu artık eve geldim alamadan. Evde de hiç yok kışlık elbisem. Ne yapacağım ne giyeceğim moralim çok bozuldu. boyum 175 ee kilo da 80 olunca elbise filan bulamadım... zayıflamam gerek ama tatlıdan çikolatadan vazgeçemiyorum da.. Ne yapacağım benn
Ilk kisim ok ama ikinci kisimdaki dusunce dogru degil. Icimizdeki problemleri sifirlayana kadar disari bakmayalim diye bir strateji olamaz. Zaten ulke ici olaylar da sifirlanmaz oyle bir dunya yok. Amerika'da, Rusya'da, Fransa'da vs. hic ac yok diye mi elleri butun dunyaya uzaniyor ve mudahale halinde? Hayir. Bu ayni zamanda bir strateji. Rusya'nin kendi icinde cok ciddi problemleri olsa dahi asla Ukrayna, Gurcistan veya Ermenistan uzerinden elini cekmez ve cekemez cunku oradaki en ufak olayin etkisi Rusya'ya sirayet eder. Medyanin pompaladigi icimizdeki olaylara odaklanalim fikri sorunlu ya da artniyetli bir fikir. Ama yardimla ama yardimsiz Suriye'nin de sinirdaki ve hatta daha uzak cografyalarin islerinin icinde olmak gerek. Dunya her gecen gun biraz daha kuculuyor. Midye gibi kabugumuza kapanarak varligimizi surduremeyiz.Bunlar aynı şak şak yapanlar vardır ya bilirsin onlar gibi olanlar.
Kuru gürültü yani.
Kuru sıkı da diyebiliriz.
Halepte Suriye'de senelerdir savas var. Daha yeni olan bir şey degil.
Senelerdir insanlar kırılıyor aç susuz.
Öyle orda burada vicdan kasmayla olmuyor o işler. Adam oturmuş mesaj atıyor neymiş sure topluyom dua dağıtıyom. Birde arıyor beni yapican mi diyor. Len bilmem kimin çocuğu. Dalga mi geciyon benimle. Sag elin verdigini sol el gormesin diyor. Kalkmış kampanya başlatmislar.
Sadece orada da degil şöyle camdan dışarı bakınca bile yardima muhtaç illa kedi kopek dostumuzu görürüz.
Afedersin ama şöyle düşün evi b*k götürüyor biz bahçeyle uğraşıyoruz ülke olarak. Ay neyse yazmicam tutamicam kendimi.
Şak şakcılar aynen devam kuru gürültüye.
sen kendini beğenmezsen dünya da seni beğenmez. özgüven sahibi olman lazım biraz.. en önemlisi de sağlığın. kilo alınır da verilir de. özgüvenin tam olursa iraden de olur o zaman kilo verebilirsin. veremem diye düşündükçe kendine güvenmedikçe hiçbir hareket olmaz.Yılbaşı için yemeğe güzel bir elbise alayım dedim 20 dükkan gezmişimdir belki daha fazla. her yerde çok güzel elbiseler var hepsine bayıldım. Ama malesef ya beden olmuyor ya bana oluyo ama hiç güzel durmuyor yanlar çok çıkıyo.. hem boyum hem kilom olunca çok sıkıntılı oluyor. bana olan çok yakışan da oldu onun da boyu acayip kısa geldi. kısa elbiseler bana mini oluyo. kafayı yedim. o kadar moralim bozuldu ki. yolda az kala araba çarpıyordu ayağıma deydi araba. Yeni aldığım ayakkabı mağazanın cam kapısı gelince yırtıldı. ayaklarım zonkluyordu artık eve geldim alamadan. Evde de hiç yok kışlık elbisem. Ne yapacağım ne giyeceğim moralim çok bozuldu. boyum 175 ee kilo da 80 olunca elbise filan bulamadım... zayıflamam gerek ama tatlıdan çikolatadan vazgeçemiyorum da.. Ne yapacağım benn
Sisman degilsin ki sen gayet iyisin. Sadece boyun uzun. Gogus altindan veya kruvaze elbiselere baktin mi. Gogusten alti bol ve uzun yani. Oyle elbiseler tum kusurlari orter.Yılbaşı için yemeğe güzel bir elbise alayım dedim 20 dükkan gezmişimdir belki daha fazla. her yerde çok güzel elbiseler var hepsine bayıldım. Ama malesef ya beden olmuyor ya bana oluyo ama hiç güzel durmuyor yanlar çok çıkıyo.. hem boyum hem kilom olunca çok sıkıntılı oluyor. bana olan çok yakışan da oldu onun da boyu acayip kısa geldi. kısa elbiseler bana mini oluyo. kafayı yedim. o kadar moralim bozuldu ki. yolda az kala araba çarpıyordu ayağıma deydi araba. Yeni aldığım ayakkabı mağazanın cam kapısı gelince yırtıldı. ayaklarım zonkluyordu artık eve geldim alamadan. Evde de hiç yok kışlık elbisem. Ne yapacağım ne giyeceğim moralim çok bozuldu. boyum 175 ee kilo da 80 olunca elbise filan bulamadım... zayıflamam gerek ama tatlıdan çikolatadan vazgeçemiyorum da.. Ne yapacağım benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?