Vücudumu çöpe atmak istiyorum..

Yine saçma ve gereksiz yorumlar gelmiş. Nedem site yöneticileri bu üyelerle ilgilenmiyor ki.

Halepte dert var senin derdin de utandim diyen var.
Derde bak şükret diyen vaar.
Varda var.

Konu sahibi size vaaz verin mi dedi acaba.
Varsa fikrin söylersin. Yoksa ego vicdan kasmasın kimse.
Halebe üzülen gitsin sınıra yardim etsin. Katilsin gönüllü yardim kuruluşlarına gitsin.
Madem cok vicdanlısın uuzluyorsun burada laf yetiştirme.
Hayret bir şeyler ya.

Konu sahibi sana da diyet yapmani öneririm.

İnstagram da 40 kilo nasıl gider diye bir hesap var. Tüm videolarina paylaşımlarına bakın derim o kadar güzel motive ediyor ki. Çok fazlaniz yok. Kolayca verebilisiniz sadece kendinize inanın ve istediğiniz bedene ulaşmak için çaba harcayin

Ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin derler. Ya boğazını tutmalısın ya da bu vücuda alışmalısın. Boyun uzunmuş ne güzel bu sana büyük bir fırsat sunuyor. Eğer istediğin elbiseler yakışmıyorda bu senin zayıflaman için bir bahane olsun. Yılbaşı için artık olan şeylerden idare edin. Bir sonraki seneye daha fit gitmenin hesabını şimdiden yapın.

Dans etmek kilo verdirir mi acaba?

Bir buna bir de kedi köpeğe yardım edeceğinize aç çocukları doyurunculara hastayım. Kendileri ne yapıyor acaba klavye ağlaklığı dışında.

Annem 1.70 boyunda kilosu 83 falan. Ama "kilolu" denilecek bir görüntüsü yok bence, siz de çok büyütmeyin, tabi ki kilo verebilirseniz daha güzel olur. Ama anneme uygun göbeğini kapatabilecek elbise bulabiliyoruz, biraz daha kalın ve koyu renkli kumaşlar tercih edebilirsiniz

Bu arada insanın varolduğu ilk andan itibaren dünya üzerindeki bütün insanların yaşadığınız her an sizden daha büyük derdi olan birileri illa ki vardı.

Sürekli bizden daha kötüleri düşünüp kendi hayatımızdaki her derdi görmemeye çalışmak insanın kendine zulmetmesinden başka bir şey olamaz.

Bi insanın kilosunun fazla olmasına üzülmesi aynı zamanda savaşlarda ölen çocuklara üzülmesine engel değil.

Hayatımızı dünyadaki kötülüklere üzülmeye harcasak ölene kadar ağıt yakmamız gerekir. Elbette evrendeki yardıma muhtaç her şeye elimizden geldiğince yardım etmeliyiz, hiçbir kötülüğe göz yummamalıyız ama bu kendi hayatımızı yaşamayacağız anlamına gelmez.

Bir buna bir de kedi köpeğe yardım edeceğinize aç çocukları doyurunculara hastayım. Kendileri ne yapıyor acaba klavye ağlaklığı dışında.

Bunlar aynı şak şak yapanlar vardır ya bilirsin onlar gibi olanlar.
Kuru gürültü yani.
Kuru sıkı da diyebiliriz.
Halepte Suriye'de senelerdir savas var. Daha yeni olan bir şey degil.
Senelerdir insanlar kırılıyor aç susuz.
Öyle orda burada vicdan kasmayla olmuyor o işler. Adam oturmuş mesaj atıyor neymiş sure topluyom dua dağıtıyom. Birde arıyor beni yapican mi diyor. Len bilmem kimin çocuğu. Dalga mi geciyon benimle. Sag elin verdigini sol el gormesin diyor. Kalkmış kampanya başlatmislar.
Sadece orada da degil şöyle camdan dışarı bakınca bile yardima muhtaç illa kedi kopek dostumuzu görürüz.
Afedersin ama şöyle düşün evi b*k götürüyor biz bahçeyle uğraşıyoruz ülke olarak. Ay neyse yazmicam tutamicam kendimi.

Şak şakcılar aynen devam kuru gürültüye.

Ben geyik muhabbeti yaptığını düşünüyorum başlığın için, gerçeklik payı yok çünkü, felsefeye gerek te yok..

20 koca günün var, ödem atmak için iyi bir süre, sporla da yanları göbeği 2-3 cm inceltebilirsin.
Günümüz korseleri muazzam, alırsın giyersin, güzel bir gece geçirirsin.

Sıkma canını,
175 boy kimde var nereye atıyon vücudunu
Hey yavrum hey, 165 olarak dolanıyorum etrafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…