Vücut Güzelliği Çok Önemli mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay şunu da söylim kk da çokça karşilaştım ne kadar bu konuda erkekleri gomsenizde kadınlar daha beter kilolu özellikle kadınlara demedikleri kalmıyor :KK66: burda konularda bazen öyle şeyler okuyorum ki böyle oluyorum :KK57: hele bi 34 beden saçmalığı varki 36 bedene şisman diyorlar :KK70:
Kim diyor onu lo. Şişman çıktım iyi mi asdfghj

Ne yazık ki o erkekleri yetiştirende bir kadın. Benim erkek çocuğum olsa eminim ki kadınlara karşı nazik, kibar bir birey olurdu. Ne olursa olsun asla kaba davranmaması gerektiğini çok sıkıntılı biri ile karşılaşırsa da mesafe kalp kırmadan mesafe koyması gerektiğini öğretirdim. Aslında yetiştirmek, öğretmek zor değil ama doğurup bir kenara atmak daha kolayına geliyor annelerin. Karnını doyurup, okula gönderince anne baba olduklarını düşünüyorlar. Kadınlar zaten aile baskısından, içe kapanık, özgüvensiz büyüyor, çoğu boşanamıyor. Yalnız kalmaktansa g*tü boklu erkeği çekmeye razıyım diyorlar adeta bende buna şaşırıyorum. Bu sayfada nelerini okuyoruz nefes alsa yeter biriyle evleneyim diyenler var :) Sizinde dediğiniz gibi hak ettikleri değer verseler mecburen düzeltecekler kendilerini. Ama bu yaşanılanların sebebi yine kadın oluyor. Üzülerek her konuda bunu belirtiyorum.
Ah biz kadınlar maalesef duygusal anlamda bazen çok zayıf olabiliyoruz. İnanılmaz boşluk içinde kalabiliyoruz ve o duygusal boşluk, sevilme hissi, sahiplenilme hissi her şeyi
yaptırabiliyor. Tabii öncesinde kadının ekonomik sosyal imkanları da yoktu. Kendi başına yetemiyordu. Maalesef böyle bir sosyolojik toplumu devraldık. Bunun yeniden inşası çok zor üstelik. Ama kendi ayaklarımızın üstünde özgüvenli dimdik durur, her şeyi çatır çatır söyleyip hak edene hak ettiğini verirsek ancak insana değer verme bilinci yerleşir ve böyle çocuklar da yetiştirebiliriz.

Ben erkeklerin artik guzellge önem verdiğini düşünmüyorum.
Ne kadar güzel adam varsa yanında maymundan hallice kadınlar oluyor 🤣
Kendilerini güzel sanıyorlar o ayru konu bir koca sevgili bulmuşlar diye.
Erkekler gününüzde daha çok kadının tipine değil cebine bakıyor valla
Bir kadın diğer kadınlar için maymundan hallice diye bir tanımlama yapıyorsa erkeklere hiç birsey dememek lazım

Valla öyle diş fırçalamaktan aciz kıllolar gelip ahkam kesiyorlar kadın dediğin öyle olur yeeaa böyle olur yeaa diye. Kıllolar dönün önce kişisel temizliğinizi yapın demezler mi adama? derler.
Bir de kol kılı öğrenmişler iyi ki. Napsan bir lafları var. Saçını uzat kezban, kısa saç kullan erkek Fatma; kapalı giyin yobaz, açık giyin yollu; şöyle Türk kızı böyle Türk kızı, Türk kızının osu busu şunu yapan Türk kızı... Nasıl var olmamızı bekliyorlar acaba?

Merhaba. Yaşım kırk. Hiç evlenmedim. Çok kilo alıp verdiğim için geçmişten bugüne, vücudum artık komple sarkık. Kollarım, bacaklarım bile.

Bu durum beni çok üzüyor. Erkekler buna çok dikkat ediyor değil mi?

Tüm vücut fazla deriyi aldırıp germe ameliyatı olacağım fakat aklımdaki soru şu; işe yarar mı? Kalan izler sorun olur mu ya da erkekler böyle de sever mi?
Siz kendinizi sevip saygi duyunca herkes duyar ;)

Bir erkeğe güzel görünmek için çaba içerisinde olunmasına karşıyım.
Öyle olunca kendilerini bişey zannedip duruyorlar.
Cinsel isteksizlik konusu açılınca bile halen kırmızı don giydin mi, özel hazırlandın mı diye soran bir kitle var.
Toplum kadını erkeğe köle, cariye olarak gördüğü için bu hale gelindiğini düşünüyorum.

Kendi yaşam tecrübelerimden şunu anladım.
Kadın ne kadar kendinden emin ve dik duruşlu ise erkek ona o kadar saygı gösteriyor.
Ama yok canım çatlağımdan rahatsız mısın, şuramı beğeniyor musun diye karşılarında ezildiğimizde onlarda ezdikçe eziyor ve zamanla saygı duymamaya başlıyor.
Yani kendisinden memnun değil ki, ben neden memnun olayım durumu.
Kadın yatırımı kendi özgüvenine yapmalı.
İnsanın gücü kadın/erkek farketmiyor özgüveninden belli oluyor çünkü.

yuz guzelligine bakiyorlar yuzunuz guzelse kiloymus sarkmaymis falan pek onemsemiyorlar yani kisiden kisiye degisir tabi ama benim gozlemlerim bu sekilde..Spor yapin ayrica ne ameliyati derin derin kesikler olacak ne luzumu var zaten evleneceginiz kisi muhtemelen ayni yaslarda olacak bir benjamin degilse kolajeni kadinlarla ayni miktarda azalacagi icin bir taş olmayacak bence rahat olun ve ic guzelligune bakan biriyle evlenin cubku kilo olmaz ize takilir uzulursunuz

Burdaki herkes erkolara kin kusmuş, erkekleri şımartıyoruz demiş. Helal olsun güçlü hatunlar.
BDVde kocam neden böyle diye diye konu açarsanız saçınızı yolarım kız.
Ama doğrusu bu Tokatın Fıstıkı :))) daha sevgiliyken adamın tüüüüüm kısıtlamalarını kabul edip beni seviyor sahipleniyor, sevdiği için de kıskanıyor diyoruz yelkenleri suya indiriyoruz, evleniyoruz adam dozu arttırıyor düzelir diye bekliyoruz, işten gelip beyimize yemek yapacağız, çay kahve içireceğiz, bir yandan kucaktaki bebeği uyutacağız diye bin parçaya bölünürken adam elinde telefon o sayfa senin bu oyun benim keyif çatıyor ama sorsan işten yorgun gelmiş, yemek yapmayı beceremezmiş, çamaşır yıkamak kadın işiymiş deyip kenara çekiliyor, sen elindeki maaşı dibine kadar eve harcarken adam maaşı telefona, pcye, arkadaşlarıyla gideceği yemeğe harcıyor, aaa sonra bir bakıyorsun yıllar geçmiş senin kenarda paran da yok bin parçaya bölünmekten aynaya bile bakamamışsın, adam ayna karşısında saatlerini geçirip senin yıkayıp ütülediğin gömleği pantolonu çekmiş bir hatunla buluşmaya gidiyor.

Ev işlerini yaptıracak değil gerçekten değer veren seven biriyle evlenirseniz, her yaptığını sineye çekmezseniz, günü geldiğinde kapıyı vurup gidebilecek cesarette olursanız kocam neden böyle diye konu açmazsınız.
Tabii ayrıca aile hayatlarını da iyi gözlemlemek gerek, anne baba birbirine ve çocuklarına nasıl davranıyor, kız kardeşler varsa evde işler yalnızca kız kardeşlere mi yaptırılıyor yoksa herkes bir işin ucundan tutuyor mu?

Deri aldıran tanıdığım yok ama Deri aldırma operasyonunu tlc de izliyordum zor gibi görünüyor çokmu fazlalar ? aşırı değillerse mutlaka daha kolay bir yöntem vardır
Kollarındaki deriyi kas yaparak biraz kaldırabilirsin

Merhaba. Yaşım kırk. Hiç evlenmedim. Çok kilo alıp verdiğim için geçmişten bugüne, vücudum artık komple sarkık. Kollarım, bacaklarım bile.

Tüm vücut fazla deriyi aldırıp germe ameliyatı olacağım fakat aklımdaki soru şu; işe yarar mı? Kalan izler sorun olur mu ya da erkekler böyle de sever mi?
Abla 96 kilo ile nisanlandim.Yapacaksan kendin için düzelt vücudunu.Spor yap bol su iç.

Yerinizde olsam ameliyatla değil spor,pilates, yoga ile sıkılaşmaya çalışırdım. Ameliyat iz bırakır.

Erkeklerin ne istediği önemli değil sen güzel ol kendin için bacısu 😘

Ben tübüler meme ameliyatı oldum ve bayaa izler var, hiç kusur olarak da görmedim, hatta kendimle dalga geçiyorum, özel bak görmemişsindir böylesini diye. hissettirmediler de başka türlü bağ kurabilecek insanları seçerseniz bunların önemli olmadığını görürsünüz. Zaten sizin yaşlarda hala bunların peşinde koşan biriyle de olmayın ya.

Erkeklerin ne düşündüğünü neden umursuyorsunuz ki? Kendiniz gerekli goruyorsaniz yaparsiniz. Seven boyle de sever. Erkekler nasıl seviyorsa, hep oyle mi olacaksiniz yani?

Heh işte tek eksiğimiz bu. Fazla merhamet. Kültürümüzde bir saçmalık var "Aman yuvanı yıkma"
Kadınların kadınlara yaptığı gereksiz bir telkin, evliliğiniz kötüyse ayrılacaksınız, şiddet gör ama çek, aldatıl ama çek, kumar alkol bağımlısı olsun ama çek, çalışmasın ama çek.
Erkekler de nasılsa ne yapsam çekecek bir kadın var deyip yayılıyor.

Yine aynı akrabalarımı örnek vereceğim ama :))) erkek benim akrabam boyu devrilsin, ne çalışır ne karısına güzel bir söz söyler, ne sever ne saygısı var, yakışıklı desem değil, paralı desem değil, kaslı üçgen vücut desen yok, karısıysa çalışkan, güzel, maharetli, kadın çalışarak evini arabasını her şeyini aldı ama adam karısının aldığı evde bir kavga çıkarıyor kadını kendi evinden kovuyor, seni boşarım diyor kadın boşama diye ağlıyor, kadın sevgisi yüzünden öyle şımartmış ki beni öpmek için para vermen lazım bile diyor adam🤦‍♀️

Kadına defalarca dedik ki boşa şunu, sırtında taşıyorsun yıllardır, ben akrabam olmasından utanıyorum sen niye böyle bir kocan olmasında ısrar ediyorsun? Seviyorum diyor kadın😵‍💫

Biz bağımlılığı sevgi sanıyoruz, toplum kadına evli olmayı dayatmış, erkek olmadan kadın kendini hiç sanıyor oysa biz hiç değiliz ama işte kendi değerini bilmezsen kimse değer vermez.

Benim kuzenim de sarkmalar yüzünden spora başladı. Bayağı toparladı bir de bonusu, spor hocasıyla büyük bir aşk yaşıyor şu an.

Adam çok yakışıklı ve kuzenimi görür görmez aşık olmuş. Yani demek ki fiziksel görüntü olayı herkes için geçerli değil.

Kimse için değil, kendinizi nasıl görmek istiyorsanız o yolu seçin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X