Vuran çocuk

AfifEsila

Bana bugün sabır düştü..
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2017
524
505
53
Sinirden uyuyamiyorum.
Akrabamız olan bir kadın var küçük çocuğu otizimli ve ne zaman bi arada olmak zorunda olsak çocuğu 2 yaşındaki bebeğime saldırıyor... Çocuk rahatsız diye birşey diyemiyorum bebegimi uzak tutuyorum ama biyerden sonra bebeğim durmuyor yanimda oynamak için çocukların yanına gidiyor ve yine olan oluyor. Ve aşırı güçlü bir çocuk. Boğazını sıktı bebeğimin zor aldım elinden. Beni en çok sinir eden kısım annesinin tavrı. Vurdum duymaz davranıyor ben mudahele etmedikce asla yerinden kıpırdamıyor. Yanlış anlamasın, çocuğu hasta sabredeyim diyorum ama sabri kalmadı bu işin. Aşırı sinirlerimı bozuyor kadın. Sevmiyorum da kendisini mecbur olmasam asla karşı karşıya gelmem.....

kadın tepki vermek icin sizin tepkinizi bekliyor olabilir. mesela ben cpcuk kavgalarina mudehale etmeyen bir anneyim. cocuk ağlamadığı surece kendilerinin çözmelerini bekliyorum. bahsettiginiz durumda cocugun hastaligi zaten anneyi cok yıpratmış olmalı. ben sizin yerinizde olsam cocugum kendini savunabilir yasa gelene kadar o aileile ayni ortama girmem. onlarin gittikleri toplantilara gitmek zorunda degilsinizdir varsayiyorum. ya da çocuk bir daha vurdugunda anneyi uyarabilirsiniz ama cocuk uyarildiktan sonra daha cok vurmaya baslayabilir cunku cocuklar kendisine yapilmamasi soylenen seyleri yapma eyilimindeler.

Anneyi ikaz etmek zorundasınız. Neden sessiz kalıyorsunuz ki? Bu vurdumduymaz tavırlar yeni moda. Güya özgür çocuk yetiştiriyor işte elin aptalları
Çocuklarımızı korumak zorundayız. Başka bir çocuk olsa bile..
Ve uyarmak zorundayız hatta görüşmeseniz ? Cok mu lazım?zaten sevmiyormuşsunuz da.

Ne sebeple bir arada olmak durumundasınız?
Çocuk için bir şey diyemem. Annesini uyarsanız hassasiyet gösterebilir.

Fakat siz durumu biliyor ve her seferinde yaşıyorsanız önlem almalısınız. Ya çocuğunuzun oyunlara katılmasını engelleyeceksiniz ya da siz de dahil olacaksınız.

Otizimli çocuğu olan kadını uyarırsanız alınganlık yapar gibi, acaip hassaslar
Dikkatli ol her cümlende

Ufacık birseyde ağlıyor anne, aşırı yıpranmış durumda kendisi... Haline bakınca üzülüyor insan... O yüzden uyarmak yerine o harekete geçsin diye bekliyorum ama mümkün olmuyor.

Ortak toplanmalarmz oluyor mecbur dediğim o yani... yani bi o kadın için gitmemek diğerlerinin hatrını hice saymak olur.

Bende asla müdahale yanlısı degilim ama ne yas nede cüsse olarak denk değiller ve o çocuk aşırı güçlü. Sıkıyor hemen boğazını.

[
Bende asla müdahale yanlısı degilim ama ne yas nede cüsse olarak denk değiller ve o çocuk aşırı güçlü. Sıkıyor hemen boğazını.
[/QUOTE]
O zaman çocuğunuzu kucağınızda tutun, eline yiyecek verin, idare edin

Özelde görüştüğüm veya görüşeceğim biri kesinlikle değil. Itici buluyorum kendisini. Bazen afra tafra yapıp hiç selam sabah bile vermiyor, o durumda çocuğuyla uğraşıyorum bide. Dönüpte bi kusura bakma bile demiyor.

O zaman çocuğunuzu kucağınızda tutun, eline yiyecek verin, idare edin
Tutuyorum yanımda telefon veriyorum bazen kadına kızıp bebeğime bağırıyorum otur yanimda vuruyorlar sana diyorum ama çocuk oynamak istiyor sindirmiş gibi oluyorum üzülüyorum....

Yanlız itici olmalarının sebebi onlar çocuklarında dolayı depresyonda bizim eşinin akrabasının özürlü çocuğu var beni ve eşimi
arasıra aşağlar, hor görür, kızar biz hiç oralı olmayız çünkü kadın depresyonda çocuğunda dolayı

Eşimde onun eşini sevmiyor aynı şekilde. Adamda sıkıntılı. Yani bilmiyorum kadın sürekli kıyas yapıyor benle kendini çocuklarımızı. En basitinden bir saat görse bende aayyy benim saatim daha güzel diyor. Senin bebeğin konusuyor benimki konuşmuyor diyor. E hasta senin çocuğun normal diyorum..... yani bu yüzden üzülmüyorda değilim Allah yardımcısı olsun ama sahip çıksın çocuklarına....

Aynen eşide çok acaip bencil ve empatisi kısıtlı ve para düşkün biri, ki biz onlar bunaldığında çocuğunu alıp gezdirdiğimiz olmuştur, ikiside depresyonda çok bunaldıklarında oturup ağladıklarını gördüm
Çaresizlik çok kötü bir duygu, allah kimsenin başına vermesin, onlar yaptıkların hareketlerin farkında değiller üzüntüden dolayı bazı zaman çocuk aşırı duygu durum bozukluklarından dolayı evde ne varsa kırıp döküyor babayı dövdüğüde oluyor tabi ozaman eşime çağırıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…