Eşimde onun eşini sevmiyor aynı şekilde. Adamda sıkıntılı. Yani bilmiyorum kadın sürekli kıyas yapıyor benle kendini çocuklarımızı. En basitinden bir saat görse bende aayyy benim saatim daha güzel diyor. Senin bebeğin konusuyor benimki konuşmuyor diyor. E hasta senin çocuğun normal diyorum..... yani bu yüzden üzülmüyorda değilim Allah yardımcısı olsun ama sahip çıksın çocuklarına....
onun çocuğu hasta sizinki değil, bravo size.
o hasta çocuk doğurmuş siz sağlıklı, ne mutlu size.
alt metinlerinizde hep bu anlam çıkıyor, bir duygularınızı analiz edin.
sanki anneye de kinlisiniz çocuğa da gibi.
bir şefkat hissi alınmıyor cumlelerinizden.
dua edin de sağlıklı çocuğunuz, sağlıklı kalsın. dikkat edin ah edilmesin size.
otizmli çocuğum olsaydı kalbim kırılırdı bu konuyu okuyunca çunku.
" Senin çocuğun hasta, normal " Gerçekten böyle mi cevap veriyorsunuz ? Tuhaf geldi uslubunuz.
Ya gitmeyeceksiniz ya da yanınızda tutacaksiniz. Tutamiyorsaniz sizde oyunlarına dahil olacaksınız.
Annesine sinir olmakla , Ya da elestirmekle çözüm olmuyor.
Diğer çocuklarla arası nasıl meleğin ?
Kendisinin ilk çocuğu değil... Biliyor normalde çocuk kaç yaşında konuşur ne yapar eder. Özellikle gelip benim oğlum cümle kurunca benim oğlum hiç konuşmuyor diye kıyaslama yapiyor. Bak böyle demiyor vs. Ordakilerde diyor zamanla düzelecek inşaAllah kafana takma her çocuk bir değil senin çocuğunun durumu farklı. Bu konuşmalara rağmen defalarca tekrarlıyor bunu her görmesinde. Hani benim çocuğum otizimli ondan olmuyor demiyor da sizinki konuşuyor bnm çocuğum neden konuşmuyor diyor. Ya yazıyla duygular anlatılmıyor gerçekten ne desem kısır kalacak...
Diğer çocuklarla da oluyor arasira vurmalar ama onlar kendilerini savunacak ysta ya uzak duruyorlar ya kaçıyorlar vuracağı zaman ama benim oğlum 2 yaşında onunla oynamak istiyor yanına gidiyor oda vuruyor...
Bu tabirler hiç hoş değil. Otizm bu değil.Sinirden uyuyamiyorum.
Akrabamız olan bir kadın var küçük çocuğu otizimli ve ne zaman bi arada olmak zorunda olsak çocuğu 2 yaşındaki bebeğime saldırıyor... Çocuk rahatsız diye birşey diyemiyorum bebegimi uzak tutuyorum ama biyerden sonra bebeğim durmuyor yanimda oynamak için çocukların yanına gidiyor ve yine olan oluyor. Ve aşırı güçlü bir çocuk. Boğazını sıktı bebeğimin zor aldım elinden. Beni en çok sinir eden kısım annesinin tavrı. Vurdum duymaz davranıyor ben mudahele etmedikce asla yerinden kıpırdamıyor. Yanlış anlamasın, çocuğu hasta sabredeyim diyorum ama sabri kalmadı bu işin. Aşırı sinirlerimı bozuyor kadın. Sevmiyorum da kendisini mecbur olmasam asla karşı karşıya gelmem.....
Eve geldikten sonra boynu cok agridi(ya da artik neresine vurduysa) hastaneye gitmek zorunda kaldik diyebilirsin bimiyorum isteyerek yapmiyor ama sen annesisin mudahale edersen sana kusmez ama ben yabanciyim diyebilirsin anca olayi egzejere ederek bir yol bulunue o demekki aman nolacak evdede vuruyo bisey olmuyo gozuyle bakiyoSinirden uyuyamiyorum.
Akrabamız olan bir kadın var küçük çocuğu otizimli ve ne zaman bi arada olmak zorunda olsak çocuğu 2 yaşındaki bebeğime saldırıyor... Çocuk rahatsız diye birşey diyemiyorum bebegimi uzak tutuyorum ama biyerden sonra bebeğim durmuyor yanimda oynamak için çocukların yanına gidiyor ve yine olan oluyor. Ve aşırı güçlü bir çocuk. Boğazını sıktı bebeğimin zor aldım elinden. Beni en çok sinir eden kısım annesinin tavrı. Vurdum duymaz davranıyor ben mudahele etmedikce asla yerinden kıpırdamıyor. Yanlış anlamasın, çocuğu hasta sabredeyim diyorum ama sabri kalmadı bu işin. Aşırı sinirlerimı bozuyor kadın. Sevmiyorum da kendisini mecbur olmasam asla karşı karşıya gelmem.....
Akrabasi falan muhtemelenHem cocugunuza söz geciremiyorsunuz hem gezmenizden geri kalamiyorsunuz. Bir de "mecbur" yazmissiniz. Oturmaya gitmeye mecbur degilsiniz, karsinizdami cocuk saglikli bir cocuk olsa size hak verirdim ama otizmli cocuga annesinin söz dinletmesini bekliyorsunuz. Siz kendi cocugunuza neden laf söz dinletemiyorsunuz madem? İlla toplanma gunlerinde gorusmek zorunda misiniz baska zamanlar gorusun arkadaslarinizla.
Akrabasi falan muhtemelen
Hic mi gorusmek istemedigin biriyle zorunlu gorusmuyosun boyle biseyin olmasi imkansiz diye dusunuyorum..Farkeder mi? Sonucta o kişiyi sevmiyor, cocugundan da rahatsiz oluyor.
Benim gorusmedigim akrabalarim var hiçte zirt pirt "mecburen" bir araya gelmiyoruz anca olacak ki dugun cenaze gibi şeyler o zaman mecburiyet doğar.
Gorumcemin birtanesiyle de gorusmuyorum mesela ama ayni ortama denk gelmeden eşimin anne babasi ve diger kardesleriyle gorusuyoruz gayet.
Yanlış anlamayın ama böylede çocuğunuzun hatırını hiçe sayıyorsunuzOrtak toplanmalarmz oluyor mecbur dediğim o yani... yani bi o kadın için gitmemek diğerlerinin hatrını hice saymak olur.
Hic mi gorusmek istemedigin biriyle zorunlu gorusmuyosun boyle biseyin olmasi imkansiz diye dusunuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?